Esztétikai fogászati kezelések – a mosoly megszépít

Ha Ön valódi és biztonságos megoldást keres arra, hogy fogai szebbek, mosolya tökéletesebb legyen, jó helyen jár! A Budapest Dental Esztétikai Fogászat profi fogorvos csapata képes arra, hogy segítsen Önnek, ha Önben az elhatározás megszületett. Számos olyan esztétikai fogászati technikai felszereltséggel és tudással rendelkezünk, mellyel hatékonyan, szépen és biztonságosan tudunk javítani a fogak esztétikai megjelenésén!

Szebb és egészséges fogak

Szebb és egészségesebb
fogakat szeretnék

Hogyan lehetnek szebbek a fogaink? Egészséges és profi megoldások a fogínykezelésektől a porcelán héjon át a modern fogszabályozásig!

Tudjon meg többet
Kozmetikai és orvosi fogfehérítés Budapest Dental Fogászat

Fehérebb fogakat
szeretnék

Hogyan lehetnek fehérebbek a fogaink? Kozmetikai, orvosi fogfehérítő kezelések, komplex szájhigiéniai csomagok a fehérebb fogakért!

Tudjon meg többet
CAD-CAM cirkon porcelán korona tervezése

CAD-CAM a fogászatban

Az esztétikai elvárásokon túl jogos igény a tartósság, melyet a precíz illeszkedéssel érhetünk el. A a CAD-CAM technológia az emberi szem helyett lézert, az emberi kéz helyett számítógép vezérelte frézelést alkalmaz.

Tudjon meg többet

Az első lépés a szebb fogakért: Hatékony fogfehérítés

Az elmúlt évtizedben számos a fogfehérítő szisztéma alakult ki. A különböző fogfehérítő eljárások a különböző esztétikai igényeknek és anyagi lehetőségeknek igyekszenek megfelelni. Létezik kozmetikai és orvosi jellegű fogfehérítő eljárás, és ezeken belül is megkülönböztetünk további kezelési altipusokat.

“A fogfehérítés igényes, esztétikai fogászati kezelés. Ha a fogaink egészségesek és fehérek, magabiztosabbak vagyunk, és ez az életünk minden területére pozitív hatást gyakorol.”

A fogfehérítés segítségével, sikeres és hatékony kozmetikai fogászati beavatkozás jöhet létre. Hogy a fogfehérítés valóban biztonságos és hatékony legyen, a kezelést mindenképp érdemes fogászati szakemberre bízni, aki feltérképezheti, hogy valóban elvégezhető e a fogfehérítés. Igazán hatékony eredményt akkor várhat, ha a fogfehérítésbe úgy kezd bele, hogy Ön:

 • A fogainak formájával, helyzetével megelégedett
 • Fogínye egészséges, gyulladásmentes
 • Fogait nem fedi fogkőfelrakódás, vagy egyéb elszíneződés
 • Fogai épek vagy megfelelően ellátottak (nincsenek szuvas fogak)
 • Fogainak színe sárgás, sötét színű és szeretne ezen a fogszínen minél egyszerűbben változtatni

M ilyen kezelésekre lehet szükség a fogfehérítés előtt?

A fogfehérítés csak teljesen egészséges fogakon végezhető el és a fogínynek is egészségesnek kell lennie. A fogfehérítés előtti kezelések tehát a fogak és a fogíny egészségének helyreállításáról és a fogfehérítés hatékonyságának fokozásáról szólnak:

Professzionális fogtisztítás

 • a fogkőfelrakódások egyrészt ínygyulladást okoznak, így a fogfehérítés előtt ezt kezelni kell
 • másrészt, ha a fogkövek, vastagabb elszíneződések fedik a fogakat, a fogfehérítés hatékonysága csökken. A jól letisztított fogfelszínen pedig a fogfehérítés hatékonysága nő

Esztétikus fogtömések

 • szuvas fogak esetén nem végezhető fogfehérítés, ezért a fogakat előbb ki kell tisztítani és töméssel kell ellátni
 • amennyiben a fogtömés olyan felszínt is érint mely fehérítve lesz, először érdemes ideiglenes fogtömést készíteni, majd következhet a fogfehérítés, majd végül a végleges esztétikus fogtömés a megfelelően kiválasztott új, fehérebb fogszínnel

Gyökérkezelés, helyreállítás

 • amennyiben gyökérkezelt, elszürkült fogat szeretnénk fehéríteni, minden esetben szükség van a gyökér röntgennel történő ellenőrzésére, még abban az esetben is, ha a fog panaszmentes
 • amennyiben a röntgen a gyökércsúcson elváltozást (gócos tünetet) mutat, úgy a gyökeret előbb ki kell tisztítani, új gyökértöméssel kell ellátni majd csak ezután következhet a fogfehérítés

Szájhigiéniai kozmetikai csomag

 • Ultrahangos fogkőeltávolítás
 • AirBrush sópolírozás
 • Kozmetikai fogfehérítés
 • AKCIÓS ÁR!

Egészséges és fehér!
Komplex kezeléscsomag
kedvezményes áron!

Tudjon meg többet

Mennyibe kerül a fogfehérítés?

 • Kozmetikai fogfehérítés
 • Szájhigiéniai csomag
 • Orvosi fogfehérítés
 • Otthoni fogfehérítés

Válasszon igényeinek és
pénztárcájának megfelelő
fogfehérítési szolgáltatást!

Tovább

Tájékozódjon a Budapest Dental Fogászat hatékony fogfehérítési szolgáltatásairól!

A Budapest Dental Fogászaton kozmetikai és orvosi fogfehérítési szolgáltatások közül választhat! Ha először inkább elkerülné a fogorvost, válassza a kozmetikai fehérítést dentalhigiénikus munkatársunknál! Ha peroxid tartalmú orvosi fogfehérítést keres, akkor választhat rendelői vagy otthoni fogfehérítő szolgáltatásaink közül!

Kozmetikai fogfehérítés hatékonyan

Kozmetikai fogfehérítés

Hatékony és biztonságos peroxidmentes fogfehérítés! Randi, fontos találkozó vagy akár esküvő előtt. Kedvező áron elérhető fogfehérítési lehetőség!

Tudjon meg többet
Peroxid tartalmú orvosi fogfehérítés

Orvosi fogfehérítés

Peroxid tartalmú, nagy hatékonyságú fogfehérítő eljárás. A kezelés előtt állapotfelmérés szükséges! Nagyobb esztétikai beavatkozások során ajánlott!

Tudjon meg többet
Peroxid tartalmú otthoni fogfehérítés

Otthoni fogfehérítés

Peroxid tartalmú, hatékony és kényelmes fogfehérítési eljárás. A sínekkel a fehérítés később újra megismételhető. Kedvelt fogfehérítési eljárás!

Tudjon meg többet

Miért választotta Szilárd a Budapest Dental fogászatot? Nézze meg a videót!

„Bár nagy munka volt és hosszú ideig tartott, mégis meglepően könnyedén és gördülékenyen ment minden. Számítottam rá, persze, hogy adódhatnak nehézségek, de semmilyen fennakadás vagy probléma nem akasztotta meg a kezelési folyamatot. Boldogan térek vissza azóta is a kontrollvizsgálatokra, mert látszik, hogy a Budapest Dentalnál mindenki szívvel lélekkel végzi a munkáját, nem csupán Guti doktornő, de a rendelő csapatának minden tagja. S végül ez a hangulat segített meghozni azt a döntést, hogy neki és a Budapest Dental Esztétikai Fogászatnak szavaztam bizalmat, nem az ár vagy a rendelő felszereltsége, hanem pozitív kisugárzása és barátságos, megnyugtató légköre.”

Szilárd - Budapest Dental páciens

Mikor lehet szükség fogszabályozásra az esztétikai fogászat területén belül?

Természetesen az esztétikai fogászati célú fogszabályozás alatt nem a gyermekkori kivehető készülékekkel történő fog- és csontszabályozást értjük. Egy esztétikai probléma megoldása akkor kíván fogszabályozási lépéseket, amennyiben a fogak elhelyezkedésén vagy a harapás rendellenességen szeretnénk változtatni. Felnőtt korban is sikeresen kezelhető a torlódott, kusza fogazat, a réses fogazat vagy a fogíven kívül rekedt fog problémája!

“Fogszabályozni sikeresen lehet felnőtt korban is, ha a páciens foga és fogínye egészséges!”
Dr. Balogh Katalin - Fogszabályozás szakorvosa
Budapest Dental Fogászat

A fogszabályozás esztétikai fogászati céljai általában a következőek:

 • Mélyharapás kezelése, hogy elférjen az esztétikai restauráció, például a porcelán héj
 • Torlódás kezelése, hogy a porcelán héjakkal vagy cirkon fogkoronákkal megfelelő formájú fogakat lehessen létrehozni
 • Keresztharapás kezelése, mind esztétikai, mind funkcionális szempontból
 • Szabálytalan ínylefutás miatt a fogak elrendezése (általában torlódás esetén alakul ki), így megfelelő ínykontúr kialakítása az új porcelán restaurációkhoz

Természetesen vannak olyan esetek, mikor fogszabályozás nélkül is tökéletesen szép eredmény érhető el, pl. porcelán héjak felhelyezésével, pl. csírahiány okozta résesség. Számos olyan eset van mikor a fogszabályozás ugyan javasolt, de fogszabályozás nélkül is megoldható az eset - kompromisszumokkal. Néhány eset azonban olyan, hogy a fogszabályozó előkezelés nélkül lehetetlen szép fogpótlást vagy porcelán héjat készíteni, így ezekben az esetekben fogszabályozás nélkül nem lehet nekiállni aa feladatnak. Hogy egy adott eset épp milyen – ezt egy alapos szájvizsgálat és egy szakorvosi konzultáció döntheti el.

Tájékozódjon a fogszabályozó készülék árakról részletesen!

Fix fogszabályozó árak - Budapest Dental Fogászat

Fix fogszabályozó készülék árak

A hagyományos fém fogszabályozó készülékek mellett ma már mini kivitel, aranybevonat is szerepelhet, és persze választhatjuk az esztétikus porcelán fogszabályozót is

Tudjon meg többet
Kivehető fogszabályozó árak - Budapest Dental Fogászat

Kivehető fogszabályozó árak

Gyermekkorban az időben elkezdett kivehető fogszabályozó (inkább csont növekedés szabályzó) készülékeknek hatalmas jelentősége van a megelőzésben!

Tudjon meg többet
Láthatatlan fogszabályozó árak - Budapest Dental Fogászat

Láthatatlan fogszabályozó árak

A felnőtt kori fogszabályozás egyik közkedvelt alternatívája a láthatatlan műanyag sínekkel történő hatékony fogszabályozás, elsősorban kisebb fogtorlódások esetén.

Tudjon meg többet

Szabályos fogak fogszabályozás nélkül – porcelán héjak

Mint fent említettük számos olyan eset van, mikor az esztétikai fogászati kezelés fogszabályozás nélkül is megoldható. Ennek leginkább ismert eszköze a porcelán héj. A porcelán héjak lényegében vékony, milliméternél is vékonyabb kerámia lapocskák, melyeket a kezelendő fogak felületére kell ragasztani. A fogak felszínéből egy vékony réteget el kell távolítani, ennek helyére egy speciális fényre kötő anyag segítségével lehet rögzíteni a porcelánt.

A porcelán héj az esztétikai fogászat egyik kedvelt és sokat alkalmazott módszere. Nevezhetjük úgy is, mint „gyors fogszabályozás”, mely számos előnnyel bír:

 • Rövid idő alatt elkészül, akár 5 nap elég lehet a mosoly látványos megfiatalításához
 • Csupán egy finom zománcréteg eltávolítására van szükség, nem kell a fogakat körben lecsiszolni, mint az esztétikus borítókoronákhoz
 • A Budapest Dental Esztétikai Fogászat által alkalmazott IPS Empress Max® technológia tökéletesen élethű, természetes hatású végeredményt garantál
 • Az IPS Empress Max® számos esetben az elszürkült, gyökérkezelt fogra is alkalmazható

A porcelán héj alkalmazhatóságának természetesen megvannak a szigorú feltételei, ez garantálja a tartósságot s a biztos siker. Egy félórás szakorvosi konzultáció után megalapozott döntés születhet, az Ön esetében vajon optimális megoldás e a porcelán héjak alkalmazása fogszabályozás nélkül?

Porcelán héj esetbemutatás érdekli? Kattintson a képre és nézze meg az előtte utána fotókat és a fogászati esetleírást!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_héj_kezeles_utan_1
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_hej_kezeles_utan_3
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_héj_kezeles_utan_4
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

Mit jelent a komplex mosolyszépítő kezelés?

Az esztétikai fogászaton belül több fogászati szakterület is jelen van. A cél az, hogy a kezelés megtervezésétől a teljes kivitelezésig minden fogászati terület elérhető legyen és a megfelelő részkezeléseket összehangoltan, egységes cél érdekében hajtsuk végre. Esztétikus fogpótlások készítése, Endodoncia (gyökérkezelések), Fogbeültetés és Fogszabályozás mind szükséges terület lehet egy egy komplex fogászati eset kiviteleéséhez, ahol nem csak az esztétikára, de a tartósságra és a tökéletes funkcióra (rágás, állkapocsízület, beszéd) is figyelnie kell a szakembereknek.

“Komplex mosolyszépítésről abban az esetben beszélünk, ha a mosoly természetes megfiatalításához több fogászati szakterület együttes és összehangolt beavatkozásaira van szükség.”

A komplex esztétikai fogászati feladat elvégzése sokszor meghaladja egy önálló fogorvos tudásának és szakértelmének határait. Mégis, minden esetben szükség van egy szakértő fogorvosra, aki

 • képes megtervezni és átlátni a folyamat egészét,
 • képes összehangolni az egyes részfeladatokat
 • jól tud kommunikálni az egyes fogászati részterületek között
 • megfelelően tudja informálni páciensét a soron következő lépésekről

A Budapest Dental Esztétikai Fogászat egyik kiemelkedő előnye, hogy rendelőnkben az összes esztétikai fogászati részterület képviselteti magát, fogorvosaink csapatban dolgoznak, egyazon mentalitás és értékrend szerint. A komplex mosoly szépítés és kezelés esetén az alábbi részterületek jönnek szóba:

 • Esztétikus fogpótlások (porcelán héj, cirkon) – Konzerválófogászat és Fogpótlástan szakorvos
 • Endodoncia - Modern gyökérkezelés specialista fogorvos
 • Fogszabályozás előkezelés – Fogszabályozó szakorvos
 • Fogbeültetés, szájsebészet – Dentoalveoláris szakorvos, Maxillofaciális sebész szakorvos

Legnézettebb oldalaink

Rendelőnk Budapest szívében, kiválóan megközelíthető helyen található a Szent István körúton, a Vígszínház mellett. Rendelőnket 2003 óta több mint 15000 elégedett páciens választotta. Nézze meg a páciens beszámolókat, olvassa el a véleményeket, és bátran bízza ránk Ön is a mosolyát!

Budapestdental videogaleria, páciensbeszámolók, fogorvosbemutatkozó videok

Videogaléria

Tájékozódjon hiteles forrásból! Kattintson a videogalériára és nézze meg a páciens beszámolókat, orvos bemutatkozásokat, kezelési tájékoztatókat…

Tudjon meg többet!
Budapestdental páciens vélemények - 2003 óta több mint 15000 elégedett páciens

Páciens vélemények

2003 óta több mint 15000 páciens tisztelt meg minket bizalmával. A Vélemények oldalon megosztják Önökkel tapasztalataikat, véleményüket...

Tudjon meg többet!
Budapest Dental referencia páciensek - Budapest Dental Forum

Referencia páciensek

Fogorvosaink tudásáról, empatikusságáról, munkájuk minőségéről a hozzájuk régóta visszatérő páciensek adhatják a leghitelesebb információt…

Tudjon meg többet!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés