Porcelán héj esetbemutatások

A Budapest Dental Esztétikai Fogászaton a legmodernebb fogászati technológiát alkalmazó IMAX porcelán héj márkát javasoljuk pácienseinknek. Az IMAX porcelán héj rendelkezik egyedülállóan olyan fizikai és esztétikai paraméterekkel, melyek segítenek megvalósítani a következő célokat:

  • gyökérkezelt fogakra is jó eséllyel alkalmazható a szürke szín lefedésére
  • ultravékonyan is készíthető, így formai hibák esetén akár csiszolás nélkül is megvalósítható (ez nagyrészt a harapási formától és a fogak elhelyezkedésétől függ)
  • torlódott fogak esetén alkalmazható a mosoly “kiegyenesítésére”
  • réses fogazat esetén alkalmazható a rések eltüntetésére
  • Fogszabályozás után alkalmazható a szabályozással megfelelő helyre beállított fogak formai hibáinak korrekciójára

Az IMAX porcelán héj technológia mind esztétikai, mind fizikai paramétereiben kimagaslik a fogászatban ismert porcelán héj megoldások közül. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően a természetes fogzománcot tökéletesen utánozni képes, így a természethű átalakítás avatatlan szemek számára láthatatlan marad!

Nézze meg milyen megoldást választottak más páciensek az alábbi fogászati esetekben

Porcelán héj készítés előtti állapot

Porcelán héj esetbemutatás 1.

Elszürkült, sokszor tömött fogak kezelésére kiváló megoldás lehet az IMAX porcelán héj technológia. Nézze meg milyen megoldás született!

Tudjon meg többet
Porcelán héj készítés előtti állapot

Porcelán héj esetbemutatás 2.

Szabályos szép fogakat egy hét alatt is elérhetünk fogszabályozás nélkül porcelán héjakkal. Nézze meg milyen megoldás született!

Tudjon meg többet
Porcelán héj készítés előtti állapot

Porcelán héj esetbemutatás 3.

A fogak torlódása esetén gyakori a fogszuvasodás. Ebben az esetben is segíthet a porcelán héj. Nézze meg milyen megoldás született!

Tudjon meg többet

Ők az IMAX porcelán technológiát választották!

Csaba Budapest Dental páciens

"Minden alkalommal nagyon jó érzéssel lépek a Budapest Dental rendelőjébe, hiszen már a recepciós hölgyektől megkapom az első mosolyt. Csilla doktornő nagyon kedves, gondoskodó volt, nem aggódtam egyetlen kezelése előtt sem, mert mindig tudtam, hogy mi fog történni, mindent türelmesen elmagyarázott. A legjobban az tetszik, hogy szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik fogamra került korona, a végeredmény elképesztően szép és természetes lett!"

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest Dental Fogászat Páciense - Csaba-portré_400x600

Éva Budapest Dental páciens

„Eleinte tartottam a kezeléstől, a férjem is féltett, de miután konzultáltam Guti Marianna doktornővel, eldöntöttem, hogy belevágok. Fantasztikus volt, ahogyan a doktornő megtervezte a kezelést, s miután elvégezte a beavatkozásokat, arra is megtanított, hogy hogyan őrizzem meg fogaim épségét – szépségét. Azóta nem csak én járok hozzá szívesen, hanem családomnak és ismerőseimnek is a Budapest Dental rendelőt ajánlom.”

Budapest_DentalFogaszat_Paciense_Eva-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Eva-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Eva-portre

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés