Akciós fogkozmetikai csomag ár

Budapest Dental Fogászat > Kezelések > Akciós Fogkozmetikai Csomag

Egészséges és szép mosolyt Önnek is!

Mi a fogkő?

A fogkövek a fogíny és a fogak ellenségei. A fognyakra felrakódott fogköveket sok páciens nem veszi észre. A kezdeti tüneteket, mint a fogmosáskor jelentkező fogínyvérzés, pedig sokan elbagatellizálják. A fogkő, a fogínyt gyulladásban tartja, alatta pedig szépen, lassan észrevétlenül a fogat tartó csont pusztulni kezd. A fogkő képződés ellen sokat tehetünk mi magunk is. Ha otthon, a reggeli, esti fogmosás kellőképp alapos és precíz, a fogkövek nem, vagy csak jóval lassabban rakódnak fel a fogínyre.
A fogkő hatása alattomos. Rövid távon fogínyvérzést és kellemetlen leheletet okoz. Hosszú távon azonban a fogat tartó csontszövet pusztulása várható, mely tasakképződéssel, fogínyvisszahúzódással, sőt a fog korai elvesztésével járhat!

Miből áll a kozmetikai csomag?

A kozmetikai csomag első lépése a professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás, amely a fognyakról, az íny alól is képes eltávolítai a fogköveket. A kezelés következő eleme az Air-Brush sópolírozás, mely a minimális fognyaki elszíneződéseket is eltávolítja. Az ilyen módon letisztított fogfelszín már készen áll a fogfehérítésre.
A fogfehérítés a kezeléscsomag harmadik eleme. A kozmetikai fogfehérítés nem tartalmaz peroxidot, így az arra érzékenyebbeknek sem kell számítaniuk fogérzékenységre a kezelés alatt vagy után. A fehéredés egyénenként változó, az eredmény kb. 2-3 hónapig tart ki.

A három lépésből álló kíméletes kezelés komplex eredményt ad: tiszta, sima fogfelszínek, egészséges fogíny és hófehér ragyogás. A sima fogfelszíneken az újbóli fogkőképződés lehetősége kisebb, így a fogak tovább maradhatnak simák, a fogíny pedig feszes és egészséges.

Miért érdemes kozmetikai csomagot választani?

Azért, mert egyrészt így a leghatékonyabb és leglátványosabb az eredmény, másrészt mert csomagban jóval olcsóbb!

Az akciós fogkozmetikai csomaggal Ön takarékoskodhat!

Eredeti kezelési árak csomagajánlaton kívül:

  • Ultrahangos fogkőeltávolítás önálló kezelésként (teljes száj) eredeti ár: 15000 Ft
  • Air-Brush sópolírozás fogkőeltávolítás után (teljes száj) eredeti ár: 9000 Ft
  • Kozmetikai fogfehérítő kezelés fogkőeltávolítás nélkül (teljes száj) eredeti ár: 21000 Ft

Fogkozmetikai csomag ár: 45 000 Ft helyett 20% kedvezménnyel, MOST 36000 Ft

Bejelentkezem

Olvasson több információt a fogkőeltávolításról és fogfehérítésről!

Milyen fogfehérítést válasszak?

Szeretne segítséget a fogfehérítéshez? Az alábbi cikk hasznos tudnivalókkal szolgálhat a rendelői fogfehérítés típusok közti választáshoz.

Tovább

Ultrahangos fogkőeltávolítás

Fogkövek nélkül az élet szebb és üdébb! Olvasson az esetbemutatásról és tudjon meg többet az ltrahangos fogkőeltávolításról!

Tovább

Kellemetlen lehelet

A szájszagról legtöbbször épp az nem tud, aki rendelkezik vele… Épp ezért fontos a félévenkénti fogorvosi ellenőrzés, így pedig megelőzhető...

Tovább

Mit jelent az, hogy kozmetikai fogfehérítés?

A kozmetikai fogfehérítés új fogalom. Ezt a fehérítési eljárást eddig elsősorban kozmetikákban, szépségszalonokban lehetett elérni, ahol fogászatban járatlan személyzet végzi el a fehérítést. A kozmetikai fehérítés lényegében olyan fogfehérítési eljárás, ahol a fogfehérítő anyagban nincs hidrogén peroxid, mely a hagyományos rendelői fogfehérítő anyagokban megtalálható. A kozmetikai fogfehérítés során a peroxidmentes fogfehérítő a fogak felszínére rakódott színezőanyagokat távolítja el, nem hatol be a fogzománcba. A hagyományos fogfehérítő eljárásokhoz képest hatását rövidebb ideig fejti ki, a fehérebb fogakat kb. 2-3 hónapig élvezhetjük. A rövidebb ideig tartó eredmény talán hátrány a hagyományos fogfehérítéssel szemben, ezt azonban ellensúlyozza, hogy a kozmetikai fogfehérítés 3 havonta megismételhető, a fogzománcot ugyanis egyáltalán nem terheli. További előnye, hogy a rendelői fehérítéshez képest jóval kedvezőbb áron elérhető fogászati szolgáltatás.

Komplex csomag az egészségért és a szépségért

A csomag komplexen tartalmazza:

Kíméletes Ultrahangos fogkő eltávolítás &
AirBrush sópolírozó kezelés &
Kozmetikai fogfehérítés

Itt nem kell félni a fogorvostól!

Az akciós fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. Egy óra alatt kész!

Az akciós fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (max. 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, (kb. 30 perc)

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!

Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Kozmetikai Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Igazán hatékony!

A fogorvosi rendelőben, dentalhigiénikusnál végzett kozmetikai fogfehérítés hatékonysága azért kimagasló, mert a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat!

Az ultrahangos fogkőeltávolítás után Air-Brush® gyengéd sópolírozó kezeléssel polírozzuk tökéletesen tisztára a felszíneket, így már jöhet a fehérítés!

És ha vérzik a fogkőeltávolítás után?!

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni, ilyen esetben azonban (normál mennyiségű fogkő esetén) a csomag ár nem változik!

A kifizetés részleteiről…

Az Akciós Fogkozmetikai Csomag árának kifizetése egy összegben történik, abban az esetben is, amennyiben a fogkőleszedés és a fogfehérítés két külön fogászati ülésben, eltérő napokon és időpontban történik.

Miért érdemes a fogfehérítést fogászatban jártas szakemberre bízni még kozmetikai fogfehérítés esetén is?

A fogak és a fogíny szakértői a fogorvosok és a klinikai dental higiénikusok. Mielőtt hagyományos vagy kozmetikai fogfehérítésbe kezd valaki, mindenképp meg kell nézni a szájüreget, a fogakat és a fogínyt is. Ellenőrizni kell a fogkő mennyiségét, a fogíny állapotát, meg kell nézni, hogy egy-egy fog elszürkülését mi okozza, vannak szuvas fogak vagy sem. Ha fogászati szakemberre bízza a kezelést, azzal biztosabbra megy, így hosszú távon pénzt és időt spórol! Ha a fogak fogkövesek, felrakódások vannak rajtuk, a kozmetikai fehérítés nem lesz megfelelően hatékony. Ilyen esetben jártas szakember nélkül csak pénz és időpocsékolás a fogfehérítés!

Miért javasolt a fogfehérítés előtt ultrahangos fogkő eltávolítást kérni?

A fogfehérítés – legyen az hagyományos vagy kozmetikai – csak a fogakon hat. Amennyiben a fogakon fogkő vagy egyéb felrakódás van, a fehérítés hatékonysága csökkenni fog. A legteljesebb hatás érdekében tehát a fogakat a fogfehérítés előtt érdemes megtisztítani, ennek legoptimálisabb módja az ultrahangos fogkőeltávolítás kezelés, melyet rendelőnkben klinikai dentalhigiénikus szakember végez.

A páciensek 75%-nál, akik „csak” fogfehérítő kezelésre érkeznek a rendelőbe, fogínygyulladás valamilyen stádiuma mindig megállapítható. Az optimális hatás és a fogak egészsége érdekében mindezen pácienseknél a fogkőeltávolítás kifejezetten javasolt lehet a fogfehérítés előtt ezért a két kezelést – fogfehérítés & fogkőeltávolítás – érdemes egy csomagban kezelni.

Miért érdemes a kozmetikai fogfehérítést a bevásárlóközpont helyett a fogorvosi rendelőben kérni?

A peroxidmentes fogfehérítési technológia biztonságos, kényelmes és hatékony, ám nem mindegy, hogy a fogak és a fogíny milyen állapotban vannak, mikor fogfehérítést végzünk rajtuk. Ha például a fogfehérítés előtt fogkőlevétel történik, az eredmény szebb és tartósabb. Az Ön fogai, az Ön egészsége, ne bízza a véletlenre, inkább a szakemberre!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés