Dr Géresi Hajnalka fogorvos

“Fő célom az áhított mosoly elérése ”

“Fogorvosként igyekszem mindig a legmagasabb színvonalon ellátni a pácienseimet, emellett azonban azt is fontosnak tartom, hogy a fogászati kezelések kellemes, családias légkörben, és természetesen fájdalommentesen történjenek. A gyógyító eljárást részletesen szeretem átbeszélni pácienseimmel és a kezelési tervet az igényekhez igazodva , a szakmai követelmények teljeskörű betartásával készítem el. Számomra az a legnagyobb öröm, amikor pácienseim elégedetten, az áhított mosollyal távoznak a rendelőmből. ”

SZAKTERÜLETEI

MODERN ENDODONCIA

Fájdalommentes és precíz gyökérkezelési technológia, fogászati góckutatás

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Esztétikus fogtömések lyukas fogak ellátására, esztétikus és tartós fogbetétek

CIRKONIUM PORCELÁN FOGPÓTLÁSOK

A CAD-CAM módszerrel készített fogpótlások nem csak szépek, de precízek és tartósak is

TELJES KERÁMIA KORONA

A legmodernebb IMAX technológiával élethű megoldásokat kínálunk a mosoly megújítására

PORCELÁN HÉJ

Az IMAX élethű porcelán héj csiszolás nélkül vagy minimális csiszolással is elkészíthető

FÉMKERÁMIA HIDAK

A fémkerámia jól bevált rendszer, mely bizonyítottan tartós. Az oldalsó fogak pótlásának tökéletes eszköze

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

Számtalan variációs lehetőség, az egyéni igényeknek megfelelően.

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY, ONLAY)

Az esztétikus, porcelán betétek segítségével tökéletesen helyreállítható a fog formája és funkciója.

Lézeres fogászati kezelések

Fogínysorvadás, enyhén mozgatható fogak hatékony terápiája

Antimikrobiális fotodinamikus terápia

Visszatérő fogínygyulladás terápiája gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Vektorterápia

Fogínygyulladás, fogínysorvadás kezelésének modern terápiája

Dr. Géresi Hajnalka fogorvos

Dr. Géresi Hajnalka fogorvos Budapest Dental Fogászat

“Lendüljünk át együtt a problémákon”

“A legtöbb ember nem gondol jó szívvel a fogorvosára… kemény szavak ezek, de sajnos sok esetben igazak. Ebben a szakmában elég sok előítélettel találkoznak a kezelőorvosok, de nagyon fontosnak tartom ezeknek a falaknak a lebontását mint a fogorvos szakma mint a páciensek érdekében. A legnagyobb gyógyító erő a szeretet. A kitűnő szakmai tudás mellett az öngyógyítás, és a saját fogunk szeretete segít átlendülni az esetlegesen fennálló problémákon. Ebben szeretnék segítséget nyújtani azoknak az embereknek akik a Budapest Dental fogászatot választják, hogy egy szeretetteljes légkörben közös erővel tudjuk építeni, szépíteni fogait.”

Szakmai múltam, jelenem, jövőm...

2015- ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvosi karán. Mindig is érdeklődtem az orvosi hivatás iránt, de középiskolában tudatosult bennem igazán, hogy ez az irány amit szívvel-lélekkel tudnék végezni. Örömmel tölt el, hogy hozzájárulhatok az emberek egészségének javításához. Minden eset más és más, és mindegyik egyéni, kreatív megoldásokat igényel. Épp ezért igyekszem mindig a legújabb fogászati technológiákkal megismerkedni, és továbbképzéseken fejleszteni tudásomat. Szerencsés helyzetben vagyok a Budapest Dental Fogászatnál, mert itt minden szükséges technikai háttér rendelkezésemre áll, így nem ütközhetek akadályokba a munkám során .

Kedves, tehetséges és gondoskodó fogorvosnőt keres? Hajnalka doktornő, ügyes, és jól képzett gyógyító. Bátran fordulhat hozzá általános fogászati és esztétikai fogászati panaszokkal, kérdésekkel. Találja meg az Önnek ideális fogorvost! Ismerje meg dr. Géresi Hajnalkát! Kérjen időpontot most!

“A fogmosás fél egészség...”

Nagyon fontosnak tartom, hogy minden páciensem tisztában legyen a prevenció fontosságával. A fogászati betegségek megelőzésével és korai felismerésével tehetünk a legtöbbet fogaink egészsége érdekében. Ez az egyik kulcseleme a testi-lelki egyensúly élethosszig tartó fenntartásának. Én személy szerint az egészséges életmód híve vagyok, nagyon szeretek főzni, az ételek elkészítése során is odafigyelni arra, hogy milyen tápanyagokat viszek be a szervezetembe. Látogasson el hozzám egy konzultációra, hogy időben észrevegyük, és szükség szerint kezelni tudjuk a kialakult elváltozásokat.

Dr. Géresi Hajnalka kedvenc szakterületei

ESZTÉTIKUS FOGPÓTLÁS

 • kiváló tervezéssel
 • tartós és biztonságos
 • kiemelkedően esztétikus
 • szívvel, szeretettel

Tovább

FOGÍNYKEZELÉS

 • Ha üde leheletet
 • Egészséges fogínyt
 • Megelőzést, vagy
 • Hatékony terápiát szeretne

Tovább

MODERN ENDODONCIA

 • Ha megmentené a fogát
 • Modern, korszerű és
 • Fájdalommentes megoldással
 • Precíz eszközökkel

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés