Kozmetikai fogfehérítés profikkal

A kozmetikai fogfehérítést a bevásárlóközpont helyett a fogorvosi rendelőben, szakembertől érdemes kérni.

A peroxidmentes fogfehérítési technológia biztonságos, kényelmes és hatékony, ám nem mindegy, hogy a fogak és a fogíny milyen állapotban vannak, mikor fogfehérítést végzünk rajtuk. Ha például a fogfehérítés előtt fogkőlevétel történik, az eredmény szebb és tartósabb. Az Ön fogai, az Ön egészsége, ne bízza a véletlenre, inkább a szakemberre!

Érdekli, hogyan lehetne Önnek is szebb mosolya?

Kérjen kozmetikai fogfehérítést szájhigiéniai csomagban vagy önálló kezelésként! Tájékozódjon a kedvezményes árakról!


Akciós Fogkozmetikai Csomag árak Akciós Kozmetikai Fogfehérítés

Mi a kozmetikai fogfehérítés?

A kozmetikai fogfehérítés új fogalom. Ezt a fehérítési eljárást eddig elsősorban kozmetikákban, szépségszalonokban lehetett elérni, ahol fogászatban járatlan személyzet végzi el a fehérítést. A kozmetikai fehérítés lényegében olyan fogfehérítési eljárás, ahol a fogfehérítő anyagban nincs hidrogén peroxid, mely a hagyományos rendelői fogfehérítő anyagokban megtalálható. A kozmetikai fogfehérítés során a peroxidmentes fogfehérítő a fogak felszínére rakódott színezőanyagokat távolítja el, nem hatol be a fogzománcba. A hagyományos fogfehérítő eljárásokhoz képest hatását rövidebb ideig fejti ki, a fehérebb fogakat kb. 2-3 hónapig élvezhetjük. A rövidebb ideig tartó eredmény talán hátrány a hagyományos fogfehérítéssel szemben, ezt azonban ellensúlyozza, hogy a kozmetikai fogfehérítés 3 havonta megismételhető, a fogzománcot ugyanis egyáltalán nem terheli. További előnye, hogy a rendelői fehérítéshez képest jóval kedvezőbb áron elérhető fogászati szolgáltatás.

Új munkahely vagy párkapcsolat? Ön mit szeretne elérni a kozmetikai fogfehérítéssel?

Gondolkodjunk el azon, hogy miért is fizetünk be egy kozmetikai fogfehérítésre? Többnyire azért, mert egy közelgő eseményen – új munkahely, esküvő, randi, buli stb. – természetes, sugárzó, magabiztos mosollyal szeretnénk megjelenni. A fehér és természetes mosoly magabiztos megjelenést ad, ami egy társadalmi eseményen, új munkahelyen vagy párkapcsolatban igenis döntő jelentőségű lehet, érthető és kívánatos, hogy minden szempontból a lehető legjobban készítsük fel magunkat!

Egyre többen vannak olyanok is, akik rendszeresen kérik a fogfehérítést, mert az ápoltság, a ragyogó fehérség életük része lett, mint a fodrász, a kozmetikus vagy a manikűr. A kozmetikai fogfehérítés tökéletesen fájdalommentes és biztonságos. 3x15 perc kényelmes üldögélés, kellemes halk zene, félhomály… Pihenésre, kikapcsolódásra is kitűnő, közben a fogak jó néhány árnyalattal fehérebbek lesznek.

Válassza az Akciós Fogkozmetikai Csomagot!

Kozmetikai Fogfehérítés és Ultrahangos fogkőlevétel egyben, a kedvezményes Akciós fogkozmetikai csomagban. Járjon utána a kedvezményes áraknak!

Komplex csomag az egészségért és a szépségért

A csomag komplexen tartalmazza:

Kíméletes Ultrahangos fogkő eltávolítás &
AirBrush sópolírozó kezelés &
Kozmetikai fogfehérítés

Itt nem kell félni a fogorvostól!

Az akciós fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. Egy óra alatt kész!

Az akciós fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (max. 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, (kb. 30 perc)

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!

Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Kozmetikai Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Igazán hatékony!

A fogorvosi rendelőben, dentalhigiénikusnál végzett kozmetikai fogfehérítés hatékonysága azért kimagasló, mert a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat!

Az ultrahangos fogkőeltávolítás után Air-Brush® gyengéd sópolírozó kezeléssel polírozzuk tökéletesen tisztára a felszíneket, így már jöhet a fehérítés!

És ha vérzik a fogkőeltávolítás után?!

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni, ilyen esetben azonban (normál mennyiségű fogkő esetén) a csomag ár nem változik!

A kifizetés részleteiről…

Az Akciós Fogkozmetikai Csomag árának kifizetése egy összegben történik, abban az esetben is, amennyiben a fogkőleszedés és a fogfehérítés két külön fogászati ülésben, eltérő napokon és időpontban történik.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés