Hidegkuti Nikolett Petra – magyar ügyfélkapcsolati munkatárs

Nikolett 2014-ben csatlakozott a Budapest Dental csapatához, rendelőnk Pácienseink a recepción találkozhatnak a Budapest Dental mosolygós, segítőkész ügyfélkapcsolatos munkatársával, aki segítőkészségének és kedves mosolyának köszönhetően még félénkebb pácienseinket is megnyugtatja – forduljanak hozzá bátran kérdéseikkel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban!


Képzettség

Hidegkuti Nikolett Petra – magyar ügyfélkapcsolati munkatárs

Biológia irányú felsőfokú tanulmányait követően a természetes gyógymódok felé fordult, s kineziológiával kezdett foglalkozni. Hogy az emberi lélekre vonatkozó ismereteit elmélyítse, jelenleg az egyik budapesti egyetem pszichológia szakos hallgatója, így empatikus lényét egyre inkább szakértői tudásával összehangoltan tudja kamatoztatni ügyfélkapcsolati tevékenysége során.

Bizalom már az első találkozás alkalmával

Maximális odafigyeléssel és érzékenységgel fordul a páciensek felé, hiszen ez alapja a bizalom megteremtésének. A Budapest Dental páciensközpontú filozófiája nagyon közel áll a szívéhez, és nagy örömére szolgál, hogy a beérkező páciensek fogorvosok iránti félelmeinek eloszlatásában segítségére az orvosok segítségére lehet. Szabadidejében argentin tangózik és a természet közelségét keresi, legyen szó akár futásról, kirándulásról, akár magashegyi túrázásról. Mivel tudja, a természet maga képes megteremteni a pszichés jóllétet, egy ideje önismereti élménykirándulásokat vezet.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés