Kardos - Szabó Zsuzsánna Fogászati asszisztens

“A Budapest Dental egy kiváló csapat!”

“Mindig is hittem, hogy a fogászati kezelések után elégedetten és mosolyogva is lehet távozni, ehhez hozzájárul természetesen a nyugodt légkör és modern gépekkel felszerelt korszerű rendelő. Ezért szeretek a Budapest Dental Fogászatán dolgozni, mert ez itt mind megvalósul.”

SZAKTERÜLETEI

LYUKAS FOG KEZELÉSE

Kezeltesse lyukas fogát precíz, ügyes és tapasztalt fogorvosokkal, minőségi anyagokkal, megfizethető áron!

AMALGÁM TÖMÉSEK CSERÉJE

Amennyiben szeretne megszabadulni régi amalgám töméseitől: - leggyakoribb alternatíva – esztétikus fényre kötő fogtömés.

FOGTÖMÉS UTÓFÁJDALOM NÉLKÜL

A Budapest Dental Fogászaton az SDR tömőanyagot 2011-től alkalmazzuk. Fogorvosaink pár hét alatt beleszerettek…

KOMPLEX MOSOLYSZÉPÍTŐ BEAVATKOZÁSOK

Esztétikai kezelésekben nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink egy személyes konzultáció alkalmával feltérképezik a problémás területeket.

SZABÁLYOS FOGAK FOGSZABÁLYOZÁS NÉLKÜL

A szabálytalan fogak szépítési igénye esetén több lehetőséget is biztosítani tudunk az Ön számára a fogak állapotától függően.

Kardos-Szabó Zsuzsánna fogászati asszisztens

Kardos-Szabó Zsuzsánna Fogászati asszisztens  Budapest Dental Fogászat

“A fejlődés a lételemem”

“2010-ben végeztem a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban, fogászati asszisztensként, majd klinikai fogászati higiénikusként.
Azóta kiváló szakértelemmel rendelkező szakorvosok mellett töltöm a mindennapjaimat, akiktől az évek folyamán nagyon sokat tanultam, fejlődhettem. Rengeteg energiával tölt fel, és hatalmas boldogság számomra, ha pácienseink mosolygósan, és magabiztosan távoznak rendelőnkből. Szabadidőmben nagyon szeretek továbbképzésekre járni, mindíg örülök, ha részese lehetek az éppen aktuális fogászati témák tanulmányozásának.”

“Itt a helyem, egy lendületes, fiatal csapat tagjaként”

Meggyőződésem, hogy az ember akkor tudja a legjobban, és legszakszerűbben végezni munkáját, ha érzi, hogy jó helyen van. Szerencsésnek érzem magam, mert úgy gondolom megtaláltam azt a munkahelyet, ahová mindíg is vágytam, és úgy képzeltem el a jövőmet, hogy egy ilyen családias hangulatú, fiatalos munkahelyen dolgozhatok mint a Budapest Dental Fogászat. Köszönöm!

Kedvenc fogászati cikkeim

Fájdalommentes fogászat

Fájdalommentes fogászat

Gondolt már arra, hogy a fogai igazi kincsek? Mi itt a Budapest Dental Fogászaton így gondoljuk, és így is gondoskodunk róluk.

Tudjon meg többet!
Modern Fogorvoslás

Modern Fogorvoslás

Célunk, hogy pácienseink a legmodernebb felszereléssel, kényelmesen és biztonságban élvezhessék a gyógyulás folyamatát.

Tudjon meg többet!
Örömmel menni a fogászatra

Örömmel menni a fogászatra

Lehetetlen? Nálunk nem. Szeretetteljes szolgáltatásainkkal próbáljuk pácienseink motivációját pozitív irányba befolyásolni.

Tudjon meg többet!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés