MIÉRT VÁLASSZA A BUDAPEST DENTAL FOGÁSZATOT?

Budapest Dental: minden, ami fogászat

A Budapest Dental élvonalbeli szaktudással rendelkező orvoscsapata 15 éve csal mosolyt vendégei arcára!

A Budapest Dental élvonalbeli szaktudással rendelkező orvoscsapata 15 éve csal mosolyt vendégei arcára!

Mindannyian tudjuk: nem mindegy, hogy milyen fogorvoshoz kerülünk. Az egymás alá licitáló ár akciók között azonban egyre nehezebben igazodunk el. Arra meg végképp nincs idő, hogy egy ajánlat apróbetűs részeit elolvassuk. Így az alkalmazott technológiák színvonala, a végső, kifizetendő díj és az elért eredmény akár kellemetlen meglepetéseket is okozhatnak. De nem a Budapest Dentalnál.

A Budapest Dental Fogászat fogorvos alapítóinak víziója

Az alapítók célja kezdettől fogva az volt, hogy rendelőjüket a megkérdőjelezhetetlen minőség szimbólumává tegyék. A fogászat 13 gondosan kiválasztott fogorvosa a világ élvonalbeli technológiáinak segítségével az átlagnál jóval pontosabb diagnózisokat állítanak fel, amely eredményeképp a páciensek a lehető legbiztonságosabb szakmai megoldásokat élvezhetik. Kellemetlen meglepetések nélkül. A következő 15 évben is.

Kerüljön biztos kezekbe, felejtse el a fájdalmat

Budapest egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező, a páciensek és a szakma által is ismert és elismert fogorvosi rendelője több mint 22.000 elégedett páciensnek segített már. Akár egyszerű, esztétikus tömésről, gyökérkezelésről, fogínykezelésről, fogszabályozásról, vagy komplex szájsebészeti problémáról, esetleg implantátum beültetéséről van szó, Ön biztos lehet benne, hogy a Budapest Dental Fogászat minden esetben a lehető legoptimálisabb beavatkozást javasolja, és valósítja meg. Ráadásul garanciával. A szakmaiság az első: itt a tulajdonos is fogorvos, akit a páciensek elégedett mosolya motivál és nem a marketing kampányok sikere.

Kérjen kezelési tervet, és tapasztalja meg, hogy a biztonságérzet, amit a fogászat orvoscsapata nyújt a 22.000 páciens által jó ár-érték arányúnak tartott árszinttel párosulva Önnek is megnyugtató megoldást jelent.

Nem véletlen: a Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*.

Bejelentkezés

A Budapest Dental orvosainál Ön biztos kezekben van!

A Budapest Dental orvosainál Ön biztos kezekben van!

 

*Az eredmény egy 2016. október 13. óta, anonim és önkéntes módon, a Budapest Dentalban elhelyezett -ajándék ösztönzők nélküli- nyomtatott kérdőíves kutatás segítségével készült, és folyamatosan frissül. Az utolsó kitöltés időpontja 2019. november 13. volt, jelen adat a fent jelzett idősáv eredményét tükrözi 163 kitöltés alapján

5+1 ok, amiért a Budapest Dentalt választják:

Dr. Gszelman Ferenc a pácienssel konzultál

Dr. Gszelman Ferenc a pácienssel konzultál

1. Magas mérce – a szakma által is elismert, kollektív szakértelem

 • A rendelő alapításától fogva válogatott csapat: minden tizedik fogorvos jelölt kezdhet csak dolgozni a rendelőben.
 • Üzletemberek” helyett kiemelkedő tapasztalatú, a tudásukat összeadó, „gyógyító orvosokból” álló kollektíva, segít Önnek.
 • A Budapest Dental Fogászat egyike a néhány rezidens képző rendelőnek Budapesten.

2. Nincs „fogorvosfrász”

 • Élje át Ön is, ami sok páciensnek már sikerült: a korábbi rossz tapasztalatok miatt felhalmozódó félelmek itt megszűnnek.

3. Központi helyszín, gyorsaság, valódi törődés

 • A Margit híd közelében található rendelőben minimális a várakozás idő.
 • A Budapest Dental Fogászat értesíti
 • pácienseit a rendszeres állapotfelmérések legközelebbi, javasolt időpontjáról – mert a megelőzés a legköltséghatékonyabb védelem a fogak számára.
 • Kérdezzen nyugodtan! A Budapest Dentalnál nagy türelemmel kezelik a páciensek kérdéseit a fogorvosok – tapasztalja meg Ön is!

4. 15 év tapasztalat, 22.000 elégedett páciens

 • A Budapest Dentalnál megszűnik a gyakori félelem: vajon „van-e jó fogorvos a rendelőben a gondomra”? Több ezres páciens állomány mellett ez itt nem kérdés, az orvosok számára szinte minden probléma ismert és jól begyakorolt rutinfeladat.
 • A páciensek a 70%-a meghatározott időközönként visszatér a rendelőbe, mert tudják: itt nem volt megoldatlan fogászati problémájuk, (ráadásul itt a referencia visszajelzéseket sem marketing szövegírók készítik😊).

5. Szakmaiság: mintegy 1 millió karakter szakmai anyag, saját, eredeti blog

 • A Budapest Dental orvosai csak a rendelő weboldalán eddig több könyvnyi szakmai szöveget osztottak meg.
 • A fogorvosok szenvedélye a lakosság fogászati ismereteinek bővítése. A rendelő blogját összeollózott cikkek helyett ők maguk írják 😊.

Bejelentkezés

Dr. Pulai Mónika fogszakorvos nem csak a fotó kedvéért mosolyog

Dr. Pulai Mónika fogszakorvos nem csak a fotó kedvéért mosolyog

A rendelő csúcstechnológiás eszközei révén pontosabb lesz a diagnózis

A rendelő csúcstechnológiás eszközei révén pontosabb lesz a diagnózis

+1. Elérhető ár, garancia vállalás – élenjáró technológiák

 • Sztárdíjak nélkül: pedig az orvoscsapat tapasztalatát, a legmodernebb technikai hátteret és a kezelés biztonságát figyelembe véve jóval magasabb árak sem lennének indokolatlanok.
 • Ön garanciát élvez mindazon szolgáltatásokra, ahol az szakmailag lehetséges és indokolt. A garancia ideje jellemzően 2-5 évig terjed.
 • Csúcstechnológiák: 3D CT-vel jócskán nő a diagnosztika pontossága a piacon gyakran használatos 2D-s gépekhez képest, mikroszkópos gyökérkezeléssel nagyobb eséllyel menthetőek a fogak, és a lézeres fogíny- és gyökérkezelés is természetes a Budapest Dentalnal.

Kérjen állapotfelmérést

Győződjön meg Ön is arról, hogy a félelem a fájdalomtól és a fogorvostól sokszor nagyobb, mint a probléma maga.

Kérjen állapotfelmérést

Egyeztesse munkatársainkkal a fogazatával kapcsolatos elképzelését, akik orvoscsapatunk legmegfelelőbb tagját ajánlják majd az állapotfelmérés elvégzésére. Ez után az adott szakmai területen leginkább jártas fogorvosunk végzi el a kezelését. Jelentkezzen be, most!

Bejelentkezés

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés