Felnőtt és gyerek fogszabályozás? Jó helyen jár!

Budapest Dental Fogászat > Fogszabályozás

Felnőtt fogszabályozás: kezdjük a konzultációval!

Ma már mindenkinek az az elvárása, hogy a fogszabályozás lehetőleg legyen láthatatlan, a folyamat pedig fájdalom nélküli. Lágy biológai erők munkálkodjanak, és foghúzás nélkül meg lehessen úszni a kezelést. Bár ez nem mindig megvalósítható, de az biztos, hogy minden fogsor, minden állkapocs más és más, így mindenképpen egyénre szabott elemzés szükséges.

A Megkérdőjelezhetetlen minőség alapelv a Budapest Dentalnál

A megkérdőjelezhetetlen minőség alapelv a Budapest Dentalnál

Mit kell tudni a fogszabályozásról a Budapest Dentalnál

A Budapest Dental Fogászat alapítóinak szándéka már 15 éve is az volt, hogy fogászatukat a megkérdőjelezhetetlen minőség* szimbólumává tegyék a fogszabályozás és az általános fogászat területén is. A rendelő orvosai több mint 22.000 pácienst segítettek már a fájdalommentes és biztonságos fogászat élményéhez. Kellemetlen meglepetések nélkül, garanciával. Fogorvosait kreatív marketing akciók helyett a szakmai igényesség és a páciensek elégedettsége motiválja. A páciensek és a szakma által is egyaránt ismert és elismert rendelő most Önt is várja.

A Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*

*Az eredmény egy 2016. október 13. óta, anonim és önkéntes módon, a Budapest Dentalban elhelyezett -ajándék ösztönzők nélküli- nyomtatott kérdőíves kutatás segítségével készült, és folyamatosan frissül. Az utolsó kitöltés időpontja 2019. november 13. volt, jelen adat a fent jelzett idősáv eredményét tükrözi 163 kitöltés alapján.

Felnőttek fogszabályozása - fix vagy láthatatlan

Felnőtt korban az állcsontok már nem fejlődnek tovább, így a fogak mozgatására kell szorítkozni a fogszabályozás érdekében. Ez azzal is járhat, hogy el kell távolítani egy fogat, ami után már csak beragasztott, fix készülékkel lehet dolgozni. Hogy kihez, milyen megoldás illik, fix vagy láthatatlan (fém, porcelán, lágy biológiai erőkkel működő, önligírozó vagy hagyományos készülékek), az egy mindenre kiterjedő állapotfelmérés során alakul ki. Amikor csak lehet, a mosoly szépségének javítása érdekében Budapest Dentalnál láthatatlan fogszabályozási megoldást alkalmaznak, a fix esetében pedig, esztétikus, porcelán anyagokat. Mérje fel Ön is, mielőbb a lehetőségeket!

Bejelentkezés

Amikor csak lehet, a láthatatlan fogszabályozás a megoldás

Amikor csak lehet, a láthatatlan fogszabályozás a megoldás

6 éves korig megelőző fogszabályzást javasol a Budapest Dental

6 éves korig megelőző fogszabályzást javasol a Budapest Dental

Gyermek fogszabályozás: a lehetőségek tárháza

Hatéves korig megelőző fogszabályozással akár tökéletes fogazat érhető el, ha időben felismerik a problémákat. Ilyenkor a csontok még fejlődnek, ezért könnyedén befolyásolhatók. A beavatkozásokat már akkor érdemes elkezdeni, amikor egy gyermeknek még csak a tejfogai nőttek ki. Sajnos számos fiatal páciensen azonban már csak a foghúzás segít. Pedig ha időben elkezdenék a fogszabályozást, ez a legtöbb esetben elkerülhető lenne. Még a maradófogak kinövéséig célszerű leszoktatni a gyerekeket a fogaik növekedését érintő rossz szokásokról. A cumizás és ujjszopás megszüntetésével például egyaránt elkerülhető a nyitott harapás és a kiálló felső fogak kialakulása.

Budapest Dental: fogszabályozás gyermekeknek

Amikor elkezdik felfedni magukat a csontfogak, eltünedeznek a tejfogak, több lehetőség is adódik az állcsont gondok kezelésére. Hat éves kor felett követni kell a fogváltást, nézni kell, hogy lesz-e hely mindegyiknek, és azonnal beavatkozni, ha szükséges. Ilyankor a fogívszűkületeket kell gyakran vizsgálni és kordában tartani. Ha korábban rendben zajlott a gyermek fogszabályozása, akkor ilyenkor már csak végső beállítások szükségesek. Problémás fogazat, eltávolított fogak, csírahiányok esetében viszont speciális kezelésekre, beültetésre, pótlásra lehet szükség.

Konzultáljunk, mielőbb!

Egy jó szakember gyorsan, fájdalommentesen és kiemelkedő hatásfokkal dolgozik, a félelem ma már a múlté. A Budapest Dental munkatársai minden fogszabályozással kapcsolatos kérdésre választ adnak, a felmerülő problémákat pedig megoldják. Jelentse be gyermekét, most!

Bejelentkezés

Fájdalommentes megoldásainak köszönhetően a félélem ma már a múlté a Budapest Dentálnál

Fájdalommentes megoldásainak köszönhetően a félélem ma már a múlté a Budapest Dentalnál

Amikor a fogszabályozó folyamat esztétikája az elsődleges, akkor a japán InOvation technológiát, ha a gyorsaság, akkor az amerikai Damon és Pitts fém önligírozó fogszabályozó készülékeket alkalmazzuk a lágy erejű fogszabályozásban. Az önligírozó technika két legfontosabb eleme az önzáró tappancsokat tartalmazó fogszabályozó készülék és az ultrapuha memóriaívek. E modern technológia segítségével a fogelmozdítás kevésbé érzékeny, a fogszabályozás folyamata könnyebben viselhető. A két fogászati kontroll között is több idő telhet el, mert az ívet hosszabb időre lehet magára hagyni, hogy dolgozzon. Az önligírozó technika ráadásul kisebb súrlódást tesz lehetővé a tappancsok és az ívek közt, így a fogak elmozdulása során a súrlódás minimalizálódik, azaz az elmozdulás, így a kezelés hossza csökken.

Kérjen állapotfelmérést

Győződjön meg Ön is róla, hogy a félelem a fájdalomtól és a fogorvostól gyakran nagyobb, mint maga a probléma 😊.

Kérjen állapotfelmérést

A fogszabályozási konzultációt fogszabályozó szakorvos végzi. Ennek ára beleszámít majd a kezelési tervbe. A fogszabályozás kezelésének megtervezéséhez mérésekre, lenyomatokra, gipszmintákra, fotókra, röntgenekre van szükség. A konzultáció a fogszabályozási kezelési terv megrendelésével gyakorlatilag ingyenessé válik. Jelentkezzen be, most!

Bejelentkezés

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés