Fogtömés, fogfehérítés, fogínykezelés, gyökérkezelés, szájsebészet

Ügyes szakemberek, tudatos, jól átgondolt kezelések, fájdalommentesség és empátia

A fog a legérzékenyebb emberi szerv. A kőkemény zománc borítás alatt érzékeny szövet rejtőzik, amely minden ingerre fájdalommal reagál. Legyen tudatában fogai nagyszerűségének, ápolja, védje fogait az őket megillető gondossággal. Csak egy pillanatra gondoljon bele: fogaival rágja meg az ételt, segítségükkel ejti ki a hangokat, énekel vagy beszél és őket csillantja fel, ha mosolyog! A fogak értékesek és különlegesek!

Adja meg Önmagának és fogainak ami jár:

 

Kiemelt gondoskodást, ápolást - és ha baj van - megfelelő tapasztalattal bíró ügyes, jól képzett szakembert.

Kiemelt gondoskodás Önnek, a fogainak és a mosolyának!

Szakértelem és átgondoltság a hosszú távú eredményekért

Kiváló minőségű anyagok a tartós helyreállítás érdekében

Hiszünk abban, hogy a fogászat Öröm is lehet! Tartson velünk!

Jöjjön el időben fogászatra! A fogzománc nagyon kemény szövet, de ha sokáig érik romboló hatások, akkor elpusztul, kilyukad. Soha ne várja meg, míg egy foga fájni kezd! Jöjjön el időben fogászatra, hogy a kezelés gyors, fájdalommentes lehessen és hogy a fogat minél inkább eredeti állapotába építhessük újra! Ha volt rossz tapasztalata, annak nem kell feltétlenül megismétlődnie: nem minden fogorvos egyforma! Válasszon szimpatikus fogorvost és előzze meg a nagyobb problémák kialakulását!

Nanotechnológia és bulk fill kompozitok - fogtömések tartósan, kiváló minőségben a legmodernebb esztétikus tömőanyagokkal

Nem mindegy, hogy milyen tömés kerül a fogba! A Budapest Dental fogászaton első a minőség! Rendelőnkben a legmodernebb nano kompozit tömőanyagokat alkalmazzuk, mely a biztos siker záloga! Élethű helyreállítás és kiváló rágásállóság, hogy az Ön foga ismét olyan legyen, mint volt! A Bulk-Fill technológia segítségével a tömések szélén a záródás precíz, így a fogtömések tartósak és utófájdalommentesek.

Nanotechnológia és bulk fill kompozitok - fogtömések tartósan, kiváló minőségben a legmodernebb esztétikus tömőanyagokkal

 

Mi a kulcsa a fájdalommentes, sőt utófájdalommentes fogtömésnek?

Egy fogfájás, egy érzékeny fog tönkretehet napokat, akár heteket is. Az egészséges fog vagy fogíny nem fáj, nem vérzik. Jöjjön el időben és tegyen meg mindent azért, hogy fogai egészségesek legyenek. Mi gondoskodunk a fájdalommentességről és a profi eredményekről!

Kattintson a részletekért!

Ön fél a fogorvostól? Segítünk abban, hogy Ön is bátrabban üljön a fogászati székbe!

A fogaink igazi kincsek, kijár nekik a királyi bánásmód! A kőkemény zománc borítás alatt hihetetlenül érzékeny szövet rejtőzik. Maga a fogászati kezelés csupán egy része a teljes gyógyítási folyamatnak, a megfelelő fogorvos megtalálása, az átgondolt kezelési terv, az empatikus hozzáállás, a fájdalommentes érzéstelenítés mind részei és fontos megelőző lépései a fájdalommentes fogászati kezelésnek. Ha jó a fogorvos, ha jó a háttértechnológia, akkor igenis lehetséges ellazulni egy fogorvosi székben.

Ön fél a fogorvostól? Segítünk abban, hogy Ön is bátrabban üljön a fogászati székbe!

 

Hogyan változtatható meg a fogászattal kapcsolatos negatív hozzáállás?

A fogászathoz való belső hozzáállás megváltoztatható. Az első fontos lépés az, hogy Ön tudatosítsa: a fogai hihetetlenül értékesek, mind a harminckettőre nagy szükség van. Segítségükkel rágja a falatot, alkotja a szavakat és őket villantja fel mosolygáskor. A bátorság nem a félelem hiánya, de segítségével Ön is többet tud tenni saját magáért. A bátorság a tudatosság erejével fokozható!

Kattintson a részletekért!

Ha már nem elég a fogtömés… Gyökérkezeléssel a foghúzás sok esetben elkerülhető. A bölcsek és a fogorvosok a gyökerekig hatolnak… és Ön hogy van ezzel?

A gyökérkezelés sok lépéses folyamat, a siker is sok tényezőn múlik.

Ami Önön múlik az a kiindulási helyzet: nem mindegy, hogy milyen állapotnál indulhat el a kezelés. Így nagyon különbözőek a várható eredmények, attól függően, hogy melyik fogról van szó, az milyen mélyen szuvas, mennyire elhanyagolt milyen a gyökércsatornarendszerének anatómiája. Minél kevésbé fertőzött a fog, minél több foganyag van meg az adott fogból, annál jobbak a lehetőségek a fog megmentésére.

Ami a fogorvoson múlik, az a szaktudás a tapasztalat és a háttértechnológia!

Ha már nem elég a fogtömés… Gyökérkezeléssel a foghúzás sok esetben elkerülhető. A bölcsek és a fogorvosok a gyökerekig hatolnak… és Ön hogy van ezzel?

Ha nem sikerült megelőzni a mély fogszuvasodást és a fogat gyökérkezelni kell, akkor legyen szem előtt a profi technológiai háttér és a szaktudás. Tökéletes izolálás, laser, ultrahangos tiszítás, elektromos gyökércsatorna bemérés, CBCT, és a legkiválóbb anyagok állnak rendelkezésre ahhoz, hogy a gyökérkezelt fogakat sikerüljön hosszú távra megmenteni, hogy Önt minél hosszabb ideig szolgálhassák!

 

Mi a kulcsa a sikeres gyökérkezelésnek?

Tapasztalt, tudatosan tervező szakember, digitális háttértechnológia, kiváló anyagok. És nem utolsó sorban Ön! Sokat számít, ha időben jön, ha nem hanyagolja el, ha felkészül, ha helyén kezeli a fog értékét!

Kattintson a részletekért!

Hófehér fogakra, magabiztos mosolyra vágyik? Akkor van néhány dolog amit megtehet!

A fogfehérítés a mai fogászati rutin része. Ahogy a fodrász a hajért, a kozmetikus a szép bőrért, a fogorvos a fehér fogakért bizony sokat tehet. Számos fogfehérítő technika létezik. Kozmetikai fogfehérítés randi vagy találkozó előtt, egy egyszerű sópolír a tiszta, üde fogakért, peroxidos fehérítés pedig a látványos eredményekért. Az is megtalálhatja maga számára a megfelelő technikát, aki fél a fogorvostól, hiszen a dentalhigiénikusnál a kozmetikai fogfehérítés igénybe vehető. Fontos azonban tudni, hogy a fehérebb fogakhoz vezető út első lépése, hogy minden fog és a fogíny is tökéletesen egészséges és ép legyen. A fogfehérítési eljárások előtt tehát általános fogászati kezelésekre is szükség lehet.

Hófehér fogakra, magabiztos mosolyra vágyik? Akkor van néhány dolog amit megtehet!

Így vagy úgy a fogfehérítés ma az egyik legkeresettebb kozmetikai fogászati eljárás! Ez nem csoda, hiszen kutatásokkal is bizonyított tény, hogy a széles mosoly, a vidám tekintet és a magabiztos hozzáállás, nagyobb sikert, több lehetőséget így nagyobb jóllétet biztosít viselőjének.

 

Mi az önbizalmat sugárzó a mosoly kulcsa!

Egy megnyerő mosollyal felvértezve magabiztosabban tekinthet rá a mindennapi kihívásokra. Ha Ön napjaink versenyorientált világában érvényesülni akar, vagy egyszerűen csak tetszeni vágyik, akkor megéri gondoskodnia a fogfehérítésről!

Most megéri kozmetikai fehérítést kérni!

Kattintson a részletekért!

Ne bagatellizálja el! Az egészséges fogíny nem vérzik! Ne veszítse el a fogait idő előtt!

Statisztikai adatok szerint a magyar lakosság több mint 80%-nak van vagy volt fogínyproblémája. Az egyszerű ínygyulladástól a súlyos fogágypusztulásig sokféle árnyalata van a fogínypanaszoknak. A fogíny alatt a csontos fogágy található, mely lényegében a fogak tartószerkezete. Ha erre nem vigyázunk, az a fogak elvesztésével jár…

A fogínypanaszok pedig egy jó ideig igenis könnyen kezelhetőek! Számos lehetőség van a feszes, egészséges íny helyreállítására, az egyszerű fogkőeltávolítástól a fájdalommentes antimikrobiális terápiákon keresztül a komolyabb lézeres kezelésekig. A technika adott, már csak az elhatározás van hátra! Tudatosítsa Ön is: az egészséges fogíny nem vérzik, egészséges fogak és fogíny mellett a lehelet nem kellemetlen!

Ne bagatellizálja el! Az egészséges fogíny nem vérzik! Ne veszítse el a fogait idő előtt!

 

Hogyan vezet az út az egészséges fogínyhez?

Az első és legfontosabb lépés, hogy ne bagatellizálja el a korai tüneteket, mint például a fogínyvérzés! Fontos, hogy tudatosítsa, számos technológia áll rendelkezésre az egészséges fogíny visszaállítása érdekében - egy ideig, amíg a fogak még nem mozgathatóak. A fogágypusztulás, a fogak idő előtti elvesztése odafigyeléssel, tudatos hozzáállással elkerülhető!

Mit tehet a fogínyéért és hogyan kerülheti el az idő előtti fogelvesztést?

Kattintson a részletekért!

Szájsebészet, foghúzás, bölcsességfogak - lehet könnyedén is?

Senki sem szeret arról hallani, hogy egy fogát el kell távolítani. Mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fogakat megmentsük. Van azonban olyan helyzet hogy ez nem lehetséges, ekkor a legfontosabb, hogy búcsúzzunk el a beteg fogtól és keressünk egy igazán ügyes kezű szájsebészt.

Sokaknak a bölcsességfogak okoznak gondot, ma már szinte az a ritkaság, ha valakinek normálisan kifér a bölcsességfoga és nem akad be az állkapocscsontba, vagy az előtte levő őrlőfogba. Sokan fordulnak szájsebészeinkhez azzal a kéréssel, hogy a fogak torlódásáért felelős bölcsességfogat a fogszabályozó kezelés előtt távolíttassák el.

Szájsebészet, foghúzás, bölcsességfogak - lehet könnyedén is?

A szájsebészek feladatkörébe tartozik még a rezekció, azaz a gyökércsúcs amputáció is. Ez egy utolsó lehetőség lehet egy fog megmentése érdekében, abban az esetben, ha a korrekt gyökértömés ellenére a fog mégis gyulladásos tüneteket mutat.

 

Mi kell ahhoz, hogy a foghúzás fájdalommentes legyen és a gyógyulás gyors?

A fogeltávolítás során nagyon sok minden múlik a szájsebész szakértelmén, tapasztalatán és az Ön hozzáállásán is. A belső nyugtalanságot, foghúzástól való félelmet nagyban csökkenti, ha olyan szájsebész kollégát talál, akiben maradéktalanul megbízik. Szintén fontos tényező, hogy a fogászati problémákat ne halogassa! Minél kisebb a baj a fogakkal, annál könnyebb a kezelés és a gyógyulás. Lépjen időben!

Mit kell tudni a szájsebészeti kezelésekről?

Kattintson a részletekért!

Mindennapi fogászati problémák… Önnek miben segíthetünk?

Fogínygyulladás és fogínysorvadás kezelése, Vektor terápia, lézeres fogíny kezelések

Fogínyvérzés

Az egészséges fogíny nem vérzik! Hatékony fogínykezelésekkel a fogíny egészsége visszaállítható. Lézeres fogínykezelésekkel, fotodinamikus terápiával, Vektor terápiával a fogíny egészségéért!

Tudjon meg többet!
Lyukas fog tömése, esztétikus fogtömés, fájdalommentes és tartós megoldások

Lyukas fogak

Rendelőnkben a speciális SDR fogtömés technológiát alkalmazzuk, így a fogtömés utáni érzékenység minimálisra csökkenthető. Kiváló minőségű, tartós esztétikus fogtömések!

Tudjon meg többet!
Gyökérkezelés digitális technológiák segítségével, lézeres és ultrahangos technikákkal

Gyökérkezelés

Digitális technológia, lézeres és ultrahangos technikák a kiváló eredmény érdekében. A gyökérkezelés modern eszközeivel sokkal nagyobb sikerességgel menthetőek meg a fogak!

Tudjon meg többet!

Legyen az Ön mosolya is ragyogó! Mindent a fogfehérítésről

ultrahangos fogkő eltávolítás a Budapest Dental Fogászaton

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Az ultrahangos fogkő eltávolítás a fogínygyulladás megelőzésének és kezelésének egyik leghatékonyabb módszere. Az ultrahang segítségével finoman, a fogzománc megsértése nélkül távolíthatóak el a fogkövek, elszíneződések. Az egészséges fogíny rózsaszín, feszes, fogmosáskor nem vérzik, nem okoz kellemetlen leheletet. A fogínygyulladás a rendszeres (fél évenként egyszer) fogkő tisztítással megelőzhető.

Tovább

Kozmetikai szájhigiéniai csomag - fogfehérítés és fokő eltávolítás egyben

Kozmetikai Szájhigiéniai Csomag

Válassza az egészséges fogínyt és a ragyogó fehérséget! A Kozmetikai szájhigiénia csomag tartalma:

 • Ultrahangos fogkő eltávolítás
 • Air-Brush sópolírozás
 • Kozmetikai fogfehérítés
 • Dental higiéniai szájvizsgálat
 • Fogorvosi állapotfelmérés nélkül

Tovább

Kozmetikai fogfehérítés, perxidmentes fogfehérítés

Kozmetikai Fogfehérítés

Gyors fogfehérítési eljárás randira, esküvőre, tárgyalásra! Kérje a kozmetikai fogfehérítést dental higiénikus kollégáinktól, a biztonságos és hatékony eredmény érdekében.

 • peroxidmentes
 • maximum 1 óra alatt elvégezhető
 • fogorvosi állapotfelmérés nélkül elvégezhető
 • fogászati előkezelés nem szükséges
 • dentalhigiéniai szakember végzi
 • biztonságos, hatékony, olcsó

Tovább

Orvosi fogfehérítés, peroxidos fogfehérítés

Orvosi Fogfehérítés

A peroxid tartalmú fogorvosi fogfehérítéssel biztonságosan, nagy hatékonysággal fehérítheti ki a fogait. Ez a kezelés drágább megoldás, mint a kozmetikai fogfehérítés, de számos előnye van, például: tartósabb, még hatékonyabb Fogorvosaink elsősorban a komplex mosolyszépítő beavatkozások során alkalmazzák, mosolyszépítés, porcelán héjak, remodelling recontouring kezelések előtt a természetsen hófehér eredményekért.

 • peroxid tartalmú fogfehérítés
 • fogorvosi állapotfelmérés szükséges
 • fogorvosi előkezelés sokszor szükséges

Tovább

Szörke fogak kifehérítése Budapest Dnetal Fogászat

Szürke fogak kifehérítése

A szürke, elhalt fogak kifehérítésének számos módszere létezik. Enyhébb elszíneződések esetén belső fogfehérítés, lézeres fehérítés és fogtömés is elegendő lehet. Komolyabb szürkeség esetén porcelán korona vagy CAD-CAM cirkon fogkorona felhelyezésére lehet szükség. Nézze meg esetbemutatásainkat szürke fog kifehérítése témában, és győződjön meg róla, hogy létezik szép és tartós helyreállítás a modern esztétikai fogászatban

Tovább

Fogínybetegségek - kérdések és válaszok

A fogínybetegségeknek jól felismerhető tünetei vannak. Figyeljen a jelekre és menjen el időben időben dentalhigiénai kezelésre. A magyar lakosság 87%-a érintett ebben a megbetegedésben, pedig a fogínygyulladás könnyen megelőzhető, gyorsan és hatékonyan gyógyítható. Legfontosabb jelek:

 • vérző fogíny
 • duzzadt íny
 • kellemetlen lehelet
 • lepedék, fogkő
 • mozgathatóvá váló fogak
Fogínygyulladás kezelési lehetőségei >>

A vérző fogíny nem egészséges, hátterében fogínygyulladás van. A fogínygyulladás lehet, hogy csak egy fog mellett jelentkezik, de lehet általános, azaz az összes fogágy egyszerre is lehet érintett. A fogíny aránylag könnyen gyulladtá válhat, elegendő, hogy egy dió vékony héja beszoruljon két fog közé, néhány óra múlva már érezhetjük is a duzzanatot és a fogínyvérzést. Ilyenkor egy jó fogköztisztító kefe és egy alapos fogmosoás már meg is oldja a bajt. Ha a fogínyvérzés inkább általános, azaz sok fogra, az egész szájra kiterjed, és minden fogmosáskor jelentkezik, a háttérben inkább fogkőlerakódásra számíthatunk. Ebben az esetben érdemes mihamarabb szakemberhez fordulni.

Fogínyvérzés kezelése - gyakorlati lépések a sikeres kezeléshez >>

A duzzadt, lilás fogíny hátterében a leggyakrabban helyi fogínygyulladás áll. A gyulladás kiváltója lehet beszorult ételdarab, fogkő, szuvasodás vagy bármilyen érdes felület, melyen baktériumok képesek megtapadni és elszaporodni. A duzzanat sok esetben fájdalmas és fogmosáskor vagy akár spontán is vérezhet. Ideje felkeresni a fogorvost vagy szájhigiénikust!

Duzzadt gyulladt íny - gyakorlati lépések a sikeres kezeléshez >>

A kellemetlen lehelet hátterében lehet helyi, azaz adódhat a fogazat, fogíny problémájából vagy szervezeti, mely elsősorban a gyomor emésztőszervi problematikát jelenti. Kellemetlen lehelet esetén a vizsgálatokat érdemes a fogorvosnál kezdeni, hiszen a fogazat, fogíny problémáinak kiszűrése az első lépés a megoldás felé. Ha a fogorvos mindent rendben talál, nincsenek szuvas fogak, vagy fogínygyulladás, mely a kellemetlen leheletet okozza, akkor a következő lépés a gasztroenterológus!

Kellemetlen lehelet - gyakorlati lépések a sikeres kezeléshez >>

A fogak mozgathatóságának oka az, hogy a fogágy nem tartja elegendően fixen az azokban felfüggesztett fogat. A fogak ugyanis nem csontosan rögzülnek a fogágyhoz, hanem finom rostok ezrei függesztik fel őket a csontos ágyban. Ha a fogágy sorvad, a szalagok meglazulnak, akkor a fog mozgathatóvá válik. Ha a fogágypusztulást sikerül idejében kezelni, a fogíny feszessége még visszaállítható - sajnos az elpusztult csont nem építhető vissza. Ezért nagyon fontos a korai felismerés, hiszen a stabilizálás mellett a legfontosabb a maradék csont védelme!

Mozgó mozgatható fogak - gyakorlati lépések a sikeres kezeléshez >> 7.10.5

A fogínyvérzés hátterében fogínygyulladás áll. Az egészséges fogíny sosem vérzik! A vérzés oka, hogy valami - fogkő, lepedék, ételmaradék, fogszuvasodás, érdes fogtömés - irritálja a fogíny érzékeny szövetét. Az irritáció hatására vérbőség keletkezik a fogínyben - ez a természetes védőreakció. A vérbő fogíny a mechanikai dörzsölésre könnyen vérzéssel reagál. Tekintsük ezt intelligens szervezetünk fantasztikus jelző berendezésének! Jelzés arra, ideje felkeresnünk a szájhigiénikust!

Fogkő eltávolítás >>

A szájvizek a reklámok szerint minden fogíny gondra hatékony segítséget nyújtanak. A szájvizekben található fertőtlenítő valóban kiválóan elpusztítja a baktériumokat, ez azonban sajnos nem elegendő a fogínygyulladás hosszú távú kezeléséhez. A fgágypusztulásért ugyanis azok a baktériumok felelősek, melyek az úgynevezett “érett plakk” mélyén helyzekednek el. Ezekre az anaerob baktériumokra a szájvizek sajnos nem tudnak hatni, azok a plakk illetve a fogágytasak mélyén helyzekednek el. A szájvízzel a felszíni rétegben levő kórokozókat valóban elpusztítjuk, a valódi probléma azonban a mélyen megmarad. Krónikus panaszok esetén keressük fel fogorvosunkat. A visszatérő fogínygyulladás kiváló terápiája az antimikrobiális fotodinamikus terápia, mely a kórokozók 99%t elpuszítja a fogínytasak mélyén is!

Fogínygyulladás >>

A fogínysorvadás nem egyik napról a másikra kialakuló esemény, létrejötte hosszú éveken át történik. Természetesen vannak súlyos genetikai betegségek, melyek gyors fogágypusztulást okoznak már egészen fiatal korban is, de a köznapi értelemben vett fogínysorvadás nem ezt jelenti. A fogínyfolyamatok mindig egyszerű fogínygyulladással kezdődnek, majd az elhanyagolt fogínygyulladás csap át fogínysorvadásba. A pusztuló fogágy egyre kevésbé képe ellátni a fog körüli tartó funkcióját, míg végül a fogat már olyan kevés csontos ágy veszi körül, hogy az mozgathatóvá válik

Fogínysorvadás >>

A fogínysorvadás - amennyiben nem áll a háttérben komoly genetikai rendellenesség (pl. juvenilis parodontitis, melynek oka immunfehérje rendellenesség) - rendszeres fogínykezelésekkel megelőzhető. A megelőzés lényege abban áll, hogy a fogak nyakán megülő fogköveket, lepedéket rendszeresen, - minimum félévenként, de a gyakoriság a fogkőképződési hajlamtól függ - el kell távolítani. A félévenkénti professzionális fogkő eltávolítás a fogínygyulladást, fogínysorvadást bizonyítottan megelőzi.

Mikor van szükség fogkő eltávolításra >>

Igen, sajnos létezik. Az ilyen betegség bizonyos szindrómák fennállásakor jelentkezhet. A fogágypusztulás gyors, jellemzően a fogíny védekező képességének hiánya vagy jelentős defektusa miatt következik be. A kezelés elsősorban tüneti, hiszen a genetikai rendellenesség miatt nem termelődik olyan fehérje, melyre a fogíny védekező képességének szüksége lenne. Sajnos a legtöbb esetben a fogak elvesztése hamar bekövetkezik. Terápia: fogínykezeléssel, a gyulladásos elemek (fogkő, rossz tömés stb. ) eltávolítása, antimikrobiális terápiák, fokozott vitamin bevitel

A fogínygyulladás elsősorban a fogínyt érinti, míg a fogínysorvadás esetén már a fogágy pusztulásáról is beszélünk. Az elhanyagolt fogínygyulladás fogágypusztuláshoz vezethet. A fogínygyulladás megszüntetésének számos kiváló és hatékony módszere van, míg a fogínysorvadás esetén az elpusztult csont már nem építhető vissza, csak a folyamat fékezésére lehet számítani. Fontos tehát a korai felismerés és kezelés!

Fogkő eltávolítás>>

A fogínytasak a fogíny és a fog között kialakuló rés. Formája változatos, legtöbbször a fog nyaka felől a foggyökér felé húzódik. Röntgenen a foggyökér melletti sötét háromszög jelzi a jelenlétét. A fogínytasak kezelésének több eszköze is van, a kezelés kiválasztását az határozza meg, hogy milyen mély a tasak, milyen az elhelyezkedése. Az időben elvégzett kezelésekkel a fogágypusztulás megállítható, a fog mozgathatósága csökkenthető.

Fogínytasak kezelése Vektor terápiával>>

A mély fogínytasak egyszerű fogmosással nem tisztítható ki, szájvizekkel nem fertőtleníthető ki. A fogínytasak mélyén úgynevezett anaerob baktériumok élnek, ilyen például a Vörös komplex tagja, az érdekes nevű Aktinomices Aktinomicetemcomitans nrvű anaerob baktérium. A baktériumok különös komplexumot alkotnak, a felszíni rétegekben élők védik és táplálják az alsókat. Az alsó baktériumok olyan anyagokat bocsátanak ki, melyek következtében a csont bontó sejtek kerülnek túlsúlyba, így a csont elbomlik a foggyökér körül. A mély tasak terápiája egyrészt annak mechanikus kitisztítása és a baktériumok hatékony eltávolításában áll, különböző antimikrobiális terápiák - pl. lézeres fogíny tasak kezelés - segítségével

Fogínysorvadás kezelése lézerrel >>

Az ultrahangos fogkő eltávolítás segítségével a fogkövek kíméletesen távolíthatóak el a fogíny feletti részekről és a sekélyebb fogínytasakokból. Egy egyszerűbb fogínygyulladás esetén kiváló segítség ez, mely már az első kezelés után tökéletesen meg is szüntetni a fogínygyulladást.

Fogkő eltávolítás >>

A rendszeres fogíny kezeléssel a mélyebb fogínytasakok kialakulása elkerülhető. Ha nem hagyjuk, hogy a fogkövek vastagon és hosszan felrakódjanak a fognyak körüli területen, akkor a fogíny visszahúzódást, gyulladást is elkerülhetjük. Tapasztalatok szerint a legtöbb páciensnek fél évenként van szüksége a fognyakak alapos megtisztítására. Gyakrabban is kérhetünk fogkő leszedést, amennyiben ezt a fogkőképződési hajlamunk megköveteli. A féléves kezelés egyik közkedvelt módszere összeköti a kellemest a hasznossal. A kozmetikai szájhigiéniai kezelés során nem csak a fogkövektől szabadulhatunk meg, de kozmetikai fehérítést is kapunk, így a fogak nem csak egészségesek, de csillogóan fehérek is lesznek

Kozmetikai szájhigiéniai csomag >>

Minden fogínybetegség kezelésének első lépése az alapos és kíméletes fogkő eltávolítás. Ez a kezdő lépés, hiszen a fognyakak mechanikai megtisztításával kell kezdenünk ahhoz, hogy a fogíny irritációja megszűnjék. Enyhébb esetben ez a kezelés teljesen elegendő. Súlyosabb esetben a fogágy mélyebb mechanikai tisztítására is szükség lehet, vagy a mechanikus tisztítás mellett más antimikrobiális terápiát kell javasoljon az orvos. Kiváló és hatékony eszköz például az antimikrobiális fotodinamikus terápia a visszatérő fertőzések kezelésében.

Fogínygyulladás kezelése fényterápiával >>

Az antimikrobiális fotodinamikus terápia a fognyakak mechanikus megtisztítása után is makacsul fennálló gyulladás esetén hatékony eszköz. Segítségével a kórokozók 99%a elpusztítható. A kezelés teljesen fájdalommentes és mellékhatások nélküli. Segítségével kiváló eredményeket érhetünk el az antibiotikumterápiára is rezisztens kórokozók esetén is.

Fogínygyulladás kezelése fényterápiával >>

A Vektor terápia kiváló segítség a makacs fogínygyulladás terápiájában és a fogínysorvadás kezelésében egyaránt. A terápia lényege, hogy az előzetesen ultrahangos fogkő eltávolítással mechanikusan megtisztított fognyaki területet, illetve foggyökér felszínt tovább simítjuk, így a fogíny regenerálódást nagyban segítjük. A fogíny a terápia után ismét feszesen tapadhat a fognyakon.

p

Fogínytasak kezelése Vektor terápiával >>

A lézeres fogínykezelésre a mély fogínytasakok terápiája során van szükség. A lézeres kezelés előtt a fogfelszínek mechanikus megtisztítása szükséges. A durva tisztítás az ultrahangos fogkő eltávolítás kezeléssel, míg a finom mechanikai tisztítás a Vektor terápiával történik. A lézeres kezeléssel a fogínytasakban maradó baktériumok és gyulladásos szövetek elpárologtatása történik. A kezelés utána fogíny lehetőséget kap a regenerálódásra. A fogíny ismét feszesen tapad a fognyakon, így a fog mozgathatósága érezhetően csökken.

Fogínysorvadás kezelése lézerrel >>

A gyulladt fogíny terápiája több lépcsős folyamat. A terápia lépéseit alapos fogászati állapotfelméréssel határozza meg a fogorvos. A főbb lépések a következők:

 • Ultrahangos fogkő eltávolítás
 • Air-Brush sópolírozás
 • Vektor terápia
 • Lézeres fogíny terápia
 • Fogágy mélytisztítása (kürett)
 • Antimikrobiális fotodinamikus kezelés

Fogínygyulladás kezelési lehetőségei >>

A fogászati kezelésekről részletesen...

Gyors segítség fogpanaszokra

Tovább

Fogfehérítés
 

Tovább

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Tovább

Fogínygyulladás

Tovább

Fogínysorvadás

Tovább

Fogtömés

Tovább

Szájsebészet

Tovább

Gyökérkezelés

Tovább

Kismama fogászat

Tovább

Fogpanaszok esetén segít, ha tudja mire számíthat

FOGFÁJÁS ESETÉN

Tovább

LETÖRT A FOG

Tovább

PROBLÉMA A FOGTÖMÉS UTÁN

Tovább


MEGMOZDULT A FOGKORONA

Tovább

ÉRZÉKENY VAGY FÁJDALMAS FOG

Tovább

RÁHARAPÁSRA ÉRZÉKENY FOG

Tovább


GYÖKÉRKEZELÉS UTÁN FÁJDALOM

Tovább

GENNYES FOG VAGY FOGZACSKÓ

Tovább

Fájdalmas hólyagok az ínyen

Tovább

Esetbemutatások előtte utána képekkel

Munkáink színvonalát, szakmai hozzáértésünket leghitelesebben az esetbemutatások adják vissza. Az alábbiakban számos előtte utána típusú fényképet mutatunk be. A képre kattintva elérheti az esetbemutatás leírását. A képek és fogászati esetleírások segítséget nyújthatnak abban, hogy Ön is megtalálja saját fogászati helyzetére a legjobb megoldást!

Még több esetbemutatás

Összes
|
CAD-CAM cirkon fogkorona
|
Direkt héj
|
Fogkő eltávolítás
|
IMAX porcelán héj
|
Szürke fog kifehérítése
BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_12
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_15
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_19
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Direkt_hej_kezeles_utan_1
Direkt héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Fogko_eltavolitas_kezeles_utan_5
Fogkő eltávolítás

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_héj_kezeles_utan_1
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_hej_kezeles_utan_3
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelán_héj_kezeles_utan_4
IMAX porcelán héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Szurke_fog_kifeheritese_kezeles_utan_1
Szürke fog kifehérítése

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

Pácienseink mondták!

Szeretnénk bemutatni magunkat Pácienseinken keresztül! Olvassa el pácienseink véleményét fogászatunkról, orvosaink munkájáról és a Budapest Dental Csapatról. Köszönjük, hogy részesei lehetünk az Ön mosolyának is!

László Budapest Dental páciens

“Az én tapasztalataim nagyon kedvezőek a Budapest Dental Fogászatról! Mikor az ember egy fogászatra vagy fogorvosi kezelésekre gondol, rendszerint a kellemetlenségekre gondol. Itt, a Budapest Dentalnál valahogy ezek kimaradtak! Én nem szorongva jöttem a kezelésekre, hanem mint egy programra, mintha egy teniszmeccsre jöttem volna. Számomra mindenképp megérte, hogy belevágtam, pedig hosszú folyamat volt. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel!”

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-Laszlo-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-Laszlo-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-László-portre

Dávid Budapest Dental páciens

„Köszönöm a doktornő csodálatos munkáját! Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam az elkészült eredményt. Szép és természetes – akárcsak az eredeti fogaim!”

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_David-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_David-utana

Utána

Tovább a referencia videóhoz>>
Tovább a páciens véleményekhez>>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_David-profilkep_400x600

Ildikó Budapest Dental páciens

„Annyira jó érzés, hogy ismét szépek a fogaim! A kezelés előtt szörnyen féltem, de arra gondoltam, hogy túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy csúnya fogakkal éljek. A doktornőnek köszönhetően hamar elmúlt minden szorongásom, s a kezelés végeztével visszakaptam az önbizalmamat, ismét magabiztos vagyok a munkám során és a magánéletemben is. Mindenkinek feltűnt, hogy végre én is mosolygok a családi fényképeken!”

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Ildiko-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Ildiko-utana

Utána

Tovább a referencia videóhoz>>
Tovább a páciens véleményekhez>>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Ildiko-profilkep

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés