Dr Nagy Zoltán – Szájsebészeti kezelések

Rendelőnk fiatal, lelkes fogorvosa a szájsebészeti kezelések szakértője. A fogászati kezelések során a lehető legprecízebb ellátásra törekszik - célja, hogy minél több ismeretet szerezzen az egyes fogászati esetek előtt, hogy a lehető legkörültekintőbb fogászati kezelési tervet tudja elkészíteni. Kiemelten fontosnak tartja a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolatot, amelynek kialakításában kedves, közvetlen személyisége és lelkiismeretes, alapos fogorvosi munkája is segítik. Fogorvosi Diploma (2009); Konzerválófogászat és Fogpótlástan Szakorvosi Diploma (2012). Dento alveoláris szájsebész Szakorvosi Diploma (2017)

SZAKTERÜLETEI

FOGHÚZÁS

A fájdalommentes fogeltávolítás érdekében az első lépés a gyulladásmentes környezet megteremtése.

SZÁJSEBÉSZET

A szájsebészeti kezelések, mint például a foghúzás, lebenyképzés, gyökér eltávolítás nagy tapasztalatot igényelnek

BÖLCSESSÉGFOG MŰTÉTEK

Elsősorban az alsó bölcsességfogak eltávolítása ütközhet nehézségekbe. Érdemes konzultációt kérni!

GYÖKÉRREZEKCIÓ

A gyökérrezekció az utolsó lehetséges beavatkozás a fog megmentése érdekében a foghúzás előtt.

Dr. Nagy Zoltán Szájsebész Szakorvos

Dr. Nagy Zoltán Szájsebész Szakorvos
Dr. Nagy Zoltán dentoalveoláris szájsebész rezidens Budapest Dental Fogászat

A gyökérrezekció az utolsó lehetőség a fog megmentésére. Dr. Nagy Zoltán sikeres rezekciós műtéteket végez, amelyek segítségével számos olyan fogat tudott megmenteni, amelyet korábban már a menthetetlen kategóriába soroltak. Idősebbek és fiatalok egyformán szeretnek hozzá járni - kedvessége és fájdalommentes kezelései könnyedén elfeledteti páciensei félelmeit.

Páciens vélemény a Budapest Dental Fogászatról

Ernő (Budapest Dental Páciens) véleménye

„Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Doktor urat! Nekem a felső rágófogamat kellett eltávolítani, ami már egy hete be volt gyulladva. Először antibiotikumot kaptam, és csak akkor került sor a foghúzásra, amikor a nagy gyulladás már lement. Nem éreztem semmit, kb. 5 perc volt az egész! Sajnálom, hogy elvesztettem a fogam, de az én butaságom is benne volt, mert elhanyagoltam. Legalább a húzás tényleg nem fájt! Üdvözlettel, Férer. Ernő”, Budapest Dental Fogászat Páciense (2015. 07. 10)

Alsó bölcsességfog műtét - Dr. Nagy Zoltán szájsebész rezidens

Miért nehezebb az alsó bölcsességfogakat kiműteni

Az alsó bölcsességfogak a kemény alsó állkapocsban helyezkednek el. Gyakori, hogy a fognak túl kevés a helye, vagy rendellenes pozícióban nőtt ki. Esetleg “fekszik” a csontban és nem tud előtörni. Ezek az anatómiai viszonyok teszik nehézzé az alsó bölcsességfogak eltávolítását. A felső bölcsességfogak eltávolítása ezzel szemben sokkal könnyebb, még abban az esetben is, ha kevés hely áll rendelkezésre. A felső állcsont ugyanis puha, szivacsos szerkezetű, így a fog eltávolítása is jóval egyszerűbb

Tudjon meg többet dr. Nagy Zoltán szájsebész rezidensről

„A Budapest Dental számomra több okból volt jó választás: itt az elméleti és gyakorlati ismereteimet elismert és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek mellett bővíthettem, valamint elkötelezett és páciensközpontú gyógyító tevékenység folyik, amely során szakmailag és személyre szabottan a leginkább indokolt fogászati kezelést alkalmazzák. Utóbbit elengedhetetlennek tartom a minőségi betegellátás szempontjából, amelyet a rendelő kimagasló technikai felszereltsége is maradéktalanul támogat, így a napi gyógyító munka során a legmodernebb fogászati anyagok és eszközök állnak a rendelkezésemre. Ez garancia a kezelések sikerére és tartósságára. Fontos számomra és mindig törekszem rá, hogy a rendelőmben kellemes és nyugodt legyen a hangulat, mert gyógyítani csak feszültségmentes környezetben lehet. ”

Diplomáját 2009-ben szerezte a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. A fogorvosi diploma megszerzését követően 2012-ben a SOTE Fogorvostudományi Karon tett szakvizsgát Konzerváló Fogászatból és fogpótlástanból. 2014-ben kezdte meg a SOTE, Fogorvostudományi Karán a Dento-alveolaris sebészet szakképzés szakgyakorlatát a MH Honvédkórház Szájsebészeti Részlegén.

Rendelőnk páciensei bátran, bizalommal fordulhatnak Nagy doktor úrhoz a különleges szakorvosi képzettséget igénylő foghúzásokkal, fájdalmas, gyulladt bölcsességfogak eltávolításával.

Nagy doktor úr számára rendkívül fontos a szakmai fejlődés, fogorvosi tudását az egyetemi évek után is plusz konferenciákon és képzésen igyekszik gyarapítani: Éberszedációs ismeretek (2013) és a Dento-alveolaris sebészet szakképzések (2014-). A szaktudása fejlesztése érdekében a diploma megszerzését követően is folyamatosan figyelemmel kíséri a fogászati szakma fejlődéseit, újdonságait.

Páciensei kezelésekor természetesen nagy hangsúlyt fektet a fájdalommentes fogászati kezelésekre. Az érzéstelenítő beadása előtt speciális géllel vonja be a páciens ínyét, így az injekció gyakorlatilag alig érzékelhető, ínyfeszítő hatása minimális. A szükséges fogorvosi beavatkozásokat gyorsan és szakszerűen végzi el, a műtétek során használt precíz szájsebészeti eszközök megkönnyítik munkáját, lerövidítik a kezelés idejét és hozzájárulnak az operáció közbeni fájdalommentességhez is.

Dr. Nagy Zoltán kedvenc szakterületei

FOGELTÁVOLÍTÁS

 • Rutinos szakember
 • Betört gyökerek esetén is
 • Fájdalommentes érzéstelenítés
 • Könnyű kézzel - finom mozdulattal

Tovább

SZÁJSEBÉSZET

 • Fogeltávolítás
 • Gyökéreltávolítás
 • Bölcsességfog műtétek
 • Gyökérrezekció

Tovább

GYÖKÉRREZEKCIÓ

 • Menthetetlen fogaknál
 • Előzetes gyökértöméscsere után
 • Nagy precizitás a műtét során
 • Magas sikerarány

Tovább

Legolvasottabb szájsebészeti témák

Fájdalommentes foghúzás a Budapest Dental Fogászaton

Foghúzás fájdalommentesen

A fájdalommentességhez több tényező kell! Ügyes Szájsebész doktor, jó érzéstelenítő technika, gyulladásmentes környezet.

Tudjon meg többet
Bölcsességfogműtétek Dr. Gszelman Ferenc - Budapest Dental Fogászat

Bölcsességfog műtétek

A legnagyobb problémát az alsó bölcsességfogak jelentik. A bölcsességfogak műtéti eltávolításának számos oka lehet.

Tudjon meg többet
Fogászati árak - szájsebészeti árak, bölcsességfog műtét árak

Szájsebészeti árak

A fogeltávolítás, bölcsességfogműtét, gyökérrezekció ára függ a műtét komplexitásától. Tájékozódjon a szájsebészeti árakról!

Tudjon meg többet

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés