SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK

Budapest Dental Fogászat > Kezelések > Szájsebészeti kezelések

A fájdalommentes érzéstelenítés a Budapest Dentalnál természetes

A fájdalommentes érzéstelenítés a Budapest Dentalnál természetes

Szájsebészet – fájdalom nélkül

A szájsebészet a fogászat azon szakterülete, amelytől az általános fogászati beavatkozásokhoz képest is nagyobbak a félelmek. Pedig ma már olyan eljárások is léteznek, amelyekkel valóban teljesen fájdalommentessé válik a kezelés. A Budapest Dentalnal használt Ultracain DS Forte oldat gyorsabban, tovább és négyszer erősebben hat, mint a közismert Lidocain oldat. Az érzéstelenítés előtt ráadásul a nyálkahártyát kellemes, gyümölcsös ízű zselével kezeljük elő, így maga a szúrás sem érezhető.

A szájsebészeti beavatkozás során különleges szakértelemre van szükség

A szájsebészet a fogorvoslás gyorsan fejlődő, egyre komplexebbé váló területe. A szájsebészeti kezelések ellátása érdekében az orvosi diploma megszerzése után minimum 6 év szükséges ahhoz, hogy a szájsebész szakvizsgát megszerzéséhez. A szájsebészeti kezelések köre leggyakrabban a fogak, foggyökerek eltávolítását, gyökércsúcs rezekciós műtéteit, fogmegtartó sebészi kezeléseket, csontpótló és arcüregzáró vagy emelő beavatkozásokat, illetve a bölcsességfogak sebészi ellátását foglalja magában. De az állcsontok gyulladásos elváltozásai, a ciszták és a fog eredetű gyulladások is szájsebészt igényelnek.

Szájsebészethez sok éves szakmai tapasztalat szükséges, ami a Budapest Dentalnál garantált

Szájsebészethez sok éves szakmai tapasztalat szükséges, ami a Budapest Dentalnál garantált

Dr. Nagy Zoltán dentoalveoláris sebész specialistánál Ön is biztos kezekben van

Dr. Nagy Zoltán dentoalveoláris sebész specialistánál Ön is biztos kezekben van

Világelső technológiák szájsebészeti diagnózisban és kezelésben – mérhetően eredményesebb műtétek

A Budapest Dental 13 fős fogorvos csapatán belül elismert szájsebész szakemberek, Dr. Gszelman Ferenc Dentoalveoláris sebész szakorvos, illetve Dr. Nagy Zoltán, Dentoalveoláris sebész szakorvos végzik a szájsebészeti műtéteket, beavatkozásokat. Mivel a Budapest Dental Fogászat orvosai mind a diagnózis felállítási szakaszában a világon elérhető legszínvonalasabb berendezések (3D CT), mind a kezelések során a legkorszerűbb, és még nem mindenhol alkalmazott technikákat (mikroszkópos gyökérkezelés) alkalmazzák, ezért az átlagosnál lényegesen pontosabb diagnózisok alapján jóval biztonságosabb és eredményesebb beavatkozásokat hajtanak végre.

Kérjen állapotfelmérést, most!

Bejelentkezés

A Budapest Dental Fogászat a főváros kiemelkedő hagyományokkal rendelkező, a páciensek és a szakma által is egyaránt ismert és elismert fogorvosi rendelője. Alapítóinak szándéka már 15 éve az volt, hogy fogászatukat a megkérdőjelezhetetlen minőség szimbólumává tegyék. Azóta több mint 22.000 pácienst segítettek már a fájdalommentes és biztonságos fogászat élményéhez. Kellemetlen meglepetések nélkül. Viszont garanciával. Itt a fogorvosok maguk is tulajdonosok, akiket kreatív marketing akciók helyett a szakmai igényesség és a páciensek elégedettsége motivál.

Nem véletlen: a Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*.

*Az eredmény egy 2016. október 13. óta, anonim és önkéntes módon, a Budapest Dentalban elhelyezett -ajándék ösztönzők nélküli- nyomtatott kérdőíves kutatás segítségével készült, és folyamatosan frissül. Az utolsó kitöltés időpontja 2019. november 13. volt, jelen adat a fent jelzett idősáv eredményét tükrözi 163 kitöltés alapján.

Az elmúlt 15 év alatt több mint elégedett 22 ezer páciens fordult meg a rendelőben

Az elmúlt 15 év alatt több mint elégedett 22 ezer páciens fordult meg a rendelőben

Jelentkezzen be Ön is, kérjen állapotfelmérést, kezelési tervet!

Kérjen állapotfelmérést

Egyeztesse munkatársainkkal a fogazatával kapcsolatos elképzelését, akik orvoscsapatunk legmegfelelőbb tagját ajánlják majd az állapotfelmérés elvégzésére. Ez után az adott szakmai területen leginkább jártas fogorvosunk végzi el a kezelését. Jelentkezzen be, most!

Bejelentkezés

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés