Fájdalommentes érzéstelenítés

Hosszú távú tapasztalataink szerint a fájdalommentes kezelés első sorban a páciens érzékenységétől függ. Fontos, hogy a megértő, gondoskodó orvos és a rendelő bizalmat ébresszen a páciensben, így bármelyik kezelés sokkal könnyebbé válik.

A kezelés előtt, a megbeszélés során orvosaink megértően kezelik a páciens félelmeit, megnyugtató kommunikációval igyekszenek csökkenteni azt. Fontos számunkra, hogy minden páciens érezze, ott és akkor ő a legfontosabb, átérezzük feszültségét, félelmeit.

Az emberi hozzáállás mellett, természetesen kiváló anyagok és technikák is orvosaink rendelkezésére állnak, hogy a kezeléseket fájdalommentesen végezhessék el.

Az érzéstelenítő injekció előtt gyümölcsös ízű articain tartalmú érzéstelenítő zselével már a nyálkahártya is érzéstelenedik. Ezzel a technikával a páciens már az érzéstelenítő beadását sem érzékeli.
Az általunk használt Ultracain DS-Forte nevű érzéstelenítő szer a hagyományos Lidocain injekció hatáserejét négyszeresen haladja meg, így tökéletes érzéketlenséget biztosít.

Legnézettebb oldalaink

Rendelőnk Budapest szívében, kiválóan megközelíthető helyen található a Szent István körúton, a Vígszínház mellett. Rendelőnket 2003 óta több mint 15000 elégedett páciens választotta. Nézze meg a páciens beszámolókat, olvassa el a véleményeket, és bátran bízza ránk Ön is a mosolyát!

Budapestdental videogaleria, páciensbeszámolók, fogorvosbemutatkozó videok

Videogaléria

Tájékozódjon hiteles forrásból! Kattintson a videogalériára és nézze meg a páciens beszámolókat, orvos bemutatkozásokat, kezelési tájékoztatókat…

Tudjon meg többet!
Budapestdental páciens vélemények - 2003 óta több mint 15000 elégedett páciens

Páciens vélemények

2003 óta több mint 15000 páciens tisztelt meg minket bizalmával. A Vélemények oldalon megosztják Önökkel tapasztalataikat, véleményüket...

Tudjon meg többet!
Budapest Dental referencia páciensek - Budapest Dental Forum

Referencia páciensek

Fogorvosaink tudásáról, empatikusságáról, munkájuk minőségéről a hozzájuk régóta visszatérő páciensek adhatják a leghitelesebb információt…

Tudjon meg többet!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés