Budapest Dental Fogorvosi rendelő – recepció

Recepciós munkatársaink feladata az Ön eligazítása – személyesen, telefonon, vagy e-maillevelezésben. Kérdezzen tőlünk bátran, szívesen segítünk! Fogászati rendelőnk munkanapokon, hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00 tart nyitva. A rendelő Budapest szívében a Szent István körút 10. alatt található a Vígszínház szomszédságában.

Bejelentkezés előtt, hasznos információk

Amennyiben Ön úgy döntött, szívesen felkeresné rendelőnket és fogászati állapotfelmérésen venne részt, de bejelentkezése előtt még szívesen olvasna az állapotfelmérés részleteiről, ajánljuk figyelmébe a Fogászati állapotfelmérés menüpontunkat.

Amennyiben a fogászati állapotfelmérés árairól érdeklődik, ajánljuk figyelmébe az Állapotfelmérés, diagnosztika Árak című menüpontunkat.

A fogászati állapotfelméréssel kapcsolatos Gyakran feltett kérdésekre adott válaszok szintén hasznos információkkal szolgálhatnak.

Bejelentkezés állapotfelmérésre

Amennyiben Ön úgy döntött, szívesen felkeresné rendelőnket, hogy állapotfelmérésen vegyen részt és kezelési terv javaslatot kérjen fogorvosainktól, úgy bejelentkezését fogadjuk on-line, vagy telefonon is. Rendelőnk munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8.00 – 20.00 óráig tart nyitva. Címünk: 1137 Budapest, Szent István krt. 10. (Vígszínház mellett)

Várjuk szeretettel! Budapest Dental Csapat

Bejelentkezés sürgősségi fogászati probléma esetén

Sürgős fogászati probléma, fájdalom esetén igyekszünk mihamarabb időpontot biztosítani. A Gyakran feltett kérdések menüpontban további információkat talál a sürgősségi fogászati ellátással kapcsolatban.

Ügyfélkapcsolati munkatársaink – arcok a nevek mögött

Ha szívesen olvasna többet ügyfélkapcsolati munkatársainkról – levelezés, vagy telefonálás előtt, közben vagy után, a Fogorvos csapatmenüpontunkban minden munkatársunk életrajza elérhető. Kérjük, kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bátran!

ELÉRHETŐSÉGEINK

NYITVATARTÁSI IDŐ

  • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
  • Hétvége: ZÁRVA

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK

  • Céginformációk
  • Fogorvos csapat
  • Referencia
  • Esetbemutatások

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés