Dr. Kiss Barbara fogorvos

Eldöntöttem, hogy igazán jó és kedves fogorvos leszek

“Debrecen szülötteként itt végeztem fogorvosi tanulmányaimat is. Már az egyetem alatt eldöntöttem, hogy igazán jó és kedves fogorvos leszek. Akitől nem kell félni és akihez még akár szívesen is jár az ember. Azóta is ezen dolgozom nap mint nap, mert tudom,hogy a sikeres együttműködés alapja a szorongás mentes, bizalmon alapuló kapcsolat.

Kedvenc szakterületeim az esztétikai fogászat és az esztétikus fogpótlások készítése. Célom, hogy ezek által pácienseim életminőségét javítsam, önbizalmukat növeljem. Így ők kiegyensúlyozottabb,boldogabb emberré válhatnak.”

SZAKTERÜLETEI

MODERN ENDODONCIA

Fájdalommentes és precíz gyökérkezelési technológia, fogászati góckutatás

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Esztétikus fogtömések lyukas fogak ellátására, esztétikus és tartós fogbetétek

CIRKONIUM PORCELÁN FOGPÓTLÁSOK

A CAD-CAM módszerrel készített fogpótlások nem csak szépek, de precízek és tartósak is

TELJES KERÁMIA KORONA

A legmodernebb IMAX technológiával élethű megoldásokat kínálunk a mosoly megújítására

PORCELÁN HÉJ

Az IMAX élethű porcelán héj csiszolás nélkül vagy minimális csiszolással is elkészíthető

FÉMKERÁMIA HIDAK

A fémkerámia jól bevált rendszer, mely bizonyítottan tartós. Az oldalsó fogak pótlásának tökéletes eszköze

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

Számtalan variációs lehetőség, az egyéni igényeknek megfelelően.

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY, ONLAY)

Az esztétikus, porcelán betétek segítségével tökéletesen helyreállítható a fog formája és funkciója.

Lézeres fogászati kezelések

Fogínysorvadás, enyhén mozgatható fogak hatékony terápiája

Antimikrobiális fotodinamikus terápia

Visszatérő fogínygyulladás terápiája gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Vektorterápia

Fogínygyulladás, fogínysorvadás kezelésének modern terápiája

Dr. Kiss Barbara fogorvos

Dr. Kiss Barbara fogorvos Budapest Dental Fogászat

Igyekszem precíz és hatékony lenni

“Hiszem, hogy ahhoz, hogy a fogorvosi hivatásomat méltóan, a pácienseim javára tudjam teljesíteni, folyamatosan fejlődnöm kell, és szeretném, ha a munkakörnyezetem ezt lehetővé tenné. A Budapest Dental Fogászatot azért választottam, mert itt a többi fogorvossal szoros együttműködésben dolgozhatunk, ez pácienseim javára van a gyógyítás területén és az én javamat is szolgálja a szakmai fejlődésemet illetően. A pácienseim visszajelzései alapján erősségem a stresszoldás és a nyugodt légkör kialakítása, melynek része, hogy a betegeimet a lehető legjobban tájékoztatom a várható kezelésekről. Igyekszem precíz és hatékony munkát végezni.”

Szeretne egy kedves és ügyes fogorvost?

Kedves, empatikus fogorvosnőt keres mindennapi fogászati problémáinak megoldására? Kiss Doktornő, hisz abban, hogy a sikeres együttműködés alapja a szorongás mentes, bizalmon alapuló kapcsolat és képes ezt megteremteni gyógyító munkája során. Ismerje meg dr. Kiss Barbara fogorvost! Kérjen időpontot most!

Szakmai képzettség

“2015-ben cum laude, azaz dicséretes minősítéssel végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezt követően miskolci, később budapesti fogászaton helyezkedtem el. Érdeklődési területem az esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlások. Nagy örömmel készítek egyszerűbb fogtöméseket és művészi kihívásokkal teli esztétikus fog restaurációkat egyaránt.”

Egy jó kapcsolat talaján a legnehezebb problémák is feloldhatóak

Sokan gondolnak aggódva, szorongva a fogorvosi rendelőre és tekintik valódi mumusnak a fogászati kezeléseket. És valóban, még a fogorvosoknak sem a kedvenc elfoglaltságuk fogorvoshoz menni… Nyitva tartani a szájat, injekciót kapni, hallgatni a fúró hangját, nem tartoznak az élet kellemes dolgai közé. De mindennek a tudatosításával, a fogorvos felől áradó kedves és odafigyelő hozzáállással sokkal könnyebb a nehezek elviselése. Kiss doktornő, szakmai tudása mellett az odafigyelő, odaérző hozzáállásával képes oldani a feszültséget, képes a nehezet is könnyebbé tenni páciensei számára.

Miért is érdemes a fogköveket időben eltávolítani?

Kiss doktornő a megelőzés híve. A fogínyt rendszeresen kezelni érdemes, a fogkövektől jobb megszabadulni időben, amíg nem okoznak súlyos károsodást a fogak tartószövetében. A Budapest Dental Fogászaton számos technikai lehetőség elérhető ahhoz, hogy a fogínyt valóban egészségesen tarthassuk, vagy a kezdődő, esetleg komolyabb fogíny problémákat orvosolhassuk.

Egyet nem tudunk: eljönni félévenként pácienseink helyett és beülni a fogorvosi székbe. Barbara doktornő is, mint ahogy a teljes Budapest Dental orvoscsapat csak javasolni tudja minden páciensének:

Jöjjön el fél, de legalább egy évenként fogászati ellenőrzésre és előzze meg a komolyabb fogproblémákat!

Miért kellene hogy fájjon, amikor lehet fájdalommentesen is?

A fogászatot igenis lehet fájdalommentesen csinálni. Vannak modern és igen hatásos érzéstelenítő anyagok, sőt még az injekció előtt a fogínyt is el lehet érzésteleníteni, hogy még a szúrás se fájjon. Kiss doktornő ráadásul a bizalmi kapcsolaton is dolgozik, ami talán a fájdalommentes fogászati kezelés legmélyebb alapja.

A Budapest Dental rendelőben a fogtömésekhez is olyan modern tömőanyagot alkalmazunk, amely segít megelőzni a fogtömésben kialakuló feszültséget így a tömés utáni fájdalmas, kellemetlen érzést.

Tudjuk, hogy a fogászati kezelés senkinek nem a kedvence. De jó anyagokkal, technikákkal és odafigyeléssel képesek vagyunk arra, hogy a fogászati kezelések valóban fájdalommentesen történhessenek.

Dr. Kiss Barbara kedvenc szakterületei

ESZTÉTIKUS FOGTÖMÉSEK

 • Fájdalommentesen
 • Tartósan és természethűen
 • A legkiválóbb anyagokkal
 • A legjobb minőségben

Tovább

CIRKÓNIUM FOGKORONA

 • Fémkerámia koronák cseréjére
 • Erős, ellenálló és fémmentes
 • Precíz CAD-CAM technológia
 • Őrlő- és mosolyzónában kiváló

Tovább

MODERN ENDODONCIA

 • Gyökérkezelés digitális műszerekkel
 • Fertőző kórokozók ellen lézer
 • Tisztítás ultrahang segítségével
 • Megoldások a fogak megmentéséhez

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés