BUDAPEST DENTAL Esztétikai Fogászat - Fogászati rendelő Budapest szívében

A Budapest Dental Fogorvosi rendelő 2003-ban alakult. Megalapítói, tulajdonosai, egyben szakmai vezetői maguk is fogorvosok. Szemléletük szerint a kiváló minőségi fogászati ellátáshoz tudás, szeretet, tapasztalat és professzionális eszközpark szükséges. A tudás, szakma szeretet, tapasztalat és a technikai háttér az eltelt évek során alakult és csiszolódott, folyamatos változásban, fejlődésben van ma is.

A szakértői bánásmód biztosítékai nálunk

12 diplomás fogorvos

12 diplomás fogorvosból álló, összehangoltan dolgozó és kedves csapat várja Önt. Fogorvos csapat

400 oldal szakmai szöveg

400 oldalnyi szakmai szöveget talál a honlapunkon, és az Ön érdekében maradéktalanul felhasznált gyakorlati tudásunk ennél sokkal nagyobb

10 éves tapasztalat

10 éves tapasztalattal működő cég vagyunk, ez alatt az idő alatt számtalan fog implantátumot ültettünk be, gyökér- és ínykezelést, valamint fogfehérítést végeztünk, sőt ennél sokkal bonyolultabb munkákat is megoldottunk. Válasszon fogorvost

Szakértői vélemények

Szakértői véleményeinket szakmai blogon osztjuk meg a fogászati kezelések élvonalából Szakmai blog

Rezidensképző rendelő

Konzerváló fogászati és fogpótlástani rezidensképző rendelő vagyunk

15000 elégedett páciens

15 000 elégedett páciens fordult meg nálunk eddig, ami annyi, mint Tapolca, Abony, vagy más hazai városok összlakossága. Páciens vélemények

20 éves szakmai múlt

Vezető főorvosaink 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek. Dr. Némethy Miklós

Exkluzív információs portál

Szakmai újítást vezettünk be, nálunk exkluzív információs portál áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol tájékozódhatnak a profiljukra kiküldött kezelési tervről (fogfehérítés, fog implantátum, fogkő-eltávolítás stb.), a lehetséges kezelési tervek változatairól és pontos tartalmáról, letölthetik röntgenfelvételeiket, és megnézhetik, mikorra van időpontjuk

Szuper ügyfélvélemények

Szuper ügyfélvélemények („Ennek a rendelőnek van lelke!”). Referencia páciensek

Naponta 800 ember olvas minket

Naponta 800 ember olvas a korszerű fogászati kezelésekről weboldalunkon; a legnépszerűbb témák közt a modern eszközökkel végzett gyökérkezelés, a lézeres kezelések, esztétikus fogpótlások, kivehető fogpótlások, valamint a komplex, több szakterületet együtt igénylő fogászati megoldások szerepelnek

Sikeres fogászati kezelések

Pácienseink sikertörténetei a honlapunkon olvashatók. Fogászati esetbemutatások

Elsők között a keresőkben

Az internetes keresőprogramok sem véletlenül tartanak számon az elsők közt Magyarországon

Több mint 3000 aktív ügyfél

3 000 aktív ügyfelünk van, és mindegyiknek módunkban áll személyes törődéssel viszonozni megtisztelő bizalmát

Ha Önnek fontos, hogy kiemelt figyelmet kapjon a kezelések során!

Válasszon fogászati szolgáltatásaink közül

Szakmai tapasztalatunk és a modern fogászati eszközparkunk lehetőséget biztosít széles körű fogászati szolgáltatások nyújtására. Nem állítjuk, hogy mindenhez értünk, szakmai tudásunkat, eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük. Szolgáltatásaink közé tartoznak az általános fogászati, esztétikai fogászati kezelések, a fogbeültetés és a fogszabályozás is.

A fogfájás az egyik legnehezebben viselhető fájdalom. Szaladunk a patikába, jó esetben a fogorvoshoz. Fontos, hogy fogfájás esetén akkor is forduljunk mielőbb fogorvoshoz, ha a fájdalmat ideiglenesen megszüntetteük. A gombra kattintva értékes információkat talál a fogfájdalom tüneteinek enyhítéséhez, és háttérinformációkat ahhoz, hogy az egyes tünetek mögött milyen okok húzódhatnak meg:

Az antimikrobiális fotodinamikus fogíny terápia fájdalommentesen és mellékhatások nélkül puszítja el a fogínygyulladást fenntartó kórokozók 99%-t. Kiváló megoldás:

 • visszatérő fogínygyulladások esetén
 • antibiotikumra rezisztens fogínygyulladást okozó baktériumok esetén
 • kismamáknak fogínygyulladás kezelésére

Fogínygyulladás kezelése fényterápiával>>

Az ultrahangos fogtisztítás és a Vektor terápia a fogínytasakok és a gyökérfelszín mechanikus megtisztítását célozzák. Míg az ultrahangos fogkő eltávolítás során a nagyobb darab fogköveket, lepedéket távolítja el a fogorvos, a Vektor terápia segítségével mélyen a fogínytasakban a legapróbb szemcsék eltávolítása lehetséges. A mechanikus tisztítás közben emellett a gyökérfelszín egyenetlenségeinek kitöltése is folyik, így tökéletesen sima felszín jön létre. A sima felszínen pedig megindulhat a gyógyulás, a fogíny visszatapadása, és a feszes íny kialakulása.

Fogínytasak kezelése Vektor terápiával>>

A mély fogínytasakok mechanikus tisztítása után következik a kórokozók és a gyulladásos szövetek eltávolítása. Ennek egyik kiváló eszköze a lézeres fogínykezelés. A kezelés során a lézersugarat a fogínytasak mélyéig irányítja a fogorvos. A lézer elpárologtatja a baktériumokat és a gyulladásos szöveteket. A csontban csontregeneráció indulhat el. Az elveszett csont sajnos nem épül újra, de az egészségessé váló fogágy szövetek ismét feszesen képesek tartani a fogat.

Fogínysorvadás kezelése lézerrel>>

Fogínysorvadás alatt a legtöbben a fogágy elpusztulását, a fogak elvesztését értik. A fogágy pusztulása - egyes genetikai hátterű betegségektől eltekintve - lassú folyamat, mely rendszeres szájhigiéniai kezelésekkel megelőzhető, illetve jól karban tartható. A fogágypusztulás megelőzésére és kezelésére az alábbi módszerek javasolhatóak:

 • ultrahangos fogkő eltávolítás
 • antimikrobiális fotodinamikus terápia
 • Vektor terápia
 • fogágy mélytisztítása (kürett)
 • lézeres fogíny kezelés

Fogínysorvadás>>

A fogszuvasodás sajnos elpusztítja a kemény fogszöveteket. A lyukas fogak kezelésének mindenki által jól ismert módszere a fog tömése. Nem mindegy azonban hogy milyen stádiumban van a szuvasodás, mennyi fogszövetet kell eltávolítani, milyen közel van a fogideg. A fog helyreállító terápiája tehát sok tényezőtől függ, de maga a helyreállítás is történhet különböző anyagokkal és technikákkal. Rendelőnkben a szuvasodás ellátására első osztályú fogászati tömőanyagokat használunk. A fogorvosok és pácienseink egyik kedvelt technikája az SDR technológia, melynek segítségével nagyrészt utófájdalom nélküli fogtöméseket készíthetünk.

Lyukas fog kezelése>>

A fogeltávolításra tekintsünk úgy, mint egy új kezdetre. Természetesen a kihúzott fogat jó “elgyászolni” hiszen ez testünk egy részének elvesztése. De érdemes a jó oldalát is látni. A fogeltávolítással sok esetben súlyos problémától, góctól, gyulladástól szabadulhatunk meg, majd a gyógyulás után következhet a helyreállítás. A fogeltávolítás műtéti beavatkozás, ezért rendelőnkben szájsebész végzettségű kollégák végzik. Olvasson tovább a szájsebészeti beavatkozásokról!

Szájsebészeti kezelések>>

A bölcsességfogak eltávolítási nehézsége az esetek egy részében főleg a felső bölcsességfogak esetén szinte megegyezik a normál fogak eltávolításának nehézségével. Alsó bölcsességfogak esetén azonban más a helyzet. Az alsó bölcsességfogak sokszor helyhiány vagy öröklött hajlam miatt ferdén, fekve, rossz pozícióban nőnek (vagy nem nőnek), félig nőnek stb. Nézzük a leggyakoribb okokat egy bölcsességfog eltávolításának hátterében:

 • tercier torlódást okoz, azaz megtolja a fogsort, így az első fogak torlódása bekövetkezhet
 • fogszabályozás során ugyancsak a fogak újbóli torlódásának megelőzése érdekében
 • gyulladásos tasak veszi körül
 • az előtte levő fogat veszélyezteti
 • rágáskor beharapja az orca nyálkahártyáját, folyamatosan irritálja, sebesíti azt
 • fogmosáskor nem tisztítható, fogszuvasodás
 • nincs párja az ellentétes fogsorban, ezért kiemelkedik (elongálódik), eldől, így rágáskor korai érintkezésbe kerülhet, vagy elérheti a szemközti nyálkahártyát

Bölcsességfog műtétek>>

A sikeres gyökérkezelés alapja az, hogy a gyökércsatornákat maradéktalanul meg tudjuk e tisztítani vagy sem. A gyökércsatornák feltárásakor azonban számos akadályba ütközünk. Nem találjuk a gyökércsatorna bejáratát, görbül a csatorna, elágazik, stb. A gyökérkezelés precíz műveletéhez ezért nagy segítséget nyújtanak a modern gyökérkezelési eszközök, mint például az elektromos gyökércsatorna bemérő, az ultrahangos tiszító vagy a lézeres fertőtlenítő.

Gyökérkezelés>>

Az ultrahangos fogkő eltávolítás segítségével megelőzhetjük a fogínygyulladást, kezelhetjük a már kialakult gyulladásos tüneteket. A rendszeres fél évenkénti szájhigiéniai kezeléssel hatalmas problémától szabadulhatunk meg aránylag kis befektetéssel. Fél óra alatt a fogíny felszabadul a rárakódott fogkőtől és lepedékektől. Rendelőnkben az egyszerűbb, gyors és olcsóbb kezelési forma mellett választhatja a komplex kozmetikai szájhigiéniai csomagot is, mely nem csak a fogíny egészségét állítja vissza, de egyben fehérré is varázsolja a fogakat

Fogkő eltávolítás>>

Kozmetikai szájhigiéniai csomag>>

A professzionális fogtisztíás félévente szükséges fogászati, dentalhigiéniai beavatkozás. A tisztítás során az alábbi kezelések történnek:

 • Ultrahangos fogkő eltávolítás
 • Air-Brush sópolírozás
 • Dentalhigiéniai szaktanácsadás

Fogkő eltávolítás árak>>

A kozmetikai szájhigiénai kezelés során nem csak a fogíny válik egészségessé de a fogak is fehéredhetnek. A szájhigiénaia csomag tehát az alapos ultrahangos fogkő eltávolítás mellett peroxidmentes kozmetikai fehérítést is tartalmaz. A kezeléshez nem kell fogorvosi állapotfelmérés, így fogorvos fóbiások is igénybe vehetik! A komplex szájhigiéniai csomag tartalma:

 • Ultrahangos fogkő eltávolítás
 • Air-Brush sópolírozás
 • Kozmetikai Fogfehérítés (peroxidmentes)
 • Dentalhigiéniai szaktanácsadás

Kozmetikai szájhigiéniai csomag>>

A kozmetikai fogfehérítés fogorvosi állapotfelmérés nélkül is elvégezhető. Miért menne bevásárlóközpontba fogfehérítttetni, ha ezt sokkal biztonságosabban megkaphatja a fogorvosi rendelőben. Dentalhigiénikus munkatársaink a szájat átvizsgálják, és javasllatot adnak arra, ha valamivel mégis érdemes fogorvoshoz fordulni. Ha a dentalhigiénikus úgy ítéli meg, hogy a fogakon túl sok felrakódás van ahhoz, hogy a fogfehérítés hatékony legyen, máris ott a lehetőség a fogkövek eltávolítására és a fogfelszínek alapos lepolírozására. Az alaposan megtisztított fogfelszíneken ugyanis a fogfehérítés sokkal hatékonyabb!

Kozmetikai fogfehérítés>>

Kozmetikai szájhigiéniai csomag>>

Az orvosi fogfehérítés a kozmetikai fogfehérítéssel szemben peroxid tartalmú, ezért mélyebben és hosszabb távon hatékony. Hátránya, hogy valamivel hosszabb ideig tart és drágább. Elsősorban nagyobb fogászati beavatkozások részeként ajánljuk, például porcelán héjak felhelyezése előtt, nagyobb porcelán restaurációknál.

Orvosi fogfehérítés>>

Az otthoni fogfehérítés nagyon kedvelt megoldás pácienseink körében. Sokan választják ezt a fehérítési eljárást az orvosi, vagy kozmetikai fogfehérítés után, a rendelőben elért fehérség megtartásához, vagy fokozásához. A fogorvos lenyomatot vesz a fogakról, így a fogfehérítő sín egyedileg illeszkedik a fogakra. Ez a megoldás tökéletesen biztonságos! Az otthoni fogfehérítés peroxid tartalmú.

Fogfehérítés otthon>>

A szürke fogak fehérítésének számos módszere létezik. Leggyakrabban belső fogfehérítés vagy lézeres fehérítés szükséges. A kifehérített fogat egy következő kezelés során lehet felépíteni. A felépítésnek is több módszere létezik, a fog eredeti állapotának függvényében direkt héj, porcelán héj vagy korona, esetleg cirkon kerámia korona jöhetnek szóba.

Fogfehérítés foganként>>

Áldott állapotban megváltozik a szervezet hormonális háttere. Ez a fogíny területén lazaságot, gyulladásokra való nagyobb hajlamot jelent. Ezért a kismamák részére kiemelten fontos a fogínytisztítás a terhesség során akár több alkalommal is. A fogínygyulladás ugyanis baktériumokat juttat be a véráramba, melyek eljutnak a placentán át a kisbabához is. Bizonyított tény, hogy a fogínygyulladás a babáknál kis súlyú születést vagy koraszülést idézhetnek elő!

Kismama fogászat>>

Sokan nem kívánnak fogszabályozást, inkább egyszerűbb és gyorsabb megoldással kívánnak élni. Fogszabályozás nélkül persze sok esetben kompromisszumokat kell kössenek a páciensek, mégis fontos, hogy tudjanak a lehetőségekről. Már egy egyszerű fogfehérítéssel nagyon sokat lehet javítani a megjelenésen, hiszen sok embernek nem a kusza fogak, hanem a sárgás fogszín a feltűnőbb. Az egyszerűbb torlódásokon porcelán vagy direkt héjak felragasztásával segíthetünk, sőt a nagyobb rések is zárhatóak ilyen módszerrel.Amennyiben a harapási problémák miatt mégis szükség lenne szabályzásra, sok esetben kényelmes megoldás lehet a láthatatlan fogszabályozás módszere.

Esztétikai fogászat>>

Esztétikai fogászati kezelések előtt érdemes mosolytervezési szolgáltatást igénybe venni. A mosolytervezés segítségével a fogorvos előre, számítógépen megtervezi az ön arcformájának, ajaklefutásának megfelelő fog-formát és fog-hosszt. A kép megtekintésével ön is alakíthat a formákon. A fogak lecsiszolása után a lenyomattal együtt a mosolyterv is elkerül a fogtechnikushoz, így a végleges fogpótlások, porcelán héjak a mosolytervnek megfelelően készülnek el. A mosolytervezéssel sokkal kisebb a hibalehetőség, szebb végeredmény alakul ki.

Mosolytervezés>>

A fehérebb fogak fiatalosabb, magabiztosabb megjelenést mutatnak. Rendelőkben egyszerűbb, gyorsabb illetve komplexebb fehérítési beavatkozások közül választhat. A leggyakoribb fehérítési beavatkozások a hatékonyság sorrendjében a következők:

 • kozmetikai fogfehérítés
 • kozmetikai szájhigiéniai csomag
 • otthoni fogfehérítés
 • orvosi fogfehérítés
 • fogfehérítés&direkt héj
 • fogfehérítés&porcelán héj
 • porcelán héj
 • cirkon porcelán koronák

Fehérebb fogkat szeretnék>>

A “szebb fogak” nagyon tág fogalom és mindenkinek mást jelent. Ezért nagyon fontos, hogy már a kezelés legelején tisztában legyen a kezelőorvos a páciense igényeivel, elképzeléseivel. A mosolytervezés nagyon jó eszköz az igények felmérésére, a lehetőségek kiderítésére. A kép nézésével a fogorvos és páciense “egy nyelvet beszél” hiszen mindketten ugyanazt a fogformát, fogívet látják. Az esztétikai kezelések nagyon sokfélék és komplexek, melyek nem csak az igényektől, hanem a “hozott” fogazati státusztól is függenek.

Szebb fogakat szeretnék>>

Az IMAX porcelán héj technológia korunk egyik legnagyszerűbb fogtechnikai lehetősége a sérült hibás mosoly javítására. Az IMAX porcelán héjakat akár csiszolás nélkül is elkészítheti a fogorvos ha a fogazati státusz ezt megengedi. Amennyiben a fogak kiállnak, és csiszolni szükséges, az IMAX technológiával ez ebben az esetben is csak minimális foganyag eltávolítást jelent. A technika tökéletesen élethű, áttetsző, a fogzománchoz megszólalásig hasonló megjelenést tesz lehetővé.

Porcelán héj>>

A cirkónium porcelán kerámia olyan fém-mentes alapanyag, mely a fogászatban a fémek kiváltására lett kifejlesztve. A fém kiváltásának több indoka is van, ezek közt szerepel a fémallergia, illetve az egyre magasabb esztétikai követelmények. A CAD-CAM technológia, melynek segítségével a cirkóniumot a fogtechnikus megmunkálja olyan ultra precíz fogpótlásokat tesz lehetővé, mely a hagyományos, kézi megmunkálás során elképzelhetetlen volt.

Cirkon korona>>

Egy hiányzó fog pótlásának több kiváló eszköze is lehetséges. Minél kisebb a távolság a két fog közt, annál több alternatív lehetőség közt választhatunk:

 • fogszabályozás
 • inlay fogpótlás
 • csiszolás nélküli híd
 • Imax porcelán híd
 • Cirkon fogkoronák
 • Fémkerámia fogkoronák
 • Fogbeültetés

Egy fog pótlása>>

Ha fogeltávolítások során több fogat is el kellett távolítani, a fogpótlás tervezése elsősorban azon múlik, hogy hol helyezkednek el ezek a fogak a fogíven belül, milyen fixen tartja őket a csontos fogágy, azaz mennyire megterhelhetőek. Ha fogbeültetésben is gondolkodunk, akkor fontos szempont, hogy mikor lettek a hiányzó fogak eltávolítva, mennyi csont és milyen széles állcsontgerinc maradt a foghiány helyén.

Több fog pótlása>>

A teljes fogatlanság kezelésének több módja is lehetséges. Nagyon idős korban, egyéb általános betegség (pl. súlyos cukorbetegség) miatt nem műthető csontban vagy extrém kevés csont esetén, esetleg olcsó megoldás választásakor a teljes kivehető műfogsor a választható megoldás.

Kevés csont esetén, ha hagyományos fog implantátumok beültetésére nincs lehetőség, akkor kiváló kompromisszumos megoldást jelent a mini implantátumokra pattintható teljes kivehető fogsor. A fogsor kivehető marad, de a mini implantátumokon nagyon jól és biztonságosan rögzül.

Amennyiben a fogeltávolítások után nem telik el túl sok idő a fogbeültetésig, úgy elegendő csont maradhat még teljes foghiány esetén is a fix fogpótlásra, melyet hagyományos mérteű fog implantátumok behelyezése után lehet elkészíteni. Ugyancsak fix, alternatíva az úgynevezett All-on four megoldás, mely kevesebb csont esetén is fix fogpótlást eredményez.

Fogak pótlása az összes fog elvesztése után>>

A fogbeültetés a foghiányok kezelésének legmodernebb, mára rutineljárássá vált módszere. Segítségével elkerülhető a kivehető fogpótlás, mely komoly életminőség avulást jlent a hagyományos kivehető módszerekkel elérhető fogpótlásokhoz képest.

Fogbeültetés>>

A mini implantátumokon rögzített teljes kivehető fogsor számos idősebb páciens életét könnyíti meg, rendelőnkben is szívesen és nagy sikerrel alkalmazzuk. Az eljárás lényege, hogy kevés, vékony csontba, ahova a hagyományos mérteű fog implantátumok már nem helyzehetőek be, jó eséllyel ültethetőek be a vékony mini fogászati implantátumok. Ezek a kis implantátumok fix terhelésre nem alkalmasak, de kiválóan viselik a kivehető fogsor rögzítésével járó terheket. A fogsor ugyan kivehető marad, de stabilan és biztonságosan rögzül a szájban evéskor és mosolygáskor.

Kivehető fogsor rögzítése mini implantátumokkal>>

A kivehető fogsorok tervezése és elkészítése a fogpótlástani terület egyik legnehezebb ágát képviselik. Ahány fogászati szituáció, annyi fogpótlás típus lehetséges. A tervezéshez komoly tapasztalat szükséges, hiszen a tartósság záloga a stabil alapokra való építkezés. Sok esetben a kivehető fogpótlások készítését megelőzik a fogágy kezelések, gyökérkezelések, fog felépítések, így hosszú és komplex feladat elé néz a páciens és fogorvosa egyaránt.

Kivehető fogsor>>

A láthatatlan fogszabályozás ugyanazokat a biológiai erőket alkalmazza, mint a hagyományos fogszabályzók, csak más struktúra végzi a fogak mozgatását. Használatát elsősorban fegyelmezett felnőtteknek javasoljuk, akik a nap 24 órájában hajlandóak viselni a teljesen átlátszó síneket, így a fogszabályzó ugyanazt a hatást érheti el a szájban, mint a fém fogszabályozók.

Melyek a leggyakoribb esetek, ahol a láthatatlan fogszabályozással jó eredményeket érhetünk el:

 • Fogtorlódás
 • Rések a fogak között
 • Fogív formájának javítása
 • Fogszabályozási előkezelés protetikai beavatkozáshoz (pl. porcelán héjakat akarunk majd felhelyezni, de ehez jó pozícióba kell állítanunk a fogakat)

Láthatatlan fogszabályozás>>

A kivehető fogszabályozókkal történő fogszabályozáskor nem csak éjszakai, hanem nappali hordás is szükséges (nappal is minimum 4 óra). A gyermekkori kivehető fogszabályozós kezelés elsősorban nem a fogak helyzetére, hanem az állcsontok növekedésére hatnak. A kivehető fogszabályozókkal a tér mindhárom irányában hathatunk, megváltoztathatjuk a már gyerekkorban felfedezhető fogív szűkületeket, segtíhetünk az állcsontok rendellenes viszonyain. A korai kivehető fogszabályozó kezelést sok esetben követi második fázisban fix fogszabályozó kezelés

Kivehető fogszabályzók>>

A fix porcelán fogszabályzók nagyon kedvelt pácienseink körében. A porcelán fogszabályozóval mindazokat a fogmozgatásokat el lehet végezni, mint a hagyományos fém fogszabályozókkal. Látványra azonban sokkal szebbek. Felnőtt fogszabályozást igénylő pácienseink döntő része a porcelán fogszabályozós kezelést választja. A porcelán fogszabályozók között is több választási lehetőség van, az olcsóbb és drágább márkák és anyagok közt segít eligazodni az alábbi cikk:

Esztétikus fogszabályzó készülékek>>

A hagyományos fém fogszabályzók hatalmas fejlődésen mentek át az utóbbi években. A fém brackettek egyre kisebbek, finomabbak, így viselésük nem okoz kellemetlenséget. A fogszaályzó orvos számára ezzel a technikával lehet a legkönnyebben jó eredményeket elérni. A fém fogszabályzókkal végzett kezelés sok esetben gyorsabb, mint a porcelán fogszabályozókkal végzett kezelés. A fém fogszabályzóknak is több típusa van, az alábbi cikk segít az eligazodásban:

Fém fogszabályzó készülékek>>

Fix fogszabályzó készülékek összehasonlítása>>

A gyermekkori fogszabályozás az esetek nagy részében inkább állcsont orthopédiai szabályozás, azaz az állcsontok növekedési irányát, mértékét változtathatjuk meg a kivehető készülékekkel. Fontos tudni, hogy a gyermekek fogszabályozó kezeléséig nem kell feltétlenül megvárnunk, míg a gyermek az összes tejfogát lecseréli, sőt! Számos olyan rendellenesség van, melyet időben felfedezve, egy kivehető készülékes kezelés akár úgy meg is old, hogy később, a maradó fogak idején már nem lesz szükség második fázisra, azaz fix készülékes fogszabályozásra. Tájékozódjon az alábbi cikkből, hogy mikor érdemes elvinnie gyermekét először fogszabályozási vizsgálatra, meddig kell hordani egy fogszabályozót és más hasznos gyermekkori fogszabályozási témákról is olvashat

Gyermek fogszabályozás>>

Mindenkit addig lehet szabályozni, ameddig foga van. A fogak szabályozásánál nem gond az sem, ha az adott fog éppen gyökérkezelt, a lényeg, hogy felépített, ellátott fogakról legyen szó. A láthatatlan fogszabályozás vagy a porcelán fogszabályozókkal végezhető esztétikus fogszabályozás sok felnőttnek jelent kedvező alternatív fogszabályozó lehetőséget a hagyományos fém fogszabályzókkal szemben. A felnőttkori fogszabályozás egyre inkább az igényesség szimbóluma. Az előrejelzések szerint, míg a mai kezelések 70%a még gyermek fogszabályozás, néhány év múlva a tendencia tovább változik, eléri, sőt meghaladhatja az 50%ot, ami azt jelenti, hogy egyre több felnőtt és egyre későbbi életkorban kezd majd hozzá fogai rendbetételéhez fogszabályozó kezeléssel.

Felnőtt fogszabályozás>>

Nézzen be a fogorvosi kezelőkbe

FOGÁSZATI KEZELŐ 1.

A tengerkék fogászati kezelőben elsősorban fogászati állapotfelmérést és mindennapi fogászati kezeléseket végzünk. Kukkantson be a modern eszközökkel felszerelt rendelőhelyiségbe!

Tovább

FOGÁSZATI KEZELŐ 2.

A citromsárga fogászati kezelőben elsősorban esztétikus fogpótlások készülnek, ez a rendelő dr. Némethy Miklós kedvenc kezelője. Kukkantson be a modern eszközökkel felszerelt rendelőhelyiségbe!

Tovább

FOGÁSZATI KEZELŐ 3.

A padlizsánlila fogászati kezelőben elsősorban fogínykezeléseket, fogkőeltávolítást, Vektorterápiás kezeléseket végzünk. Kukkantson be a modern eszközökkel felszerelt rendelőhelyiségbe!


Tovább


FOGÁSZATI KEZELŐ 4.

Az ultrazöld fogászati kezelőben elsősorban mindennapi fogászati kezeléseket, gyökérkezeléseket, fogínykezeléseket végzünk. Kukkantson be a modern eszközökkel felszerelt rendelőhelyiségbe!

Tovább

FOGÁSZATI KEZELŐ 5.

A rózsaszín fogászati kezelő a szájsebészeti kezeléseknek és a fogbeültetés kezeléseknek ad otthont. Sterilitás és fertőtlenítés felsőfokon!. Kukkantson be a modern eszközökkel felszerelt rendelőhelyiségbe!

Tovább

FOGÁSZATI KEZELŐ 6.

Az égszínkék fogászati kezelőt kozmetikai fogászati kezelésekre, fogfehérítésre használjuk elsősorban. Egészség és szépség! Kukkantson be a modern eszközökkel felszerelt rendelőhelyiségbe!

Tovább

ELÉRHETŐSÉGEINK

PÁCIENS VÉLEMÉNYEK

“ITT ÉRZED, HOGY TÖRŐDNEK VELED!”

MODERN FOGÁSZATI RENDELŐ

Budapest Dental Fogászat

Válassza Budapest egyik legjobban felszerelt fogászati rendelőjét!

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

Budapest Dental Fogászat

Olvassa el a legfrissebb fogászati híreket

NYITVATARTÁSI IDŐ

 • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
 • Hétvége: ZÁRVA

Blog címkék

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés