Dr. Pulai Mónika fogorvos

Kreativitás - Kézügyesség - Precizitás

“Munkám során fontos számomra a kellemes légkör biztosítása, a páciens szorongásának oldása, amely mosolygás, empátia, kedves szavak nélkül nem valósulhat meg. Sokszor kapok pozitív visszajelzéseket a pácienseimtől, miszerint nem gondolták volna, hogy ilyen jó hangulatú is lehet egy fogászati kezelés”

SZAKTERÜLETEI

MODERN ENDODONCIA

Fájdalommentes és precíz gyökérkezelési technológia, fogászati góckutatás

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Esztétikus fogtömések lyukas fogak ellátására, esztétikus és tartós fogbetétek

CIRKONIUM PORCELÁN FOGPÓTLÁSOK

A CAD-CAM módszerrel készített fogpótlások nem csak szépek, de precízek és tartósak is

TELJES KERÁMIA KORONA

A legmodernebb IMAX technológiával élethű megoldásokat kínálunk a mosoly megújítására

PORCELÁN HÉJ

Az IMAX élethű porcelán héj csiszolás nélkül vagy minimális csiszolással is elkészíthető

FÉMKERÁMIA HIDAK

A fémkerámia jól bevált rendszer, mely bizonyítottan tartós. Az oldalsó fogak pótlásának tökéletes eszköze

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

Számtalan variációs lehetőség, az egyéni igényeknek megfelelően.

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY, ONLAY)

Az esztétikus, porcelán betétek segítségével tökéletesen helyreállítható a fog formája és funkciója.

Lézeres fogászati kezelések

Fogínysorvadás, enyhén mozgatható fogak hatékony terápiája

Antimikrobiális fotodinamikus terápia

Visszatérő fogínygyulladás terápiája gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Vektorterápia

Fogínygyulladás, fogínysorvadás kezelésének modern terápiája

Dr. Pulai Mónika fogorvos

Dr. Pulai Mónika fogorvos Budapest Dental Fogászat

Lelkiismeretes, alapos fogorvosi hozzáállás és kezelés

Rendelőnk fiatal, lelkes fogorvosa az esztétikai fogászat és a fogmegtartó kezelések híve. A fogászati kezelések során a lehető legprecízebb ellátásra törekszik: páciens igények felmérése, körültekintő, alapos fogászati tervezés, precíz, fájdalommentes kivitelezés, lelkes nyomonkövetés. Kiemelten fontosnak tartja a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolatot, amelynek kialakításában kedves, közvetlen személyisége segíti.

Legyen büszke a mosolyára!

Kedves, empatikus fogorvosnőt keres mindennapi fogászati problémáinak megoldására? Pulai Doktornő, kiváló eredménnyel, Summa cum Laude végzettséggel, szakmaszeretettel és empátiával várja. Jól képzett, tapasztalt fogorvos. Ismerje meg dr. Pulai Mónika fogorvost! Kérjen időpontot most!

Szakmai képzettség

“2016-ban summa cum laude, azaz kiváló minősítéssel végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezt követően Budapesten, a belvárosban helyezkedtem el egy magánrendelőben, emellett a Terrorelhárítási Központban dolgoztam, majd körzeti fogorvosként bővítettem tovább a tapasztalataimat. Érdeklődési területem az esztétikai fogászat, endodoncia, fogpótlástan. Szeretem a hivatásomban a gyógyítás szellemét, hogy embereknek segíthetek, ugyanakkor szakmám rendkívül változatos, izgalmas kihívásokat tartogat, így bátran alkalmazhatom a kézügyességemet és a kreativitásomat.”

Az orvos gyógykezel, a kapcsolat gyógyít

Mónika doktornő fiatal és elhivatott orvos. Rendkívül fontos számára, hogy pácienseivel kialakítsa a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolatot, s a kezelések szorongásmentes, oldott légkörben történhessenek meg. Gyakran és bátran fordulnak hozzá a fiatalok, mert érzékenyen és finoman reagál a problémáikra. Itt nincs “ciki”, mindent meg lehet beszélni! Alakuljon ki a jó kapcsolat és mindent meg lehet oldani!

Megmenteni amit lehet és megelőzni amit lehet

Pulai doktornő kedvenc kezelései közé tartoznak a modern gyökérkezelési módszerek, amelyek segítségével számos olyan fogat tudott megmenteni, amelyet korábban már a menthetetlen kategóriába soroltak. A megmentett fogra persze utólag borítókorona is szükséges, így a fogak pótlásának is mesterévé kell válni. A doktornő a fogpótlás típusát, formáját, színét minden esetben páciensével közösen választja ki, hiszen a cél a minden szempontból legtökéletesebb végeredmény

Megelőzés – a leghatékonyabb „gyógymód”!

A doktornő nagy hangsúlyt fordít a prevencióra, s vallja, hogy a fogászati problémák kezelésének egyik legjobb módszere a megelőzés, illetve a megfelelő ismereteket adó szájápolási tanácsadás. Előszeretettel fogad rendelésén gyermekeket, hiszen tudja, hogy a gyermekkorban szerzett pozitív tapasztalatok egy életre meghatározzák a fogászathoz való hozzáállást. Akár egy első ismerkedés erejéig, vagy egyszerűbb fogtömések miatt keresik fel őt kis páciensei, később is szívesen térnek vissza hozzá, mert kedves, barátságos személyiségének köszönhetően bizalommal fordulnak felé, és félelmek nélkül érkeznek a fogászati rendelőbe.

Egészséges fogíny – tökéletes alap a kezdetektől

Az első állapotfelmérés és konzultáció során kiemelt figyelmet fordít a fogak mellett a szájnyálkahártya alapos vizsgálatára is, hiszen rendkívül fontos a szájban talált elváltozások és szisztémás betegségek közti összefüggések időben történő felderítése, ismerete. A fogászati kezelések során Pulai doktornőnél az esztétika mellett nagy hangsúlyt kap a fogágy egészségének helyreállítása, s későbbiekben ennek megőrzése. Fontosnak tartja hangsúlyozni a kismamák fogászati ellenőrzésének jelentőségét, s ezzel együtt a terhességi fogínygyulladás korai felismerését és hatékony kezelését mind a magzat, mind a kismama érdekében.

Dr. Pulai Mónika kedvenc szakterületei

ESZTÉTIKUS FOGPÓTLÁS

 • kiváló tervezéssel
 • tartós és biztonságos
 • kiemelkedően esztétikus
 • szívvel, szeretettel

Tovább

FOGÍNYKEZELÉS

 • Ha üde leheletet
 • Egészséges fogínyt
 • Megelőzést, vagy
 • Hatékony terápiát szeretne

Tovább

MODERN ENDODONCIA

 • Ha megmentené a fogát
 • Modern, korszerű és
 • Fájdalommentes megoldással
 • Precíz eszközökkel

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés