Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozót Neked találták ki, ha...

Ha fontos, hogy a mindennapok során a lehető leginkább észrevétlen maradjon a fogszabályozó készüléked

Ha fontos, hogy néhány órára (tárgyalás, randi idejére) a fogszabályozó viselését akár fel is függeszthesd

Ha fontos, hogy a legmodernebb eszközökkel, a legújabb technikával végezzék fogszabályozó kezelésedet

Ha szeretnéd az önbizalmadat is megőrizni, magabiztosan beszélni a fogszabályozó viselése közben is

Ha tényleg fontos a mosoly, vágj bele bátran! A láthatatlan fogszabályzóval kényelmesen újrarendezhető a fogak sorrendje, beragasztott, fix fogszabályozó készülék nélkül. Ha zavarnak a kiálló, csámpás fogaid, vagy a rések a fogak közt, érdemes belevágni! Az átlátszó műanyag sínekkel hétről hétre finoman mozdulnak el a fogak a megfelelő pozícióba.

FONTOS HOGY TUDD! A LÁTHATATLAN, KIVEHETŐ SÍNES FOGSZABÁLYOZÓVAL AZ ENYHÉBB, KÖZEPES ESETEK OLDHATÓAK MEG, AHOL NINCS KOMOLY HARAPÁSI ELTÉRÉS. EZ A KEZELÉSEK KB. 50%- A! HOGY MEGTUDD, A TE ESETEDBEN LEHETSÉGES E EZ A KEZELÉS, KÉRJ IDŐPONTOT FOGSZABÁLYOZÓ KONZULTÁCIÓRA!

Fogszabályozó konzultáció

Milyen lépésekből áll a láthatatlan fogszabályozás?

Mielőtt belevágnál, nézd végig, milyen lépésekre számíthatsz, ha láthatatlan sínes fogszabályozást szeretnél:

Ingyenes fogszabályozási konzultáció

Fogszabályozási konzultáció

 • megtudod, hogy a te esetedben alkalmazható e a láthatatlan szabályzás
 • megrendelheted a digitális tervezést
 • ha elindítod a folyamatot, fotók, röntgenek, lenyomatok készülnek rólad
 • a röntgen és a lenyomatok pénzbe kerülnek, számíts rá!
Digitális tervezés, virtuális kezelési terv

Digitális tervezés, virtuális kezelési terv

 • megtudod, hogy pontosan hány sínpárra van szükséged
 • megnézed a videót, hogyan fog átalakulni a fogsorod
 • pontos kezelési tervet kapsz az árakkal együtt
 • most már minden információd megvan. Döntést hozhatsz: belevágsz vagy sem?
Kényelmes kezelés a sínekkel

Kényelmes kezelés a sínekkel

 • a kezdéshez 4-4 sín kell alulra és felülre, majd később mindig 2-2 sínpár
 • hordd a síneket min. 22 órán át naponta, így kéthetenként új sínpárt indíthatsz
 • ha könnyebb eset vagy, akár 28 hét alatt végezhetsz a kezeléssel
 • fontos! az utolsó sínpárt még sokáig hordanod kell, nehogy a fogaid visszaálljanak!

Nézz meg egy digitális tervezés virtuális videoját, hogyan lehet megoldani, ha kiálló fogak helyett egyenes fogsort szeretnél?

Legyél igazán tájékozott a témában! Indítsd el ezt a videót! Ő már egyenes fogakkal mosolyog! A Te problémád is hasonló?

Milyen elven működik a láthatatlan fogszabályozás?

A láthatatlan, kivehető sínes fogszabályozó kezelés lelke a digitális tervezés. A hagyományos kezelési terv készítés mellett itt belép egy speciális tervezési lépés is, a digitális vagy virtuális tervezés, ahol a szükséges sínek először a virtuális térben kerülnek megtervezésre. A tervezés megadja a pontos sín számot, így a kezelés ára pontosan kalkulálhatóvá válik. Nagy előnye, hogy még a kezelési folyamat megkezdése előtt pontos képet kaphatunk a várható eredményről.

A kezeléshez szükséges fogszabályozó síneket ultravékony anyagból, mikromilliméter pontossággal készíti el a fogtechnikus lézeres scanner és 3D nyomtató segítségével. A sínekbe a szükséges fogelmozdítások be vannak kódolva. Az átlátszó műanyag sín hajszálpontosan fogja át és tartja a megadott helyen a páciens fogait, és a kívánt helyen megfelelő mértékű nyomást, húzást stb. fejt ki a mozgatni kívánt fogakra.

Milyen elven működik a láthatatlan fogszabályozás?

A síneket a megfelelő hatás érdekében min. 22 órán át hordani kell minden nap. De ez a tapasztalatok szerint nem jelent gondot, hiszen a beszédet egyáltalán nem zavarja. Étkezésnél, igen fontos találkozó, randi idejére kivehető!

Egy egy sínt mindig addig szükséges hordani, míg a belé kódolt hatást teljes egészében át nem viszi a fogakra. Ha már teljesen lazán, könnyedén, feszülés nélkül tudjuk felhelyezni a fogainkra a síneket, akkor jöhet a következő sín. Persze ez megint feszíteni fog, hiszen újabb mozdítások vannak bele kódolva. Egy sínt általában 2 hétig szükséges hordani, bizonyos esetekben tovább.

A mozdítások sínről, sínre fokozatosan, enyhe erőkkel történnek, úgy, ahogy arra a fogszabályozás során szükség van. A folyamat során a csontokban, a fogak körül csont leépülési és felépülési folyamatok folynak, a nyomási, húzási irányoknak megfelelően, éppúgy mint a hagyományos fogszabályozásnál. A folyamat biztonságos levezetéséhez 4 hetente kontroll szükséges!

Nézz meg egy digitális tervezés virtuális videoját, hogyan lehet megoldani, ha réses fogak helyett zárt fogsort szeretnél?

Legyél igazán tájékozott a témában! Indítsd el ezt a videót! Ő már zárt fogakkal mosolyog! A Te problémád is hasonló?

Mire alkalmas a láthatatlan, kivehető sínes fogszabályozó?

Mint minden orvosi kezelésnek, úgy a láthatatlan, kivehető sínes fogszabályozásnak is megvannak a maga lehetőségei és ezzel együtt határai is. Leegyszerűsítve: a legtöbb olyan esetben hatékonyan alkalmazható ez a fogszabályozási metódus, ahol a háttérben nincs a csontok között komolyabb eltérés (mélyharapás, előre-hátra viszony eltérése, erős fogívszűkület) a tér valamely irányában. Ez a rendelőbe betérő felnőtt fogszabályozós esetek kb. 50%-t jelenti.

Ha biztosra szeretnél menni, és szeretnéd tudni, a te esetedben mi a leginkább optimális fogszabályozási kezelési mód, jelentkezz be fogszabályozó felmérésre:

Fogszabályozó konzultáció

Mennyibe kerül a láthatatlan fogszabályozás?

A láthatatlan, kivehető sínes fogszabályozó kezelés ára elsősorban a Neked szükséges sínek számától függ. Minél bonyolultabb esetről van szó, annál több sínre van szükség a harmonikus mosoly eléréséhez. A kezeléshez szervesen tartozik a kezelési terv és a digitális tervezés is.

Hogy minél jobban át tudd gondolni, szeretnél e láthatatlan, kivehető sínes fogszabályozó kezelést, íme néhány általános elv, melyek segíthetnek:

Mindig kell digitális tervezés. Ez nem úszható meg és csak ez adja meg a pontos sínszámot

A legtöbb esetben mindkét fogívet kezelni kell, alul és felül. Tehát sínpárokban gondolkodj!

Többnyire 12-16 sínpár kell az enyhe és közepes esetek megoldásához, de van hogy több!

4 sínpárral kell kezdeni (8 sín), ez az első hónapban dupla a költség! Utána 4 hetente 2 sínpár (4 sín)

Érdekelnek a költségek? Kattints és nézd meg, mennyibe kerül most a digitális tervezés és a kivehető sínes láthatatlan fogszabályozó kezelés a BUDAPEST DENTAL FOGÁSZATON!

Láthatatlan fogszabályzás árak

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés