Fogfehérítés árak

A fogfehérítés, mint befektetés

A fogfehérítés a szépségápolás egyik kiemelt területe, a kozmetikai kezelések, hajkezelések mellett az egyik legkeresettebb fogászati-kozmetikai szolgáltatás. A száj és a mosoly a mindennapi kommunikációban akarva-akaratlanul a legnagyobb szerepet kapja, a kutatások szerint a szebben mosolyogni tudó embereket több lehetőséggel ajándékozza meg az élet.

Nem luxus többé a fogfehérítés

Legyen szebb, önbizalmat sugárzó a mosolya! Egy megnyerő mosollyal felvértezve magabiztosabban tekinthet rá a mindennapi kihívásokra. Ha Ön napjaink versenyorientált világában érvényesülni akar, vagy egyszerűen csak tetszeni vágyik, akkor megéri gondoskodnia a fogfehérítésről!

Most megéri kozmetikai fehérítést kérni! Görgessen és tájékozódjon az akció részleteiről! Kérjen állapotfelmérést most!

Mit kell tudni az egyes fogfehérítés eljárásokról?

Hatékony Kozmetikai Fogfehérítés AKCIÓ!

Kozmetikai Fogfehérítés gyorsan, gyengéden mégis hatékonyan! Válassza a peroxidmentes kozmetikai fogfehérítést randi, esküvő vagy fontos tárgyalás előtt! 45 perc múlva fehérebb fogakkal távozhat és még a fogorvost sem kell látnia!Teljesen fájdalommentes kezelés, dentalhigiénikus végzi! A fehérítő anyag 3 x 8 percre kerül a fogakra a fehérebb hatásért! 26.500 Ft helyett most csak 21.000 Ft. Kérjen időpontot kozmetikai fogfehérítésre dentalhigiénikus szakembereinkhez!

Orvosi fogfehérítés kezelés!

Ez a legprofesszionálisabb fogfehérítési eljárás, melyet már kizárólag fogorvosok végeznek. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés is szükséges. Csak egészséges fogíny és fogak esetén végezhető. Tartós, látványos fogfehérítés Beyond hidegfényes technikával! A kezelés ára 69.000 Ft. Kérjen időpontot állapotfelmérésre fogorvos szakembereinkhez!

Otthoni fogfehérítés a rendelői fogfehérítés erejének fokozására!

Önmagában, előzetes rendelői fehérítés nélkül is kérhető. Gyakran választják a kozmetikai vagy orvosi fogfehérítés után, a rendelőben elért fehérség további fokozása érdekében. Egyedi sínekkel és peroxid tartalmú fogfehérítő zselével végezhető kezelés. Az otthoni fogfehérítés részleteiről itt tájékozódhat. A kezelés ára 55.000 Ft Kérjen időpontot állapotfelmérésre fogorvos szakembereinkhez!

Fogkozmetikai csomagajánlat!

Válassza fogkozmetikai csomagajánlatunkat

Az ultrahangos fogkőeltávolítás jó kezdet. De ha már belevágott, érdemes továbblépnie. Az ultrahangos fogkőeltávolítás után a fogak felülete sima, nem borítja elszíneződés vagy lepedék. A polírozás, főleg az Air-Brush sópolírozás után a színük máris fehérebb, de ez tovább fokozható. A kozmetikai fogfehérítés kíméletesen, peroxidtartalom nélkül képes színanyagokat kivonni a fogzománc felszínéből, ezzel további fehéredés érhető el.

Válassza a komplex fogkozmetikai kezeléscsomagot! Egészséges fogíny és hófehér fogak egy kezeléssel. Ráadásul az AKCIÓS csomagajánlatban most pénz is megtakarítható!

Akciós fogkozmetikai csomagajánlat részletek

Nézze meg miért érdemes a Budapest Dental Fogászati rendelőt választania, ha biztonságos és hatékony fogfehérítési eljárást és kiváló fogorvosokat keres!

Mit tartalmaznak az egyes fogfehérítési kezelés csomagok?

A kozmetikai fogfehérítés gyors, biztonságos fogfehérítés, melyet rendelőnkben dentalhigiénikus szakember végez. Mivel kozmetikai típusú kezelésről van szó, a kezeléshez nem szükséges fogorvosi állapotfelmérés. Az alábbi táblázat ismerteti a kozmetikai fogfehérítés főbb jellemvonásait:

Kozmetikai fogfehérítés

Fogászati állapotfelmérés nélkül
Dentalhigiéniai szakember végzi
Peroxidmentes fogfehérítő anyag
Fogorvosi előkezelés nem szükséges
Fogkőlevétel nem szükséges
kb. 2-3 hónapig hatékony
Fogérzékenység a kezelés során/ után nincs
Előzetes fogkőleszedés nélkül is lehetséges, de sok fogkő és elszíneződés esetén a dentalhigiéniai kezelés javasolt, a hatékonyságot növeli
Ára: 26.500 Ft helyett 21.000 Ft
Időtartam: 45 perc

 

Olvasson részletesen a kozmetikai fogfehérítésről

A kozmetikai fogfehérítés előtt a legtöbb esetben fogkőleszedésre van szükség. Egy egyszerű szolgáltatáscsomagot ajánlunk azon pácienseink részére, akik szeretnék kihagyni a fogorvosi állapotfelmérést, de mégis hatékony fogfehérítésre vágynak. Az ő igényeikre szabtuk a Kozmetikai Szájhigiéniai csomagunkat, melynek részleteit az alábbi táblázat tartalmazza:

Kozmetikai fogfehérítés fogkőleszedéssel

Fogászati állapotfelmérés nélkül
Dentalhigiéniai szakember végzi
Ultrahangos fogkőeltávolítást tartalmaz
Kefés polírozást tartalmaz
Fogorvosi előkezelés nem szükséges
Peroxidmentes fogfehérítő anyag
kb. 2-3 hónapig hatékony
Fogérzékenység a kezelés során / után nincs
Ára: 45.000 Ft helyett 36.000 Ft
Időtartam: 70 perc

 

Olvasson részletesen a kozmetikai szájhigiéniai csomagról

A peroxidot tartalmazó rendelői fogfehérítést csak fogorvosi felügyelet alatt végezhető. Abban az esetben ajánljuk, amennyiben nagyobb hatású, hosszabban tartó fehérítést szeretnénk. Sok esetben javasolt komplex fogászati beavatkozások előtt, mikor fogtömések, fogpótlások készülnek, és új, világosabb fogszínt szeretnénk. Az ilyen igényekre szabtuk a rendelői, orvosi fogfehérítés szolgáltatást, melynek részleteit az alábbi táblázat tartalmazza:

Orvosi, rendelői fogfehérítés

Fogorvos szakember végzi
Megelőző fogászati állapotfelmérésre szükség van (fogfehérítés ára az állapotfelmérést nem tartalmazza)
Bizonyos esetekben panoráma röntgen szükséges (fogfehérítés ára a panoráma röntgent nem tartalmazza)
Bizonyos esetekben ultrahangos fogkő eltávolítás a fogfehérítő kezelés előtt szükséges lehet (fogfehérítés ára az ultrahangos fogkő eltávolítást nem tartalmazza)
Csak egészséges fogíny és fogak esetén javasolható. Fogszuvasodások, rossz tömések, koronák stb. esetén előzetes kezelés szükséges
Peroxid tartalmú fogfehérítő anyag
Tartós, kb. 2 évig hatékony
Otthoni fogfehérítéssel a hatékonyság tovább növelhető
Fogérzékenység a kezelés során / után előfordulhat
Időtartam: kb. 60 perc
Ára: 69.000 Ft

 

Olvasson részletesen az orvosi fogfehérítésről

Az otthoni fogfehérítést azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik orvosi, peroxidot tartalmazó fogfehérítést szeretnének. Az otthoni fogfehérítés kényelmes és biztonságos megoldás elfoglaltaknak, elutazóknak. Az otthoni fogfehérítés fogorvosi állapotfelméréshez kötött, ez szavatolja a biztonságot és a maximális hatékonyságot:

Otthoni fogfehérítés

Fogorvos szakember végzi
Megelőző fogászati állapotfelmérésre szükség van (fogfehérítés ára az állapotfelmérést nem tartalmazza)
Bizonyos esetekben panoráma röntgen szükséges (fogfehérítés ára a panoráma röntgent nem tartalmazza)
Bizonyos esetekben ultrahangos fogkő eltávolítás a fogfehérítő kezelés előtt szükséges lehet (fogfehérítés ára az ultrahangos fogkő eltávolítást nem tartalmazza)
Csak egészséges fogíny és fogak esetén javasolható. Fogszuvasodások, rossz tömések, koronák stb. esetén előzetes kezelés szükséges
Peroxid tartalmú fogfehérítő anyag
Tartós, kb. 2 évig hatékony
Fogérzékenység a kezelés során / után előfordulhat
14 napig minimum napi 1 óra otthoni kezelés szükséges
Ára: 55.000 Ft

 

Olvasson részletesen az otthoni fogfehérítésről

Az elszürkült fogak fehérítésére lézeres fogfehérítés javasolható. Amennyiben a fog elhalt, úgy belső és külső fogfehérítés is szükséges. Élő fog esetén csak külső fogfehérítésre van lehetőség. A foganként végzett fogfehérítés után a legtöbb esetben érdemes az egész fogívre kiterjedő fehérítést kérni, mely lehet kozmetikai, orvosi vagy otthoni fogfehérítés. A foganként végzett fogfehérítésről olvassa el az alábbi, összefoglaló táblázatot:

Fogfehérítés foganként

Fogászati kezelés, egy fogra vonatkozóan
Fogorvos szakember végzi
Peroxid tartalmú fogfehérítő anyag
Lézeres fogfehérítés
A fehéredés mértéke a szürkület mértékétől függ
Az ár a fehérítés után szükséges fogtömést, fogfelépítést nem tartalmazza
Egy vagy két fogászati ülésben végezzük
Ára: Foganként 9.000 Ft
Időtartam: 30 perc

 

Olvasson részletesen a lézeres fogankénti fogfehérítésről

További cikkek fogkőleszedésről, fogfehérítésről, esztétikai kezelésekről, melyek érdekesek lehetnek az Ön számára

FOGFEHÉRÍTÉS OTTHON

A rendelői, kozmetikai vagy orvosi fogfehérítő kezelés hatása felerősíthető otthoni fogfehérítő kezeléssel. A megfelelő hatáshoz azonban érdemes odafigyelnünk számos fontos szabályra. Az otthoni fogfehérítés csak fogorvosi felügyelettel biztonságos és hatékony!

Tovább

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

A legtöbb embernek időnként fogkőfelrakódás jelenik meg a fogak felszínén, leggyakrabban a fogíny közelében. A fogkő a fogínnyel érintkező felszínen gyulladást vált ki, a gyulladás enyhébb esetben kellemetlen szájszagot, később fogínyvérzést, majd fogágypusztulást okoz!

Tovább

CIRKON KORONA

A CAD-CAM cirkon porcelán koronákkal élethű, tartós fogpótlások és borítókoronák készíthetőek. A cirkon teljesen fémmentes, tökéletesen esztétikus. Győződjön meg Ön is az esetbemutatások segítségével a cirkon porcelán koronák nagyszerű tulajdonságairól...

Tovább


LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁS

A fehérebb fogak mellett a szép mosoly másik fontos tényezője, hogy a fogak sorban, harmonikusan helyezkedjenek el. A fogtorlódás vagy résesség fehér fogak mellett is esztétikai problémákhoz vezet. A legújabb láthatatlan fogszabályzó a felnőtt fogszabályozás slágere!

Tovább

MOSOLYTERVEZÉS

Az esztétikus mosoly elkészítésében páciensnek, fogorvosnak és fogtechnikusnak egyaránt hatalmas segítséget jelent a számítógépes mosolytervezés. A mosolytervező program segít beállítani az arckarakterhez leginkább illő fogformát és fogtípust...

Tovább

CSISZOLÁS NÉLKÜL

A csiszolás nélküli fogpótlások segítségével a kisebb foghiányok borítókorona készítése nélkül pótolhatóak. Az esetbemutatás igyekszik bemutatni a csiszolás nélküli fogpótlás előnyeit. A kezeléssel értékes foganyagot őrizhetünk meg a fogpótlás során...

Tovább


Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés