Fogászati rendelő nyitvatartása

A Budapest Dental Fogászati rendelő munkatársai szeretettel köszöntik Önt! Fogászati problémáival keressen minket bátran az alábbi nyitvatartási időszakokban. Bejelentkezés, időpontegyeztetés szükséges!


Nyitvatartás, rendelési idők:

  • Hétfő: 8.00 - 20.00
  • Kedd: 8.00 - 20.00
  • Szerda: 8.00 - 20.00
  • Csütörtök: 8.00 - 20.00
  • Péntek: 8.00 - 20.00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az első állapotfelmérés időpontja előtt, kérjük, érkezzen legalább 10 perccel korábban. Mielőtt fogorvosa szólítja, általános és fogászati állapotot érintő kérdőívet szükséges kitöltenie. Digitális panoráma röntent készítünk,majd fogorvosa megvizsgálja fogai, fogínye, állkapocs ízülete, harapása stb. állapotát. Átbeszélik, hogy milyen kezelésekre lenne szükség, elemzik a röntgenfelvételeket és az intraorális felvételeket. Az ülés végén a legtöbb esetben kezelési terv készül. Bonyolultabb esetekben, mikor szak-konzultáció bevonásáa van szükség, a kezelési tervet néhány nappal később, e-mailen juttatjuk el az Ön számára.

Az első alkalommal csak fogászati állapotfelmérés történik, illetve elkészül a kezelési terv és árajánlat. A kezelési terv alapján a következő alkalommal jól megtervezve indulhat el a fogászati kezelés. Ezzel a kezelés lépései és ütemezése jól tervezhető, a páciens pedig jobban átláthatja és felkészülhet a kezelések anyagi oldalára.

Rendelőnkben minden fogorvos előjegyzési naptár alapján fogadja a pácienseket. A legtöbb esetben aznap, vagy néhány napon belül tudunk időpontot biztosítani pácienseinknek. Amennyiben sürgős beavatkozásra van szükség, úgy igyekszünk mielőbb megfelelő időpontot találni az Ön számára!

Rendelőnkben fogorvosok, konzerváló fogászat és fogpótlástan fogszakorvosok, implantológus, dento-alveoláris szájsebész szakorvosok és fogszabályozó szakorvos kollégák dolgoznak.

Fogászati rendelőnk jól megközelíthető helyen, Budapest szívében található, a Szent István körúton a Vígszínháztól néhány lépésre. Tömegközlekedéssel (4-6, 2  villamosok; 91, 191, 9 es buszok) kiválóan megközelíthető, a Jászai Mari tértől 1 percre, a Nyugati Pályaudvartól 5 percre található. Parkolási lehetőséget a környék utcáiban találhatnak, vagy a Vígszínház mögötti NH hotel parkolóházában.

Rendelőnk hétvégenként zárva tart. Rendelési idő munkanapokon 8.00 - 20.00 ig.

Fogászati kezelési tervet szájvizsgálat után tudunk készíteni az Ön részére. Amennyiben rendelkezik 3 hónapnál nem régebbi panoráma röntgen felvétellel, úgy azt hozza el rendelőnkbe, ebben az esetben még akkor sem kell új röntgenfelvételért fizetnie, ha azt rendelőnkben a megfelelő diagnosztika érdekében megismételjük.

E-mailen elküldött röntgenfelvétel alapján, szájvizsgálat nélkül a hatalmas hibalehetőség, csalódás, félreértések elkerülése érdekében nem készítünk.

Az írásos fogászati kezelési terv a legtöbb esetben rögtön a szájvizsgálat és fogászati állapotfelmérés után elkészül és nyomtatott formában átadja Önnek fogorvosa. Abban az esetben, mikor szak konzulens orvos véleményére vagy konzulens vizsgáltra van szükség, a fogászati kezelési tervet e-mailen küldjük el az Ön számára. Mind az első, de főleg a második esetben javasoljuk, hogy a kezelési terv részleteinek, lépéseinek megbeszélése érdekében jöjjön el hozzánk egy második, ingyenes konzultációra, amikor minden tisztázatlan kérdést megbeszélhet a kezelőorvossal.

Igen a fogászati kezelési terv tartalmazza az egyes beavatkozások árait is és a lehetséges variációs lehetőségeket is. Így Ön képet kap fogászati kezelésének teljes költségvonzatáról, több választási lehetőség esetén az árakat össze tudja hasonlítani.

Rendszerint az állapotfelmérést végző orvos viszi végig a teljes kezeléssorozatot. Bizonyos esetekben egy-egy rész feladat elvégzésére (pl. szájsebészet, fogszabályozás, dentalhigiénia) más terület specialistáját kéri fel. Komplex fogászati kezeléssorozat esetén javasolhatja hogy az Ön kezelését más, a területen leginkább járatos szakorvos végezze el. Az orvos választás részleteit mindig megbeszélik a kezelés megkezdésekor. Az orvos választás elsődleges szempontja, hogy minden beavatkozást az adott területhez legjobban értő szakember végezze el, kapacitása szerint, így Ön maximális minőségű ellátást kapjon.

Ebben az esetben is azt javasoljuk, hogy először álalpotfelmérésre jelentkezzen valamelyik nem fogszabályozó szakorvos kollégánkhoz. Panoráma röntgenfelvételre és szájvizsgálatra ugyanis a fogszabályozó kezelés előtt is szükség van. Amennyiben rendszeren belül, az állapotfelmérést végző fogorvos adja Önnek a konzultációs időpontot a fogszabályozó szakorvoshoz, úgy a fogszabályozási konzultáció külön költséget nem jelent az Ön számára.

Amennyiben Ön mégsem szeretne általános fogászati vizsgálatot, úgy választhatja az azonnali fogszabályozási konzultációt.

Ebben az esetben is azt javasoljuk, hogy először álalpotfelmérésre jelentkezzen valamelyik nem szájsebész szakorvos kollégánkhoz. Panoráma röntgenfelvételre és szájvizsgálatra ugyanis a szájsebészeti kezelés előtt is szükség van. Amennyiben rendszeren belül, az állapotfelmérést végző fogorvos adja Önnek a konzultációs időpontot a szájsebész szakorvoshoz, úgy a szájsebészeti konzultáció külön költséget nem jelent az Ön számára.

Amennyiben Ön mégsem szeretne általános fogászati vizsgálatot, úgy választhatja az azonnali szájsebészeti konzultációt.

Rendelőnkben külön dentalhigiéniai rendelés foglalkozik a kozmetikai fogfehérítéssel. A kozmetikai fogfehérítéshez Önnek nem kell fogorvosi vizsgálatot kérnie! Bejelentkezésekor jelezze munkatársunknak, hogy kozmetikai fogfehérítést, vagy kozmetikai szájhigiéniai csomagot szeretne fogorvosi vizsgálat nélkül. Ebben az esetben munkatársaink közvetlenül dentalhigiénikus kollégáinkhoz irányítják Önt.

Rendelőnkben készpénzes fizetés vagy egészségpénztári fizetés lehetséges.

Igen, szinte minden Egészségpénztári Szolgáltatóval szerződésben állunk. A szerződött egészségpénztári partnereinket az Egészségpénztári partnereink menüpont alatt tekintheti meg.

ELÉRHETŐSÉGEINK

NYITVATARTÁSI IDŐ

  • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
  • Hétvége: ZÁRVA
Budapest Dental Esztétikai Fogászat Fogbeültetés & Fogszabályozás

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés