Balogh - Szellő Szandra szájhigiénia fogkőeltávolítás

“Írjuk felül együtt a rossz fogászati emlékeket”

“Mindig is szerettem volna részt venni a gyógyításban, rajongok a fogászatot érintő témákért. Igaz, sokszínű az érdeklődési köröm, de fiatal koromtól a fogászat volt, van és lesz is a centrumában. Az a rendeltetésem, hogy minden páciens fesztelenül tudjon beülni a székembe, ezért igyekszem egy mosollyal, pár kedves szóval, és szakmai tudásom legjavával szebbé tenni a napjukat. Ha rossz tapasztalattal , félelmekkel térnek be hozzám az emberek, legfőbb célom, hogy mikor kiszállnak a székemből, sokkal nagyobb magabiztossággal,és pozitív élményekkel gazdagodjanak a Budapest Dental és az én kezem által”

Dentalhigiéniai feladatai:

KOZMETIKAI SZÁJHIGIÉNIAI CSOMAG

A magabiztos mosoly alapkellék, szánjon rá egy órát, nem fogja megbánni!

AMIT A FOGKŐRŐL TUDNI KELL

Egy professzionális fogtisztítás segítségével könnyedén orvosolhatjuk problémáját.

FOGÍNYGYULLADÁS

Az egészséges fogíny nem vérzik! Előzzük meg a fogínysorvadást

SZÁJSEBÉSZET - GYÖKÉRREZEKCIÓ

Olyan sebészeti módszer, melynek elsődleges célja a fog megtartása!

Balogh-Szellő Szandra szájhigiénia fogkőeltávolítás

Balogh-Szellő Szandra szájhigiénia fogkőeltávolítás

“Úgy érzem a Budapest Dentalban otthon vagyok...”

“Tanulmányaimat a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnáziumában fejeztem be 2011.-ben, mint fogászati asszisztens. A Budapest Dental fogászatra 2016.májusában adtam be a jelentkezésem, ahová sikeresen felvételt nyertem. Ekkor indult el egy igazi hullámvasút az életemben, aminek akadályait, és örömeit egyaránt megélhettem, és élvezem azóta is. Asszisztensi pozícióban kezdtem a Budapest Dental Fogászatnál, amit nagyon szerettem mert imponált, hogy kommunikálhatok az emberekkel, és segíthetek rajtuk a magam módján, de egy idő után többet szerettem volna. Ez a hely lehetőséget adott nekem arra, hogy fejlődhessek, így sikeresen elvégeztem a Dentálhigiénikusi képzést is, így még több tudással, és odaadással fordulhatok az emberek felé. Nagyon szeretek bent lenni a rendelőben, és dolgozni a közös cél érdekében, úgy érzem ez a második otthonom...”

Közvetlen, mosolygós dentálhigiénikust keres?

Aki nem csak meghallgatja Önt, és panaszait, hanem a tőle telhető legjobb tudással, és megértéssel fordul Önhöz? Szandi maximalista hozzáállásával és közvetlen személyiségével várja, hogy megismerhesse Önt, hogy együtt dolgozzanak a megelőzésen, vagy az esetlegesen már fennálló problémákon.

Kérjen időpontot most!

“Hivatásom, a hobbim!”

Furcsán hangzik, amikor valakinek a hivatása a hobbija is egyben, igaz? Én azon szerencsés emberek közé tartozom, akinél ez így alakult, így elmondhatja, hogy nem kell dolgoznia hétköznap sem. Így munkanapokon a dentálhigiéniának élek, hétvégente nagyon szeretek kikapcsolódni a természetben a férjemmel, és a kutyánkkal egyaránt. A hatalmas túrák mindig kitisztítják a fejem, és feltöltik a lelkem.

“A mosoly a legjobb szépítőszer”

Az esztétika mellett természetesen a prevencióra is szükséges nagy hangsúlyt fektetnünk. Úgy gondolom a legjobb megoldás a gyönyörű és magabiztos mosoly eléréséhez, ha oda figyelünk fogainkra, ápolgatjuk, és szeretjük őket. Előre gondolkodunk, és eszünkbe jut fél évente, hogy egy kedves doktornő vagy dentálhigiénikus nézzen rá fogainkra egy kontroll keretein belül, és ha szükséges megszabadulhatunk a fogkövünktől is egy ülés alatt. Várom Önöket sok szeretettel!

Kedvenc fogászati cikkeim

Fogágybetegségek tünetei, kezelése

Fogágybetegségek tünetei, kezelése

Ezen az oldalon kézzel fogható segítséget szeretnénk Önnek nyújtani arra az esetre, ha Ön felismeri magán a fogágybetegségek jellemző tüneteit.

Tudjon meg többet!
Fogínytasak kezelése Vektor terápiával

Fogínytasak kezelése Vektor terápiával

A kezelés eredménye tükörsima gyökérfelszín, mely kalcium hidroxiddal van bevonva. Jól hangzik, nem?

Tudjon meg többet!
A fogunk az egyik az egyik legfőbb kincsünk,vigyázzunk rá!

A fogunk az egyik az egyik legfőbb kincsünk,vigyázzunk rá!

Mi tudjuk, hogy az Ön foga különleges szerv és ennek megfelelően bánunk vele! A legfőbb kincsünknek kijár a királyi bánásmód!

Tudjon meg többet!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés