Döntsön a Budapest Dental Fogorvos csapat szakértelme mellett!

Budapest Dental fogorvos csapat

Mi, a Budapest Dental csapatát alkotó fogorvosok, nem csak a fogsort látjuk, hanem a teljes embert. Magas szinten nyújtjuk mindazt, amit egy modern rendelőnek tudnia kell. Mindennapi fogászati kezeléseket, a fogszabályozáson és a fogbeültetésen át a speciális esztétikai igényeket nyújtó fogászati kezeléseket végzünk. De ennél többet is. Szakértelmet és biztonságot tudunk nyújtani.

Cégünk tulajdonosai maguk is fogorvosok. Nem vállalkozói háttérrel működő fogászat vagyunk. Így a meghatározó szempont nem az, hogy futószalagon menjen az üzlet. Hanem a gyógyító munka és a megelégedett, mosolygó páciensek.

Mert a jó fogorvos az egész emberrel törődik.

A 10 legfontosabb ok, amiért érdemes minket választania:

1
Nem Lesz „Fogorvosfrásza”

A fogászati kezelések korábbi rossz tapasztalatai miatt szorongó ügyfeleinket is kigyógyítottuk már. Nem csak a fogászati problémájukból, hanem a fogorvoslással kapcsolatos félelmeikből is.

2
Gyorsan És Szakértelemmel

A mindennapi fogászati teendőket (fogtömés, gyökérkezelés, foghúzás stb.) gyorsan és szakértelemmel látjuk el. Számunkra ez rutin. Az Ön számára nem. Ezért figyelünk az Ön kényelmére és páciensi tapasztalatára.

3
Kiemelten Magas A Mérce

Az esztétikai fogászati szolgáltatásokban (fogfehérítés, fog implantátum beültetése, esztétikai jellegű fogpótlások) számunkra kiemelten magas a mérce. Új mosolya megtervezésben Ön nem csak egyetlen személy tapasztalatára, hanem egy egész szakértői csapat legjobb tudására számíthat.

4
Gyógyító Orvosok

Gyógyító orvosok, pácienseinkkel emberileg törődő fogászati szakértők, nem üzletemberek vagyunk. Kedvenc hivatásunk a fogorvoslás.

5
Megelőzés Számontartása

Ügyfélszolgálati rendszerünkre bízhatja a legfontosabb fogászati feladat, a megelőzés számontartását. Együtt megőrizhetjük a fogak és a fogíny tökéletes egészségét!

6
Több mint 10 Évesek Vagyunk

Több mint 10 évesek vagyunk, szemben a sok fiatal fogorvos nyitotta kezdő fogászati vállalkozással. Fiatalabb fogorvosaink munkáját idősebb fogorvos koordinálja és felügyeli. Nálunk a tudás összeadódik! Esztétikai jellegű fogpótlás, fogfehérítés, fog implantátum? Ez mindennapi feladat.

7
Garanciális Időket Vállalunk

Garanciális időket vállalunk. Áraink alapjául a szaktudás, a hosszú távú fogorvosi tapasztalat és a legmodernebb technikai háttér szolgál.

8
Több Szakterület

Több szakterület összehangolt munkája, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

9
Jó Megközelíthetőség, Rövid Várakozási Idő

Kifejezetten jó megközelíthetőség, rövid várakozási idő.

10
Legmagasabb Fokú Orvosi Empátia

A szakértelmen túl rendelőnkben a legmagasabb fokú orvosi empátiával találkozik.

Miért sikeres a Budapest Dental fogorvos csapat?

Fogászati tudásunk széles körű, folyamatosan fejlődő. Egy csapatban, összehangoltan dolgozunk így tudásunk összeadódik. Pácienseink véleménye szerint barátságosak, empatikusak, pontosak és precízek vagyunk!

Miért válasszon minket?

Tovább a Video Galériához

Tovább a Referencia páciensekhez

A szakértői bánásmód biztosítékai nálunk

12 diplomás fogorvos

12 diplomás fogorvosból álló, összehangoltan dolgozó és kedves csapat várja Önt. Fogorvos csapat

400 oldal szakmai szöveg

400 oldalnyi szakmai szöveget talál a honlapunkon, és az Ön érdekében maradéktalanul felhasznált gyakorlati tudásunk ennél sokkal nagyobb

10 éves tapasztalat

10 éves tapasztalattal működő cég vagyunk, ez alatt az idő alatt számtalan fog implantátumot ültettünk be, gyökér- és ínykezelést, valamint fogfehérítést végeztünk, sőt ennél sokkal bonyolultabb munkákat is megoldottunk. Válasszon fogorvost

Szakértői vélemények

Szakértői véleményeinket szakmai blogon osztjuk meg a fogászati kezelések élvonalából Szakmai blog

Rezidensképző rendelő

Konzerváló fogászati és fogpótlástani rezidensképző rendelő vagyunk

15000 elégedett páciens

15 000 elégedett páciens fordult meg nálunk eddig, ami annyi, mint Tapolca, Abony, vagy más hazai városok összlakossága. Páciens vélemények

20 éves szakmai múlt

Vezető főorvosaink 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek. Dr. Némethy Miklós

Exkluzív információs portál

Szakmai újítást vezettünk be, nálunk exkluzív információs portál áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol tájékozódhatnak a profiljukra kiküldött kezelési tervről (fogfehérítés, fog implantátum, fogkő-eltávolítás stb.), a lehetséges kezelési tervek változatairól és pontos tartalmáról, letölthetik röntgenfelvételeiket, és megnézhetik, mikorra van időpontjuk

Szuper ügyfélvélemények

Szuper ügyfélvélemények („Ennek a rendelőnek van lelke!”). Referencia páciensek

Naponta 800 ember olvas minket

Naponta 800 ember olvas a korszerű fogászati kezelésekről weboldalunkon; a legnépszerűbb témák közt a modern eszközökkel végzett gyökérkezelés, a lézeres kezelések, esztétikus fogpótlások, kivehető fogpótlások, valamint a komplex, több szakterületet együtt igénylő fogászati megoldások szerepelnek

Sikeres fogászati kezelések

Pácienseink sikertörténetei a honlapunkon olvashatók. Fogászati esetbemutatások

Elsők között a keresőkben

Az internetes keresőprogramok sem véletlenül tartanak számon az elsők közt Magyarországon

Több mint 3000 aktív ügyfél

3 000 aktív ügyfelünk van, és mindegyiknek módunkban áll személyes törődéssel viszonozni megtisztelő bizalmát

Kérjen tőlünk állapotfelmérést!

A legtöbb elégedett kliensünk új mosolyának története úgy kezdődik, hogy fogászati állapotfelmérést kér tőlünk. Ha Ön ezt az oldalt olvassa, valószínűleg Ön is ezen gondolkodik.

Bármekkorának hitte eddig, Ön meggyőződhet róla, hogy a problémája kisebb, mint gondolná. Nincs miért elhalasztania, mert a megoldás elérhető. Használja ki ezt a szándékot, amely erre az oldalra hozta, és ne várjon tovább!

Ha esztétikus fog implantátumra, fogfehérítésre vagy bármilyen más fogászati kezelésre van szüksége, itt tájékozódhat árainkról és elérhetőségünkről.

Mit mondanak rólunk pácienseink

Tájékozódjon hiteles forrásból! Olvassa el pácienseink véleményét fogászatunkról

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-Szilard-portre

„Bár nagy munka volt és hosszú ideig tartott, mégis meglepően könnyedén és gördülékenyen ment minden. Számítottam rá, persze, hogy adódhatnak nehézségek, de semmilyen fennakadás vagy probléma nem akasztotta meg a kezelési folyamatot. Boldogan térek vissza azóta...”

Szilárd
Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba_portre

"Minden alkalommal nagyon jó érzéssel lépek a Budapest Dental rendelőjébe, hiszen már a recepciós hölgyektől megkapom az első mosolyt. Csilla doktornő nagyon kedves, gondoskodó volt, nem aggódtam egyetlen kezelése előtt sem, mert mindig tudtam, hogy mi fog történni, mindent türelmesen elmagyarázott."

Csaba
Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-portre

"Köszönöm a doktornő munkáját, aki megmutatta nekem, hogy fiatal orvos is lehet megbízható, jó szakember, aki a nehézségek ellenére is kitart elképzelései és ígérete mellett! Remek munkát végzett!"

Mária
Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Laszlo-portre

"A kezelés előtt nagyon tartottam mindentől, hogy milyen kezeléssel lehet majd megoldani a problémát, de szerencsére egyszerű tömés és gyökérkezelés elegendő volt. Az injekciótól, persze, féltem, de Csáthy doktornő, és vele együtt az érzéstelenítő zselé teljesen elűzték a félelmeimet! Izgultam, de végül minden rendben volt! "

László

Budapest Dental fogászati asszisztensek

Ismerje meg fogászati asszisztenseinket!

Budapest Dental ügyfélszolgálat

A tudás csodálatos kincs, bátran adhatunk belőle másoknak, nekünk ettől nem lesz kevesebb. A tudást évek hosszú sora alatt rendszeres tanulással, gyakorlással és tapasztalással lehet megszerezni. Fogorvos csapatunk egységes szemlélet és rend alapján gyógyít. Minden fogorvos azt a feladatot vállalja el és ott tud megfelelő eredményt elérni, amiben tudása biztos alapokon nyugszik. A kezelési tervek kialakításában minden Páciensünk esetén együtt működünk. Így a tudásunk összeadódik.

Kifejezetten fontos számukra a fogászati tudás átadása, a Páciens központú, empatikus, gyógyító szemlélet. Fogászat, ahol fontos a kommunikáció, a biztos alapokon nyugvó diagnózis, a kezelési lehetőségek elmagyarázása, a várható előnyök és hátrányok ismertetése. Ahol a fogászati kezelés csak akkor kezdődik el, ha a Páciens biztosan érti, szeretné a kezelést és megbízik saját döntésében és orvosában.

A Budapest Dental csapatát ezzel a szemlélettel rokonszenvező fogorvosok, fogszakorvosok, fogászati asszisztensek és kapcsolattartó asszisztensek alkotják.

A Budapest Dental Fogászat magyar tulajdonban levő, járóbetegek fogászati ellátásával foglalkozó, egészségügyi szolgáltató cég. Alapítói és vezetői dr. Némethy Miklós és dr. Pattogató Rita fogszakorvosok. Mindketten 1997-ben végeztek a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, a fogászati rendelőt pedig 2005-ben indították el. 2012-től a rendelő 6 fogászati kezelővel büszkélkedhet, komplex szolgáltatásokat nyújt az esztétikai fogászat, fogbeültetés, fogíny problémák kezelése (parodontológia), szájsebészet és fogszabályozás területén.
A rendelőben dolgozó szakemberek igényes és biztonságos fogászati megoldásokra törekszenek. A megfelelően természethű esztétika mellett ugyanolyan fontos a garancia és a tartósság. Hosszú távra tervezni csak úgy lehetséges, ha megfelelő alapokra építkezünk. A kezelési terv kialakítása ezért komplex szemlélet alapján történik, figyelve az egészre, lépésről – lépésre, az alapok felől a teljes fogászati restaurációig.
A Budapest Dental vezetői olyan fogászati rendelőt építenek, ahol az ultramodern eszközök és technikák lehetőséget nyújtanak a fogorvosok számára, hogy precíz és kiemelkedő minőségű fogászati kezeléseket végezhessenek. A fejlődés folyamatos, a tudás bővítése és az újabb technikai lehetőségek megismerése mindennapi igény.

Fogászati rendelőnkben kiemelkedően fontosnak tartjuk az orvos és a páciens között kialakuló kapcsolatot, mely jó esetben a gyógyító hivatás alapja. Pácienseink többnyire egy orvoshoz tartoznak, de bizonyos fogászati munkafázisok esetén a kezelésben más fogorvos kollégák is közreműködhetnek, amennyiben azt a Páciens kezelési terve megkívánja (Pl. szájsebészeti kezelés, parodontológiai kezelések).

A kezelési terv kialakítási metódus, a kezelések rendje, struktúrája, a fogászati anyagok, műszerek stb. azonban egységesek, minden fogorvos ugyanazon gyógyító szemlélet alapján tevékenykedik.

Rendelőnk nagy hangsúlyt fektet a fogászati betegségek és ezen belül még hangsúlyosabban az ínybetegségek megelőzésére, illetve az elért fogászati eredmények megtartására. Fogászatunkon külön szájhigiéniai rendelés működik klinikai dental higiénikus szakember közreműködésével.

MINDENNAPI FOGÁSZAT

Panaszos fogak kezelése fájdalommentesen, kiváló eszközökkel, nagy biztonsággal

Tovább

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Természethű mosoly megújító technikák, a legmodernebb fog-esztétikai eljárásokkal

Tovább

FOGBEÜLTETÉS

Hagyományos és mini fogászati implantátumok beültetése 98% -os sikeraránnyal

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés