Fogtömés árak

Lyukas fogak kezelése esztétikus fogtöméssel

Édesre, hidegre érzékeny? Elszürkült, esetleg letört egy darab? Tegye meg az első lépést a megoldás felé!

Kevesen foglalkoznak a szájuk egészségével eléggé tudatosan. Az édesre, hidegre való fogérzékenység, a lemoshatatlan szürke szín, vagy a hirtelen letörő fogdarab hátterében fogszuvasodás állhat.Ne bagatellizálja el a tüneteket! Ha időben lép, egy fogtömés csodákat tehet! A fogászati szájvizsgálat nem jár fájdalommal, nem jár elköteleződéssel, ellenben megtudhatja mi van a tünetek mögött és pontos képet kap a kezelés lehetőségeiről.

Ismerje meg tapasztalt fogorvosainkat, kérjen állapotfelmérést most!

Lyukas fog kezelése esztétikus fogtöméssel - árak

Részletesen szeretné megismerni az esztétikus fogtömés árakat? Akkor kattintson ide!

Nano-kompozit, Bulk-fill, Kaméleoneffektus – legmodernebb fogtöméstechnolgia a szép és tartós fogtömésekért

A Budapest Dental fogorvoscsapat a prémium minőségű fogtömés technológia híve. Ha egy fog szuvas - vegyük észre mihamarabb, kezeljük fájdalommentesen, az eredmény legyen természetesen szép és tartson ki sok-sok éven át. Rendelőnkben csak első osztályú, nano kompozit tömőanyagokat alkalmazunk. A mélyebb szuvasodások esetén Bulk-fill technológia áll rendelkezésre, ami a fájdalommentességet és a tartósságot szolgálja. A mosolygásnál látható front zónában a legkiválóbb, kaméleon tulajdonsággal bíró esztétikai anyagokat alkalmazzuk a természetes hatásért.

A fogtömés ára magában foglalja a fog érzéstelenítését, Ultracain DS Forte érzéstelenítővel (a Lidocainnál 4x erősebb!), a fog szuvas területeinek az eltávolítását, szükséges esetben a gyógyszeres alábélelést, az utófájdalom elkerülésének kiváló eszközeként SDR fényre kötő alaptömést, majd a természetes megjelenést nyújtó esztétikus tömést és a végső polírozásokat.

Mitől lesz egy fogtömés valóban utófájdalom mentes?

Az esztétikus fogtömések egyik kedvezőtlen mellékhatása lehet a kellemetlen utófájdalom. A fájdalom kialakulásában több tényező is szerepet játszat. Vannak olyan tényezők, melyeket nem kerülhetünk meg, ilyen például az, ha egy fogszuvasodás kifejezetten mély, közel van a fogideg, ilyenkor az utófájdalom sokkal gyakrabban fordul elő.

Vannak azonban olyan esetek, amikor a tömőanyag megválasztásával igenis sokat tehetünk az utófájdalom ellen, elsősorban közepesen mély fogszuvasodások kezelésekor.

Rendelőnkben az SDR technikát alkalmazzuk az utófájdalom elkerülése érdekében. Míg az átlagos fogtömő anyag használata után szinte minden esetben feszültség támad a fogszövetben, addig az SDR anyag szerkezete megakadályozza a fogtömés után fellépő feszültséget a fogban, így véd az utófájdalom ellen.

A Budapest Dental fogorvosai az SDR tömőanyagot alkalmazzák a mély és a közepesen mély fogszuvasodások ellátásakor, így rendelőnkben jóval kevesebb az utófájdalom az esztétikus fogtömések után!

Valóban fájdalommentes? Olvasson róla!

Nézze meg miért érdemes a Budapest Dental Fogászati rendelőt választania, ha alapos fogorvost és fájdalommentes, tartós fogászati kezeléseket keres:

Leggyakrabban feltett kérdések a Fogtömés kezelésekkel kapcsolatban

Konkrét kezelési terv kialakításához személyes állapotfelmérés alapján van lehetőség. Az állapotfelmérésen a fogászati vizsgálat mellett panoráma röntgenfelvétel is készül. A felmérés alapján a fogorvos konkrét kezelési tervet állít össze, melyben szerepel, hogy pontosan melyik fogakat milyen fogtöméssel kell ellátni, és ezek ára mennyibe kerül.

Fogászati állapotfelmérés árak

A fogászati kezelési terv egy ajánlás, mely a beteg igényei és tempója szerint kerül megvalósításra. A legtöbb esetben, ha valakiben megérik az elhatározás, hogy szeretné szuvas fogait megmenteni, és ehhez rendelőnket választja, megköszönjük bizalmát, és azt javasoljuk, hetente egy esetleg két fogtömést végezzünk el. Ez a ritmus általában sem anyagi, sem fizikai értelemben nem túlzottan megterhelő, szép fokozatosan a fogak egészsége visszaállítható.

Természetesen ettől eltérő igények is előfordulnak, néhány Páciens havi egy tömés mellett dönt, és mi szívesen támogatjuk döntésében. Mások a gyorsabb megoldás hívei, hamar akarnak látványos eredményt, ha már rászánták magukat a kezelésre, mielőbb szeretnének a végére jutni.

Minden esetben előre meg lehet beszélni az ütemezést a fogorvossal, a szakma szabályainak betartása mellett igyekszünk a Páciens sebessége szerint haladni.

A fogtömés jó lehetőség a szuvas fogak megmentésére. Ha a fogorvos szerint fogtömés lehetséges, talán még nincsen nagy baj, elkerülhető a gyökérkezelés, fogeltávolítás. Ha szuvas fogakat sejtünk a szánkban, érdemes nekik mielőbb segítséget adni, így megelőzhetjük a komolyabb fogászati betegségeket.

Sokan nagyon komoly félelmekkel és negatív sztereotípiákkal élnek a fogorvosok, vagy fogászati rendelőkkel szemben. A félelem a vélt fájdalomtól az elme talmi játéka. Egy múltbéli rossz tapasztalat legyen a múlté, a szomszédasszony rémtörténete pedig maradjon az övé. A jelen állapot rendezéséhez, az egészség visszaszerzéséhez egyik sem segít. A segítség egyedül saját belső erőnkben van. A döntésben, hogy szeretnénk tenni valamit egészségünk érdekében. A fogorvos csak a szék mellett tudja bebizonyítani, a mai technikákkal már a fogászati érzéstelenítő sem fáj, a fogfúrás pedig zsibbadt aléltságban simán túlélhető.

  • Legmodernebb nano kompozit töméseket alkalmazzuk, melyek tartósak, szépek, precízek
  • Az SDR stressz mentes technikával építjük fel a fogtömés magját, ami 60%al kisebb zsugorodási stresszt okoz a fogtömésben, így a tömés utáni fájdalom esélye jóval kisebb
  • Precíz és pontos kezelési tervet készítünk a kezelések előtt, így tökéletesen átláthatja a folyamat lépéseit és árát
  • Fogorvos és fogszakorvos szakembereink nagy tapasztalattal és empátiával rendelkeznek
  • Modern fogorvosi rendelőnk kiváló technikai háttérrel rendelkezik, ami alapvető fontosságú a minőségi fogászati szolgáltatásokhoz
  • Jól megközelíthető helyen találhat minket a város szívében

Fogtömésen innen és túl… Mi a helyzet, ha a lyukas fog kezelését máshogy kell megoldani?

A lyukas fogak kezelésének alap módszere az esztétikus fogtömés. Ezzel a kezelés típussal kis és közepes fogszuvasodások kezelhetőek, a tömőanyag segítségével a fogakat az eredeti formára és esztétikára lehet visszaállítani. Az alábbi cikkek segítenek eligazodni, ha a szuvasodás mély, így a kezelés nem áll meg az egyszerű fogtömésnél...

Gyökérkezelés - Budapest Dental Fogászat

Modern gyökérkezelés

Amennyiben a fogszuvasodás túlzottan mélyre terjed a fogszövetben, a fog gyökérkezelése nagy valószínűséggel már nem kerülhető el. A modern gyökérkezelés eszközeivel sokkal több fog menthető meg mint a hagyományos módszerekkel...

Tudjon meg többet
Fogfájás kezelése - Budapest Dental Fogászat

Gyors segítség fogpanaszokra

Afogfájdalom az egyik legnehezebben tűrhető fájdalom az emberi testben. Természetes, hogy ilyenkor gyors segítségre várunk! A legtöbb esetben a problémát csak a fogorvos tudja hatékonyan megoldani, az alábbi cikk mégis segítségére lehet a fogpanaszokkal küzdő olvasónak...

Tudjon meg többet
Kismama fogászat - Budapest Dental Fogászat

Kismama fogászat

Az áldott állapot örömteli napjait sajnos beárnyékolhatja egy váratlan fogfájás, letört vagy érzékeny fog. A kismamák természetes módon aggódnak a baba egészségéért, így fogászati kezelés előtt érdemes tisztába jönni néhány kismamákat érintő fogászati információval...

Tudjon meg többet

További cikkek lyukas fogak kezeléséről, fogtömésről, gyökérkezelésről, melyek érdekesek lehetnek az Ön számára

UTÓFÁJDALOM NÉLKÜL

Egy mélyebb fogszuvasodás ellátása után a páciensek egy része kellemetlen utófájdalomról panaszkodik. Az utófájdalom oka több minden is lehet, gyakran azonban egyszerűen a fogászati tömőanyag kellemetlen feszüléséről van szó...

Tovább

RÁHARAPÁSRA ÉRZÉKENY FOG

A hidegre, melegre, ráharapásra érzékeny fogak sok esetben jelzik a fogszuvasodás, sőt a fogbél elhalás jelenlétét. Fontos, hogy ilyen esetben minél előbb keressük fel a fogorvost és ne engedjük, hogy a folyamatnak még kellemetlenebb következményei legyenek...

Tovább

FOGTÖMÉS UTÁN

Az esztétikus fogtömések nagy része érzéstelenítésben készül el. A kezelés során a páciens nem érzi sem a fogat, sem az állkapcsát. A kezelést követően néhány szabályt élrdemes betartani, a javasolt tippeket megfogadni, így a fogorvost hamar elfelejthetjük...

Tovább


ESETBEMUTATÁS

Sokan nem is sejtik, milyen fogkőmennyiség képes a fogak felszínén felhalmozódni. Az esetbemutatás cikk bemutatja a fogkőeltávolítás előtti és utáni állapotot. Érdemes megfontolni és igénybe venni a félévenként javasolt fogkőleszedés kezelést!

Tovább

FOGFEHÉRÍTÉS OTTHON

A rendelői, kozmetikai vagy orvosi fogfehérítő kezelés hatása felerősíthető otthoni fogfehérítő kezeléssel. A megfelelő hatáshoz azonban érdemes odafigyelnünk számos fontos szabályra. Az otthoni fogfehérítés csak fogorvosi felügyelettel biztonságos és hatékony!

Tovább

KOZMETIKAI SZÁJHIGIÉNIAI CSOMAG

Kössük össze a kellemest a hasznossal. A kozmetikai fogfehérítés hatékonysága nagyban fokozható, ha a fogakat nem fedi lepedék, elszíneződés vagy fogkő. A kozmetikai szájhigiéniai csomagban kedvező áron kapjuk a fogkőleszedést és a fogfehérítést egyben!

Tovább


Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés