Fekete Fanni szájhigiénia fogkőeltávolítás

“Számomra a Dentalhigiénia A HIVATÁS!”

“Nem csak, hogy nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és közös erővel dolgozni velük a mosolyukon, de jó érzéssel tölt el, hogy az esztétika mellett rengeteget teszünk az egészségükért is, hisz látogatásukkor megelőzzük az esetleges betegségeket is. Bizony! A prevenciót tartom a legfontosabbnak a munkámban, hisz nem csupán a szuvasodást előzzük meg azzal, hogy fogkövet távolítunk, vagy épp újra átbeszéljük a helyes fogmosás szabályait, hanem egyéb szív és érrendszeri megbetegedéseket is megelőzünk”

SZAKTERÜLETEI

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

A fogkő képződés ellen sokat tehetünk mi magunk is. Tegyünk ellene együtt!

KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS

Kozmetikai Fogfehérítés gyorsan, gyengéden mégis hatékonyan!

FOGÍNYGYULLADÁS

Az egészséges fogíny nem vérzik! Előzzük meg a fogínysorvadást

SZÁJSEBÉSZET

Szájsebész szakorvosaink a különleges képzettséget igénylő foghúzásokat, műtéteket empátiával és hozzáértéssel végzik.

Fekete Fanni szájhigiénia fogkőeltávolítás

Fekete Fanni szájhigiénia fogkőeltávolítás Budapest Dental Fogászat

“Az igazi kihívás sosem ér véget...”

“Elkötelezettségem zálogaként a Semmelweis Egyetem Fogorvos Tudományi karán kitűnő eredménnyel végeztem dentalhigiéniai tanulmányaimat. Mivel tudásvágyam szinte kielégíthetetlen, ez nekem nem volt elég, így Svédországban egy fogászati klinikán folytattam tanulmányi munkámat. Amit a legjobban szeretek a fogászatban az kétségkívül a soha véget nem érő kihívás, fejlődés, és hogy mindeközben segíthetek másokon. Hát , nem nagyszerű?!”

Elhivatott, empatikus dentálhigiénikust keres?

Aki nem csak meghallgatja Önt, és panaszait, hanem a tőle telhető legjobb tudással, és megértéssel fordul Önhöz? Fanni maximalista hozzáállásával és közvetlen személyiségével várja, hogy megismerhesse Önt, hogy együtt dolgozzanak a megelőzésen, vagy az esetlegesen már fennálló problémákon. Kérjen időpontot most!

“Kollégák, vagy rokon lelkek?”

Úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal ha úgy érzem, a mosolygás kihatással van a környezetünkre, hangulatunkra. Mindenki szereti a mosolygós, életvidám embereket, mert jó rájuk nézni, átveszi az ember tőlük a pozitív rezgéseket, optimista hozzáállást. Eltökélt szándékom segíteni abban, hogy miután pácienseim távoznak a rendelőmből, sokkal magabiztosabban, és egy rendkívül pozitív életérzéssel térjenek vissza a hétköznapjaikba. Szerencsésnek érzem magam, mert a Budapest Dental Fogászaton minden bizonnyal megtaláltam azokat az embereket, akik teljes erő bedobással támogatnak engem ezen az úton, és maradéktalanul társak az életfelfogásom kivitelezésében. Jó helyen vagyok, nem csak kollégák, de rokon lelkek társaságában is….

“Parodontológia és ami mögötte van”

A fogkő leszedése nem csupán esztétikailag fontos, vagy azért, hogy elkerüljük a kellemenetlenül vérző fogínyt, vagy az esetlegesen felmerülő rossz leheletet… A fogkő leszedésével megakadályozhatjuk a parodontális betegségek kialakulását ami eleinte gyulladt ínnyel kezdődik, végső kimenete azonban a csontpusztulás, a fog elvesztése is lehet. De miben játszik még szerepet az egészséges fogágy? Ha szép, egészséges a fogínyünk, orvosainknak könnyebb tökéletes fogtömést készíteniük, illetve a fogpótlások is szebbek és hosszabb élettartamúak lehetnek. Ha Ön esetleg már rendelkezik koronával, híddal, illetve héjjal, ehhez szükséges a helyes fogmosási technika, fogselymezés, illetve a fogkő leszedése is elengedhetetlen. Én mindenbenben állok rendelkezésére, forduljon hozzám bizalommal!

Kedvenc fogászati cikkeim

A megelőzés mindig hatékonyabb!

A megelőzés mindig hatékonyabb!

Ne várja meg, míg fogai mozgathatóvá válnak, gondoljunk rájuk időben! Rendszeres fogkő leszedéssel a fogíny egészsége megőrizhető.

Tudjon meg többet!
Minden, amit a fogkőről nem szeretne tudni, pedig kellene

Minden, amit a fogkőről nem szeretne tudni, pedig kellene

A fogkő kialakulása a kezdetektől. Megelőzés, és megoldások fogíny problémákra. A rendszeres fogkő eltávolítás előnyei.

Tudjon meg többet!
Fehérítsen egészségesen, mellékhatások nélkül. Legyen magabiztos!

Fehérítsen egészségesen, mellékhatások nélkül. Legyen magabiztos!

Ha szeretne fehéren csillogó megnyerő mosolyt,és ezzel növelni magabiztosságát, válassza a peroxid mentes kozmetikai fogfehérítést.

Tudjon meg többet!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés