Dr. Zomborszki Mónika fogorvos

„Az orvos gyógykezel, a kapcsolat gyógyít”

A Budapest Dental Esztétikai Fogászat kedves, empatikus, mosolygós doktornénijét ismerhetik meg pácienseink Zomborszki Mónikában. Szívesen választják őt gyermekek és felnőttek egyaránt, hiszen ő nem csak egy türelmes és elhivatott orvos, hanem barátságos, kedves ember is egyben. Fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal bír a lyukas fogak kezelése, az ínybetegségek megelőzése és ellátása területén, illetve szívesen és biztosan alkalmazza a modern gyökérkezelés módszereit is a fájdalommentes kezelések érdekében. Precíz, ügyes és barátságos fogorvos, keressék őt bizalommal!

SZAKTERÜLETEI

MODERN ENDODONCIA

Fájdalommentes és precíz gyökérkezelési technológia, fogászati góckutatás

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Esztétikus fogtömések lyukas fogak ellátására, esztétikus és tartós fogbetétek

CIRKONIUM PORCELÁN FOGPÓTLÁSOK

A CAD-CAM módszerrel készített fogpótlások nem csak szépek, de precízek és tartósak is

TELJES KERÁMIA KORONA

A legmodernebb IMAX technológiával élethű megoldásokat kínálunk a mosoly megújítására

PORCELÁN HÉJ

Az IMAX élethű porcelán héj csiszolás nélkül vagy minimális csiszolással is elkészíthető

FÉMKERÁMIA HIDAK

A fémkerámia jól bevált rendszer, mely bizonyítottan tartós. Az oldalsó fogak pótlásának tökéletes eszköze

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

Számtalan variációs lehetőség, az egyéni igényeknek megfelelően.

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY, ONLAY)

Az esztétikus, porcelán betétek segítségével tökéletesen helyreállítható a fog formája és funkciója.

Lézeres fogászati kezelések

Fogínysorvadás, enyhén mozgatható fogak hatékony terápiája

Antimikrobiális fotodinamikus terápia

Visszatérő fogínygyulladás terápiája gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Vektorterápia

Fogínygyulladás, fogínysorvadás kezelésének modern terápiája

Dr. Zomborszki Mónika fogorvos

Dr. Zomborszki Mónika fogorvos Budapest Dental Fogászat

Egy remek csapat tagja lehetek...

„A Budapest Dental több okból is szimpatikus volt nekem. Számomra fontos az, hogy a páciensek ellátása során tudásom legjavát nyújtsam, amihez itt biztosított a modern felszereltség és a minőségi anyagok használata. A barátságos rendelői hangulatnak köszönhetően, oldottabb légkörben, mindenkire elég időt szánva zajlik az ellátás, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a pácienseink megelégedve távozzanak tőlünk. Egy remek csapat tagja lehetek, ahol kiváló szaktudású kollégákkal, csapatként gondolkodva tudjuk a legjobb színvonalú ellátást nyújtani azoknak, akik minket tisztelnek meg bizalmukkal. „

Ha Ön empatikus, türelmes és elhivatott fogorvost keres, válassza bátran Zomborszki doktornőt! Sikeres kezeléseinek alapja a folyamatosan továbbfejlesztett szaktudás, az orvoslással szemben támasztott alázat, az emberek és a gyógyítás szeretete.

Tudjon meg többet dr. Zomborszki Mónika fogorvosról

2014-ben végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, cum laude (dicsérettel) minősítéssel. Már a fogorvosi egyetemi évek alatt is aktívan részt vett a betegellátásban a Klinikai Tehetséggondozó Program keretein belül. Hallgatóként is gyakorta végzett prevenciós munkát óvodások és kisiskolások körében. A diploma megszerzését követően körzeti ellátásban szerzett további tapasztalatokat.

Zomborszki Doktornő aktívan érdeklődik az esztétikai fogászat, a fogmegtartó kezelések és a parodontológia iránt. A kezelések során igyekszik esztétikus és jól funkcionáló töméseket, fogpótlásokat készíteni, mindeközben szem előtt tartva a fogíny egészségére vonatkozó szakmai szabályokat. A páciensek önbizalmának nélkülözhetetlen eszköze egy magabiztos és önfeledt mosoly, amelyhez egyaránt fontos a fogak és az íny egészsége.

A Doktornő időt szán a megfelelő bizalom kiépítésére, türelmesen és empátiával hallgatja meg a hozzá érkező pácienseket. Megfelelő és folyamatos kommunikációval igyekszik elősegíteni, hogy kezelés közben is meglegyen a kapcsolata páciensével. Türelmesen elmagyarázza a kezelés egyes lépéseit, segít a fogászattól való félelem és az esetleges kellemetlen emlékek elfeledtetésében.

Rendkívül fontosnak tartja a prevenciót, mind a megelőzés szintjén, mind a kialakult elváltozások mihamarabbi észlelésének és kezelésének szintjén. A gyermekek szájápolási szokásainak alakítását szereti minél fiatalabb korban elkezdeni, hogy elkerüljük a későbbi problémák kialakulását. A kezelésre szoruló gyermekekhez próbál mindig nagyon barátságosan közelíteni. Hangsúlyt fektet a kismamák felvilágosítására is, hogy már az első hónapokban is elősegítsük az egészséges fogazat kialakulását a megfelelő táplálkozási és szájhigiénés ismeretek alkalmazásával.

Dr. Zomborszki Mónika kedvenc szakterületei

ESZTÉTIKUS FOGTÖMÉS

 • Fájdalommentesen
 • Szépen és tartósan
 • Kiváló minőségben
 • Utófájdalom nélkül

Tovább

FOGÍNYKEZELÉS

 • Ha üde leheletet
 • Egészséges fogínyt
 • Megelőzést, vagy
 • Hatékony terápiát szeretne

Tovább

MODERN ENDODONCIA

 • Ha megmentené a fogát
 • Modern, korszerű és
 • Fájdalommentes megoldással
 • Precíz eszközökkel

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés