A Budapest Dental fogorvos csapata szeretettel köszönti Önt!

A fogászat az elmúlt évtizedben elképesztő változáson ment át. A fejlődés miatt a fogászat részterületekre bomlott. Külön fogorvos foglalkozik a fogtömésekkel, más a gyökérkezelésekkel, a szájsebészettel, a fogbeültetéssel és a fogpótlással és így tovább. Egy fogorvos egyedül már képtelen az összes fogászati részterületet egymaga tökéletesen ellátni. A Budapest Dental Esztétikai fogászat célja, a részterületek összefogása fogorvos specialisták által és ezzel komplex esztétikai megoldások biztosítása.

Válasszon fogorvost! Döntsön a szakértelem és az Empátia mellett!

Mi, a Budapest Dental csapatát alkotó fogorvosok, nem csak a fogsort látjuk, hanem a teljes embert. Magas szinten nyújtjuk mindazt, amit egy modern rendelőnek tudnia kell. Mindennapi fogászati kezeléseket, a fogszabályozáson és a fogbeültetésen át a speciális esztétikai igényeket nyújtó fogászati kezeléseket végzünk. De ennél többet is. Szakértelmet és biztonságot tudunk nyújtani.

Cégünk tulajdonosai maguk is fogorvosok. Nem vállalkozói háttérrel működő fogászat vagyunk. Így a meghatározó szempont nem az, hogy futószalagon menjen az üzlet. Hanem a gyógyító munka és a megelégedett, mosolygó páciensek.

Mert a jó fogorvos az egész emberrel törődik.

A 10 legfontosabb ok, amiért érdemes minket választania:

1
Nem Lesz „Fogorvosfrásza”

A fogászati kezelések korábbi rossz tapasztalatai miatt szorongó ügyfeleinket is kigyógyítottuk már. Nem csak a fogászati problémájukból, hanem a fogorvoslással kapcsolatos félelmeikből is.

2
Gyorsan És Szakértelemmel

A mindennapi fogászati teendőket (fogtömés, gyökérkezelés, foghúzás stb.) gyorsan és szakértelemmel látjuk el. Számunkra ez rutin. Az Ön számára nem. Ezért figyelünk az Ön kényelmére és páciensi tapasztalatára.

3
Kiemelten Magas A Mérce

Az esztétikai fogászati szolgáltatásokban (fogfehérítés, fog implantátum beültetése, esztétikai jellegű fogpótlások) számunkra kiemelten magas a mérce. Új mosolya megtervezésben Ön nem csak egyetlen személy tapasztalatára, hanem egy egész szakértői csapat legjobb tudására számíthat.

4
Gyógyító Orvosok

Gyógyító orvosok, pácienseinkkel emberileg törődő fogászati szakértők, nem üzletemberek vagyunk. Kedvenc hivatásunk a fogorvoslás.

5
Megelőzés Számontartása

Ügyfélszolgálati rendszerünkre bízhatja a legfontosabb fogászati feladat, a megelőzés számontartását. Együtt megőrizhetjük a fogak és a fogíny tökéletes egészségét!

6
Több mint 10 Évesek Vagyunk

Több mint 10 évesek vagyunk, szemben a sok fiatal fogorvos nyitotta kezdő fogászati vállalkozással. Fiatalabb fogorvosaink munkáját idősebb fogorvos koordinálja és felügyeli. Nálunk a tudás összeadódik! Esztétikai jellegű fogpótlás, fogfehérítés, fog implantátum? Ez mindennapi feladat.

7
Garanciális Időket Vállalunk

Garanciális időket vállalunk. Áraink alapjául a szaktudás, a hosszú távú fogorvosi tapasztalat és a legmodernebb technikai háttér szolgál.

8
Több Szakterület

Több szakterület összehangolt munkája, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

9
Jó Megközelíthetőség, Rövid Várakozási Idő

Kifejezetten jó megközelíthetőség, rövid várakozási idő.

10
Legmagasabb Fokú Orvosi Empátia

A szakértelmen túl rendelőnkben a legmagasabb fokú orvosi empátiával találkozik.

Válasszon Fogorvost!

Rendelőnkben szinte minden fogorvosunk fogad első fogászati állapotfelmérésre pácienseket. Amennyiben Önnek olyan speciális fogászati kezelésre is szüksége van, melynek az Önt első alkalommal fogadó fogorvos nem szakértője – például fogbeültetés vagy fogszabályozás, akkor a rendelőn belüli konzultációs rendszerünk segítségével rendelőn belül átirányítjuk Önt a megfelelő specialistánkhoz. Ha Ön eleve egy adott speciális témakörrel érkezik rendelőnkbe, válasszon már első alkalommal ennek megfelelően fogorvos specialistát!

Kattintson az Önt érintő fogászati problémakörre és válassza ki fogászati problémájának megfelelően fogorvosát!

Általános fogászati állapotfelmérés

Mindennapi fogászati kérdésekkel, mint például: góckutatás, fogfájdalom, fogínyproblémák, esztétikai problémák, lyukas fog kezelése, letört fog kezelése, foghiányok pótlása, fogfehérítés, porcelán vagy direkt héjak, kozmetikai kezelések - forduljon bátran az alábbi fogorvosokhoz:

Fogászati állapotfelmérés

Mire számíthat:

  • kedves fogadtatás, tapasztalt fogorvos
  • ismerkedés, bemutatkozás,
  • a problémák azonosítása, megoldási lehetőségek feltérképezése és bemutatása,
  • fájdalommentes szájvizsgálat,
  • panoráma röntgen felvétel

Mire ne számítson:

  • nincs “ciki” helyzet,
  • nincs “letolás” egy elhanyagolt helyzet láttán
  • nincs fájdalmas fogászati kezelés

Mi örülünk, ha bizalmat szavaz nekünk, és fogászati problémájával minket keres meg!
A fogászat a hivatásunk!

Állapotfelmérés árak Kapcsolat, bejelentkezés

Fogbeültetés igénye esetén kérjen időpontot azonnal a Specialistához

Amennyiben “csak” fogbeültetési igénye van, és rögtön a “tárgyra” akar térni, érdemes, ha rögtön az implantológus szakemberhez kér időpontot. Rendelőnkben Dr. Némethy Miklós főorvos (Master of Implantologie) végzi a fogbeültetéssel kapcsolatos fogászati kezelések tervezését. Kérjen időpontot most fogbeültetésének megtervezésére. Rendelőnkben a tervezéshez a legmodernebb 3 Dimenziós CBCT készülékkel készíthetjük el CT felvételét, mely a megfelelően pontos és biztonságos implantológiai tervezéshez elengedhetetlen!

Dr. Némethy Miklós vezető főorvos beszámolója a fogbeültetésről

“A fogbeültetés sikeraránya 98%. A lényeg a megfelelő tervezésen és előkészítésen van. Nem lehet bárhova és bármilyen céllal implantálni, pontosan meg kell tervezni a beültetett implantátumra kerülő fogpótlást is már az elején. A fogpótlás megtervezése után következik maga a műtéti tervezés. Ennek során 3 dimenziós CT felvételt alkalmazunk, hogy megfelelő képünk legyen a csont belsejéről. Egy sikeres fogászati kezeléshez azonban több kell annál, hogy a szájat és a fogazatot megvizsgáljuk. Mi kíváncsiak vagyunk arra az emberre is, aki beül a fogászati székünkbe. Az igazi siker az, ha egy korrekt fogászati kezelés során jó emberi kapcsolatot is ki tudunk alakítani pácienseinkkel”

Dr. Némethy Miklós Vezető Főorvos

Magyar fog implantátum árak Svéd fog implantátum árak Mini implantátumos fogsor árak

Fogszabályozás igénye esetén kérjen időpontot azonnal a Specialistához

Amennyiben Önt kifejezetten csak fogszabályozás érdekli és nem kér általános fogászati felmérést, úgy javasoljuk, kérjen időpontot rögtön fogszabályozó állapotfelmérésre. Rendelőnkben Dr. Pém Barbara fogszabályozó szakorvos felnőtt és gyermekek fogszabályzó kezelését egyaránt végzi.

Fogpótlások, fix és kivehető fogsorok

Rendelőnkben a hagyományos fémkerámia fogpótlások mellett elérhetőek a legmagasabb esztétikai színvonalat képviselő cirkon kerámia, lithium kerámia és préskerámia fogpótlások, porcelán koronák és porcelán héjak is. Kevés fog esetén a helyreállítás végezhető kivehető fogsorral vagy fogbeültetéssel kombinált fix fogászati híddal. Teljes fogatlan esetben kiváló megoldást jelentenek a mini fogászati implantátumokkal kombinált teljes kivehető fogsorok, hagyományos, vagy prémium esztétikai kivitelben. Kérjen időpontot állapotfelmérésre, ahol fogorvosaink több fogpótlás alternatívát és kezelési ajánlatot is rendelkezésére bocsátanak.

Válassza tapasztalt fogorvosainkat!

A Budapest Dentalnál mindenki szívvel lélekkel végzi a munkáját!

„Bár nagy munka volt és hosszú ideig tartott, mégis meglepően könnyedén és gördülékenyen ment minden. Számítottam rá, persze, hogy adódhatnak nehézségek, de semmilyen fennakadás vagy probléma nem akasztotta meg a kezelési folyamatot. Boldogan térek vissza azóta is a kontrollvizsgálatokra, mert látszik, hogy a Budapest Dentalnál mindenki szívvel lélekkel végzi a munkáját, nem csupán Guti doktornő, de a rendelő csapatának minden tagja. S végül ez a hangulat segített meghozni azt a döntést, hogy neki és a Budapest Dental Esztétikai Fogászatnak szavaztam bizalmat, nem az ár vagy a rendelő felszereltsége, hanem pozitív kisugárzása és barátságos, megnyugtató légköre miatt.”

Szilárd - Budapest Dental Páciens

Cirkon fogkorona árak Fémkerámia korona árak Kivehető műfogsor árak

Gyökérkezelés

A modern gyökérkezelési eljárásokkal több fogat menthetünk meg, a modern technikákkal precízebben és biztonságosabban dolgozhatnak a gyökérkezelés specialistái. A többgyökerű fogat már nem csak 2 dimenziós röntgennel, hanem 3 dimenziós CT vel is vizsgálhatjuk, így biztosabb a diagnózis és eredményesebb a kezelés! Kérjen időpontot dr. Déry Judit fogorvoshoz gyökérkezelésre!

Kérjen időpontot állapotfelmérésre!

Foghúzás, Bölcsességfogműtét, Szájsebészet

Foghúzás, gyökéreltávolítás, szájsebészeti és bölcsességfogműtétek esetén is válassza bátran a Budapest Dental Fogászat szakértő fogorvosait. Rendelőnkben dr. Nagy Zoltán fogszakorvos végzi a fogeltávolító műtéteket és bölcsességfog műtéteket. Nagyobb szájsebészeti kezelésekre dr. Gszelman Ferenc dentoalveoláris szájsebész fogorvost javasoljuk.

Kényesebb esetben (pl. túl közel a foggyökér a fogideghez, arcüreghez) a rendelőben lehetőség van 3 Dimenziós CT felvétel készítésére, így a modern technika segítségünkre van ezekben az esetekben is.

Kérjen időpontot állapotfelmérésre fogeltávolítás vagy szájsebészeti műtét igénye esetén! (A legtöbb esetben munkatársaink általános fogászati állapotfelmérésre irányítják majd, a diagnózis felállítása után pedig átirányítják a megfelelő szájsebész specialistához.)

Fogfehérítés, fogkozmetikai kezelések

Fogfehérítés, fogkozmetikai kezelések ügyében kérheti dentalhigiénikus munkatársaink, vagy általános fogászattal foglalkozó kollégáink segítségét. Kérjen időpontot bátran kozmetikai fogfehérítésre, fogászati állapotfelmérés nélkül!

Kozmetikai fogfehérítés:

Orvosi fogfehérítés:

Dr. Csáthy Csilla fogszakorvos - az orvosi fogfehérítésről

“Sokan választják manapság a fogfehérítést. Divatos, hatékony és biztonságos. A Budapest Dental Fogászaton két különböző típusú fehérítés érhető el, az egyik az olcsóbb kozmetikai fogfehérítés, a másik a drágább és hatékonyabb orvosi fogfehérítés. A felvételen egyik páciensünk fogfehérítését tekinthetik meg, információt kaphatnak a fogfehérítés kezelésről, megismerhetnek engem és a Budapest Dental Fogászatot”

Dr.Csáthy Csilla fogszakorvos

Akciós Fogkozmetikai csomag Fogfehérítés árak Kozmetikai Fogfehérítés

Ultrahangos fogkő eltávolítás, szájhigiéniai kezelések

Az ultrahangos fogkőlevételt félévenként, de minimum évenként javasolt hozzáértő szakembertől kérni. Az ultrahangos fogkőlevétel során a fogíny megszabadul a gyulladást okozó felrakódástól és baktériumoktól, megszűnik a fogínygyulladás és fogínyvérzés. Az egészséges fogíny nem vérzik! Ismerje fel a problémát időben és kérjen időpontot ultrahangos fogkőeltávolításra!

Akciós Fogkozmetikai csomag Fogkőeltávolítás árak

Fogínygyulladás, fogínysorvadás, lézeres ínykezelések

A fogínypanaszok legfontosabb kezelése maga a megelőzés. Kisebb, közepes és súlyosabb fogágypanaszokkal érkező pácienseink részére különböző “mélységű” fogíny kezelési protokolljaink érhetőek el, melyek a betegség súlyosságától függően tartalmazhatják az alábbi kezeléseket:

Professzionális ultrahangos fogkő eltávolítás

Megfelelő prognózisú esetben az első és legfontosabb lépés az ultrahangos fogkő eltávolítás, egy, kettő vagy akár több ülésben a fogkövesség mértékének függvényében. A professzionális ultrahangos fogkő eltávolítás elsősorban az íny feletti területek letisztítását végzi nagy hatékonysággal


Tovább

Vektor terápia, parodontális kürett

Mélyebb fogínytasakok esetén, szükség lehet a mély területek megtiszítására is, melyet parodontológiai mély kürettázzsal vagy Vektor terápiával végzünk. A kezelés célja, hogy a szabaddás vált gyökérfelszínekről minden felrakódás, érdesség eltűnjön, helyette simára polírozott felszíneket kapjunk, ahol elindulhat a regenerálódás


Tovább

Antimikrobális fotodinamikus terápia

Visszatérő fertőzések, illetve az előzőekben ismertetett kezelések ellenére sem gyógyuló fogíny gyulladás esetén antimikrobiális fotodinamikus terápiát végzünk. A terápia segítségével a baktériumok 99%a elpusztítható, mellékhatások nélkül, fájdalommentesen. Antibiotikum kúra miatt rezisztensé vált gyulladáskeltő baktériumok ellen is hatásos


Tovább

Lézeres fogíny terápia

Makacs, mély fogínytasakok esetén, szükség lehet a gyulladásos szövetek eltávolítására, melyet lézeres fogíny kezeléssel végzünk. A lézersugár elpárologtatja a tasak legmélyén megbúvó baktériumokat és elpárologtatja a gyulladásos szöveteket. A lézerfény kb. 1000nm mélységig hatol be a szövetekbe a kezelés helyén


Tovább

Fogínykezelés esetén javasoljuk, hogy először fogászati állapotfelmérést kérjen fogorvosainktól, akik a diagnózis meghatározása után átirányítják Önt a megfelelő kezelésre, vagy maguk végzik el a szükséges terápiát. Fogínykezelés témakörben az alábbi dentalhigiénikus és fogorvos kollégáinkat javasoljuk:

Fogínykezelésekben tapasztalt fogorvosaink:

Fogínykezelésekben tapasztalt dentalhigiénikusaink:

Fogorvosaink és Fogászati higiénikus szakembereink

Dr. Némethy Miklós - Esztétikai Fogászat, Fogbeültetés, Fogpótlások

A Budapest Dental Fogászat tulajdonosa, szakmai vezető főorvosa. Fog- és szájbetegségek, Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakvizsgákkal, Master of Implantologie Diplomával rendelkezik.

Fő szakterületek:

Tovább a részletes önéletrajzra

Dr. Nagy Zoltán - Szájsebészet

Fogorvos, Konzerváló Fogászat, Fogpótlástan Szakvizsgával rendelkezik, Dento- alveoláris szájsebész rezidens

Fő szakterületek:

Tovább a részletes önéletrajzra

Dr. Pattogató Rita fogszabályozás Budapest Dental Fogászat

Konzerválófogászat és Fogpótlástan szakvizsga, Fogszabályozás Rezidens Orvos

Fő szakterületek:

Tovább a részletes önéletrajzra

Esetbemutatások előtte utána képekkel

Munkáink színvonalát, szakmai hozzáértésünket leghitelesebben az esetbemutatások adják vissza. Az alábbiakban számos előtte utána típusú fényképet mutatunk be. A képre kattintva elérheti az esetbemutatás leírását. A képek és fogászati esetleírások segítséget nyújthatnak abban, hogy Ön is megtalálja saját fogászati helyzetére a legjobb megoldást!

Még több esetbemutatás

Összes
|
CAD-CAM cirkon fogkorona
|
Direkt héj
|
Fogkő eltávolítás
|
IMAX porcelán héj
|
Szürke fog kifehérítése
BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_12
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_15
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_19
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Fogko_eltavolitas_kezeles_utan_5
Fogkő eltávolítás

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_héj_kezeles_utan_1
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Direkt_hej_kezeles_utan_1
Direkt héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_hej_kezeles_utan_3
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Szurke_fog_kifeheritese_kezeles_utan_1
Szürke fog kifehérítése

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_héj_kezeles_utan_4
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

A szakértői bánásmód biztosítékai nálunk

12 diplomás fogorvos

12 diplomás fogorvosból álló, összehangoltan dolgozó és kedves csapat várja Önt. Fogorvos csapat

400 oldal szakmai szöveg

400 oldalnyi szakmai szöveget talál a honlapunkon, és az Ön érdekében maradéktalanul felhasznált gyakorlati tudásunk ennél sokkal nagyobb

10 éves tapasztalat

10 éves tapasztalattal működő cég vagyunk, ez alatt az idő alatt számtalan fog implantátumot ültettünk be, gyökér- és ínykezelést, valamint fogfehérítést végeztünk, sőt ennél sokkal bonyolultabb munkákat is megoldottunk. Válasszon fogorvost

Szakértői vélemények

Szakértői véleményeinket szakmai blogon osztjuk meg a fogászati kezelések élvonalából Szakmai blog

Rezidensképző rendelő

Konzerváló fogászati és fogpótlástani rezidensképző rendelő vagyunk

15000 elégedett páciens

15 000 elégedett páciens fordult meg nálunk eddig, ami annyi, mint Tapolca, Abony, vagy más hazai városok összlakossága. Páciens vélemények

20 éves szakmai múlt

Vezető főorvosaink 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek. Dr. Némethy Miklós

Exkluzív információs portál

Szakmai újítást vezettünk be, nálunk exkluzív információs portál áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol tájékozódhatnak a profiljukra kiküldött kezelési tervről (fogfehérítés, fog implantátum, fogkő-eltávolítás stb.), a lehetséges kezelési tervek változatairól és pontos tartalmáról, letölthetik röntgenfelvételeiket, és megnézhetik, mikorra van időpontjuk

Szuper ügyfélvélemények

Szuper ügyfélvélemények („Ennek a rendelőnek van lelke!”). Referencia páciensek

Naponta 800 ember olvas minket

Naponta 800 ember olvas a korszerű fogászati kezelésekről weboldalunkon; a legnépszerűbb témák közt a modern eszközökkel végzett gyökérkezelés, a lézeres kezelések, esztétikus fogpótlások, kivehető fogpótlások, valamint a komplex, több szakterületet együtt igénylő fogászati megoldások szerepelnek

Sikeres fogászati kezelések

Pácienseink sikertörténetei a honlapunkon olvashatók. Fogászati esetbemutatások

Elsők között a keresőkben

Az internetes keresőprogramok sem véletlenül tartanak számon az elsők közt Magyarországon

Több mint 3000 aktív ügyfél

3 000 aktív ügyfelünk van, és mindegyiknek módunkban áll személyes törődéssel viszonozni megtisztelő bizalmát

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés