Most önállóan is tehet az önbizalmat kölcsönző, ragyogóbb mosolyért!

Ha Ön is szeretne feltűnően szép mosollyal büszkélkedni, ami már túl van azon, hogy „csupán” tökéletes egészséget sugalljon, és a kiemelkedő szépség, személyes vonzerő egyik legfőbb kelléke, most önállóan is tehet érte. Hogyan? Szakorvosi felügyelettel végzett, otthoni fogfehérítéssel! Ha érdekli ez az egyedülálló lehetőség szépsége, egészséget sugalló személyes imázsa fokozására, akkor vegye fel velünk most a kapcsolatot!

Fogfehérítés otthon

A házilag kivitelezhető fogfehérítés közkedvelt fogászati beavatkozás. Fogorvosi kontroll mellett tökéletesen biztonságos, az eljárás kíméletesen, de hatékonyan fehéríti a fogakat. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy megfelelő használat mellett a fogat, ínyt, töméseket, nyálkahártyát nem károsítja. Kedvező ára, egyénre szabott kivitelezhetősége miatt sok Páciensünk választja ezt a fogfehérítési módszert.

Fogfehérítés árak

Az otthoni fogfehérítés a fogorvosi rendelőben kezdődik

Állapotfelmérésre, esetleges előkészítő kezelésekre az otthoni rendszer megvásárlása esetén is szükség van, ez így biztonságos. A fogfehérítés csak egészséges íny és fogak esetén végezhető, ezt a fogorvosnak kontrollálnia kell, mielőtt leveszi a fogfehérítéshez használt sínhez a lenyomatot. A fogorvosi állapotfelmérést és a panoráma röntgent a fogfehérítő kezelés nem tartalmazza!

Otthoni fogfehérítés előkészületek

Ha érdekli, hogyan lehetne Önnek is szebb mosolya, az ehhez alapvető fogfehérítés mellett érdemes akciós fogkozmetiai csomagunkról tájékozódnia!

Az otthoni fogfehérítés szabályai

Kedvező eredményt, szövődmények nélküli hatást csak a fogorvosi utasítások pontos betartása mellett várhatunk. A rendelőben a fogfehérítő szett átvételekor megkapjuk a kellő instrukciókat, jól jöhet azonban, ha ezeket ismét átolvashatjuk.

Otthoni fogfehérítés szabályairól

Könnyebb út a fehér fogakért! Akciós Fogkozmetikai Csomag!

Az Akciós Fogkozmetikai Csomag hatékony módon ötvözi az ultrahangos fogkő eltávolítást és a rendelőben végezhető kozmetikai fogfehérítést. A Fogkozmetikai Csomag az otthoni fogfehérítés hatékonyságát kifejezetten fokozza! Ha ilyen előkezeléssel kezdünk hozzá az otthoni fogfehérítésnek, jobb és tartósabb eredményekre számíthatunk!

Akciós Csomag ár Bejelentkezem az Akciós Fogkozmetikai Kezelésre

Fogérzékenység – lehetséges mellékhatás

A fogérzékenység megelőzéséért sokat tehetünk. Eleve érzékeny fogazattal rendelkező pácienseknek a fogfehérítés egyáltalán nem ajánlott. Átlagos esetben azonban az érzékenység átmeneti, pár praktikával pedig sikerülhet elkerülni.

Fogfehérítés és fogérzékenység

Fogfehérítés - Gyakran feltett kérdések

Az otthoni fogfehérítés egyszerűen kivitelezhető, kényelmes kozmetikai fogászati beavatkozás. Emellett természetesen számos kérdés merülhet fel a fogfehérítés előtt állókban éppúgy, mint azokban, akik a kezelést éppen végzik. A leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszok segíthetnek Önnek is.

Fogfehérítés - Gyakran feltett kérdések

Fogfehérítés házilag

A népi gyógymódok a természetes, gyengéd fogfehérítéshez hozzásegíthetnek. Érdemes elolvasni az ayurvedikus reggeli olajos szájtisztítást, hátha kedvünk szottyan kipróbálni.

Fogfehérítés házilag

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés

Kedves Pácienseink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, mindannyiunk érdekében, szeretnénk támogatni azokat az erőfeszítéseket, amelyek a járvány megfékezésére irányulnak. Most mindennél fontosabb az Önök, valamint munkatársaink és családtagjaik teljes biztonsága.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatának megfelelően

rendelőnkben, fokozott biztonsági intézkedések mellett,
csak sürgősségi fogászati ellátást végzünk.

Ügyeleti nyitva tartás – csak előzetes bejelentkezés esetén:

Hétfő: 10.00 – 12.00
Csütörtök: 10.00 – 12.00

Telefonos ügyeletünk jelenleg nem folyamatos! 1 munkanapon belül minden hívást feldolgozunk és visszahívunk.

Bejelentkezés és további információk:

Tel: 06 70 314 44 44; E-mail: info@budapestdental.hu

Bízunk benne, hogy közös összefogással rövid időn belül visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. Amint lehetségessé válik, várjuk Önöket ismét a megszokott szakértelemmel, törődéssel és szeretettel!

Dr. Némethy Miklós
Vezető főorvos
Budapest Dental Fogászati Centrum

Bezár