Kozmetikai szájhigiéniai csomag - most akciós!

Budapest Dental Fogászat > Kezelések > Fogfehérítés > Kozmetikai szájhigiéniai

Randira, találkozóra, buliba indul? A magabiztos mosoly alapkellék, szánjon rá egy órát nem fogja megbánni!

Ha valahol fontos a megjelenés, vagy csak szeretné saját magát megajándékozni egészséges és fehér fogakkal, jó döntés kozmetikai szájhigiéniai csomagot kérni dentalhigiénikustól. A kozmetikai csomagban minden benne van: egészséges fogak, feszes szép fogíny, hófehér ragyogás. Jó dolog tudatosan odafigyelni a testre, a fogak egészségére. Minden amit Önmagáért tesz, sokszorosan megtérül az önbecsülésben, a jóérzésben amit a kezelés hatásaként átél.

A kozmetikai szájhigiéniai csomag kellemes, fájdalommentes beavatkozás, mely mindössze egy órát vesz igénybe, a fogak látványosan fehérebbek lesznek, a fogíny pedig fellélegzik. Az üde, kellemes lehelet, pedig jó érzéssel tölti el.

Ha egy értékes és fontos találkozó vagy esemény előtt a fodrászhoz egyeztet időpontot, jussanak eszébe értékes fogai is! A haj és a fogak ugyanúgy a magabiztos megjelenés részei. Ha fontos, hogy a hajunk ne legyen kócos, lenőtt vagy éppen zsíros, akkor éppúgy fontos, hogy ne legyen szájszagunk, vagy hogy ne szégyelljük a sárgás fogainkat mások előtt.

Ultrahangos fogkőeltávolítás
Az egészséges fogínyért

Air-Brush sópolírozás
az elszíneződések ellen

Kozmetikai fogfehérítés
a ragyogó fogsorért

Örömteli mosoly
magabiztos megjelenés

Mit tartalmaz a kozmetikai szájhigiéniai csomag? Egészséget és hófehér ragyogást!

A kozmetikai szájhigiéniai csomag abban az esetben ideális Önnek, ha gyors, kényelmes, üdítő és hatékony kezelésre vágyik, és nem szeretne túlzottan sokat költeni az eljárásra. Ez egy középhaladó fogfehérítési szint, ami azt jelenti, hogy kevesebbet tud mint egy fogorvosi, rendelői fehérítés, de többet, mint egy egyszerű otthoni fehérítés.

A csomagajánlat azért praktikus, mert egyben tartalmazza a fogíny egészségének megőrzése szempontjából oly fontos ultrahangos fogkőeltávolítást, az elszíneződések eltávolításának mesterét az Air-Brush sópolírozást és a kíméletes, peroxidmentes fogfehérítést, a kozmetikai fogfehérítő kezelést. A három kezelés egyidejű elvégzése ideális, gyengéd és egyben hatékony módszerről van szó.

Mit tartalmaz a kozmetikai szájhigiéniai csomag? Egészséget és hófehér ragyogást!

A kozmetikai csomag három alappillére

Ultrahangos fogkő eltávolítás

A fogkövek a fogíny nagy ellenségei. A fogkő alatt a mélyben pusztító gyulladás alakul ki, mely bontja a csontot, a fogágy értékes szövetét. Félévenként szabaduljon meg a fogkövektől és fogai egy életen át fogják szolgálni Önt! Minimális beavatkozással hatalmas segítség a fogínysorvadás, fogágypusztulás ellen. Szeresse és becsülje feszes ínyét, erős állcsontját és védje meg fogait a fogkő okozta kellemetlen következményektől!

Air-Brush® sópolírozás

A fogászatban kevés kezelésről lehet elmondani hogy kellemes. Az Air-Brush® sópolírozás üdítő kivétel, kellemes, masszírozó érzés a kezelés közben, üde, tiszta lehelet a kezelés után. Kényeztesse magát a sópolírozás hatékony módszerével! Az ultrafinom só a szűk fogközökből is eltávolítja az elszíneződéseket, már önmagában is természetes fehérítő hatású. Bármely fogfehérítés előkezeléseként szívből ajánljuk, hiszen minden fogfehérítő eljárás hatékonyságát fokozza.

Kozmetikai fogfehérítés

A kozmetikai fehérítés lényege, hogy kíméletes anyagokkal, peroxid nélkül fehéríti a fogat. A kezelést dentalhigiénikus kolléga is végezheti, nem szükséges fogorvosi felügyelet. A fehérítés a fogkőeltávolítás és a sópolírozás után következik. Ennek oka, hogy a leginkább hatékony fogfehérítési eredmény akkor születik, ha a fogzománc kellően elő van készítve. Nincs rajta sem fogkő, sem egyéb felrakódás vagy elszíneződés. A fogakra kerülő gélt egy speciális lámpával világítja meg a dentalhigiénikus, melynek hatására a fogfehérítő anyag aktiválódik a fogon. Időtartama 3x8 perc. A peroxidmentes kozmetikai fehérítés után fogérzékenység nem alakul ki. Egy két napig kerülni kell a túlzottan színes ételek fogyasztását, és ebben az esetben az eredmény néhány hónapig megmarad.

Komplex csomag az egészségért és a szépségért

A csomag komplexen tartalmazza:

Kíméletes Ultrahangos fogkő eltávolítás &
AirBrush sópolírozó kezelés &
Kozmetikai fogfehérítés

Itt nem kell félni a fogorvostól!

Az akciós fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. Egy óra alatt kész!

Az akciós fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (max. 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, (kb. 30 perc)

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!

Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Kozmetikai Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Igazán hatékony!

A fogorvosi rendelőben, dentalhigiénikusnál végzett kozmetikai fogfehérítés hatékonysága azért kimagasló, mert a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat!

Az ultrahangos fogkőeltávolítás után Air-Brush® gyengéd sópolírozó kezeléssel polírozzuk tökéletesen tisztára a felszíneket, így már jöhet a fehérítés!

És ha vérzik a fogkőeltávolítás után?!

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni, ilyen esetben azonban (normál mennyiségű fogkő esetén) a csomag ár nem változik!

A kifizetés részleteiről…

Az Akciós Fogkozmetikai Csomag árának kifizetése egy összegben történik, abban az esetben is, amennyiben a fogkőleszedés és a fogfehérítés két külön fogászati ülésben, eltérő napokon és időpontban történik.

Miért fokozza az ultrahangos fogkő eltávolítás a kozmetikai fogfehérítés hatékonyságát?

A fogfehérítés – legyen az hagyományos vagy kozmetikai – csak a fogakon hat. Amennyiben a fogakon fogkő vagy egyéb felrakódás van, a fehérítés hatékonysága csökkenni fog. A legteljesebb hatás érdekében tehát a fogakat a fogfehérítés előtt érdemes megtisztítani, ennek legoptimálisabb módja az ultrahangos fogkőeltávolítás kezelés.

A páciensek 75%-nál, akik „csak” fogfehérítő kezelésre érkeznek a rendelőbe, fogínygyulladás valamilyen stádiuma mindig megállapítható. Az optimális hatás és a fogak egészsége érdekében mindezen pácienseknél a fogkőeltávolítás kifejezetten javasolt lehet a fogfehérítés előtt ezért a két kezelést – fogfehérítés & fogkőeltávolítás – érdemes egy csomagban kezelni.

Fokozza még tovább a kozmetikai fogfehérítés hatékonyságát otthoni fogfehérítéssel!

A kozmetikai fogfehérítés kezeléscsomag után Önnek feszes, egészséges lesz az ínye, és a korábbinál fehérebbek a fogai. A rendelői kezeléssel elért eredmény, otthoni fogfehérítő kezeléssel még tovább fokozható. Az otthoni fogfehérítés önmagában is hatékon fogfehérítő eljárás, a rendelőben végzett fogfehérítő kezeléssel kombinálva azonban még teljesebb hatás érhető el. Olvasson bővebben az otthoni fogfehérítés árakról.

Tájékozódjon a fogfehérítés árakról, szerezzen információt a Budapest Dental fogorvos csapatáról! Vegye kezébe a saját egészségét, és legyen Ön is büszke a mosolyára!

Akciós fogkozmetikai csomag

Minőségi anyagokkal, szívvel, lélekkel. Válassza a Budapest Dental Fogászat szolgáltatásait!

Tovább

Legyen büszke
a mosolyára!

Az Ön fogai is igazi kincsek! Tegyen értük! Válassza a Budapest Dental Fogászat szolgáltatásait!

Tovább

Ha jó fogorvost
keres

Tapasztalat, empátia, szakértelem. Válassza a Budapest Dental Fogászat fogorvosait!

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés