Esztétikus porcelán héj árak

Esztétikus porcelán héj árak

Csodaszép fogak kompromisszumok nélkül! Ha szeretne olyan megoldást amiről csak Ön és a fogorvosa tud, akkor válassza az IMax porcelán héjat!

Az IMax porcelán technológiával készített porcelán héj és korona megtévesztésig hasonlít az ép, egészséges fogzománchoz. Sokszor tömött, elhalt fogakra is készíthető, ez technika a csillogó, egészséges mosoly elérésének egyik legexkluzívabb módja. Mosolytervezéssel ráadásul nem csak szép és élethű, hanem az Ön egyéniségéhez leginkább igazodó porcelán héjak készíthetőek! Prémium kategóriás esztétikai fogászati kezelés! Ismerje meg tapasztalt fogorvosainkat, kérjen állapotfelmérést most!

IPS EMAX®
PORCELÁN
HÉJ

74000Ft
 • prémium minőség
 • high esztétikus préskerámia
 • akár preparálás nélkül is
 • tartós, erős struktúra

IPS EMAX®
PORCELÁN
KORONA

74000Ft
 • prémium minőség
 • high esztétikus préskerámia
 • akár preparálás nélkül is
 • tartós, erős struktúra

Porcelán héj esetbemutatások

A porcelán héj a legszebb eredményt nyújtó esztétikai fogászati beavatkozás. Az alábbi esetek előtte utána képekkel jól szemléltetik az elérhető változást...

Porcelán héj esetbemutatás - Budapest Dental Fogászat

Porcelán héj esetbemutatás

Sokszor tömött fogak esztétikai megújítása IMAX porcelán héjjal. A cikk az előtte képet is tartalmazza, jól látható a változás!

Tudjon meg többet
Porcelán héj esetbemutatás - Budapest Dental Fogászat

Porcelán héj esetbemutatás

Gyökérkezelt, szürke, tömött fogak esztétikai megújítása IMAX porcelán héjjal. A cikk az előtte képet is tartalmazza, jól látható a változás!

Tudjon meg többet
Porcelán héj esetbemutatás - Budapest Dental Fogászat

Porcelán héj esetbemutatás

Letört, szuvas fogak esztétikai megújítása IMAX porcelán héjjal. A cikk az előtte képet is tartalmazza, jól látható a változás!

Tudjon meg többet

Leggyakrabban feltett kérdések a Porcelán héj technikával kapcsolatban

A porcelán héj elsőrendű választás a kisebb formai hibák, elszíneződések, esztétikai hibák elrejtésére a mosolyzónában. A porcelán héj segítségével egészséges, természetesen szép mosoly érhető el, készítésekor azonban nem szükséges az egész fogkoronát lecsiszolni. A fog elülső felszínéből mindössze 0,5-0,8 mm eltávolítása szükséges.

IPS IMAX a préskerámiák királynője. Kifinomult, természetes megjelenés, kiváló esztétikai és mechanikai tulajdonságok.

 • Elsősorban élő fogakra
 • Enyhén elszíneződött gyökérkezelt fogakra
 • Formailag hibás, foltos fogakra
 • Kisebb tömésekkel bíró fogakra
 • Fogfehérítés igénye esetén, zománchibás, szürke fogakra
 • Normál, élharapás vagy enyhe harapási rendellenesség esetén
 • Transzparens, tökéletes fényáteresztő
 • Természetes, fogzománchoz hasonló esztétikai hatású
 • A normál fogzománchoz hasonló teherbírású

Normál esetben a porcelán héjak elkészítési ideje egy hét. Első alkalommal megtörténik a fogfelszínek előkészítése, a lenyomatvétel és az ideiglenes héjak felragasztása. Ezután 5 nap szünet következik, míg a fogtechnikusnál a porcelán héjak elkészülnek. A következő ülésben megtörténik a kész héjak beragasztása. A megfelelő esztétikai eredmény érdekében porcelán héj készítésekor érdemes mosolytervezést kérni a kezelések előtt, esetleg ellátogatni a fogtechnikushoz színpróbára a tökéletes eredmény érdekében.

A mosolytervezés alapján a páciens fogorvosával közösen kiválasztja a legjobb kezelési eljárást és anyagot, a fogtechnikus felé elküldik a tervet és az elvárt igényeket. Amennyiben ilyen előkészítés mellett indul el a fogpótlás elkészítése, az elkészülő fog restauráció minden esetben jobban harmonizál az arc karakterével, szép és sugárzó mosoly alakítható ki.

Nagyobb front fog átalakítások előtt minden esetben ajánljuk a mosolytervező szolgáltatást!

Mosolytervezés árak

További cikkek az esztétikai fogászat világából, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára

KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS

A Kozmetikai fogfehérítés közkedvelt esztétikai fogászati beavatkozás, hiszen számos előnnyel rendelkezik: Kedvező áron érhető el, nem kell hozzá fogorvosi állapotfelmérés, 45 perc alatt elvégezhető, hatékony, fájdalommentes és biztonságos!

Tovább

KOZMETIKAI SZÁJHIGIÉNIAI CSOMAG

Kössük össze a kellemest a hasznossal. A kozmetikai fogfehérítés hatékonysága nagyban fokozható, ha a fogakat nem fedi lepedék, elszíneződés vagy fogkő. A kozmetikai szájhigiéniai csomagban kedvező áron kapjuk a fogkőleszedést és a fogfehérítést egyben!

Tovább

ELSZÜRKÜLT FOG KEZELÉS

A szürke fogak kifehérítésének számos módszere létezik. Az egyik, legkevésbé invazíb ám annál hatékonyabb kezelés típus a belső fogfehérítés, mely gyökérkezelt fogak esetén alkalmazható. A cikk előtte utána fotók segítségével mutatja be az eredményt

Tovább


CIRKON FOGKORONA

A gyökérkezelt fogak helyreállításának kiváló eszköze a CAD-CAM technológiával készített fémmentes cirkon porcelán borítókorona. Az alábbi cikk egy esetbemutatást tartalmaz, előtte utána fogászati fotókkal, esetleírással...

Tovább

HIÁNYZÓ FOGAK

A fogak eltávolításával a fogászati kezelés jó esetben nem ér véget, sőt itt kezdődik! A hiányzó fogat természetesen sajnáljuk, hiszen egy fogat sem jó dolog elveszteni, de többre megyünk, ha előre nézünk, és az fog pótlásának mikéntjéről gondolkodunk...

Tovább

FOGBEÜLTETÉS

A fogbeültetés a foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze. A fogbeültetés műtét előtt alapos tervezésre van szükség, a röntgen mellett 3 D CT felvételre, precíz mérésekre is szükség van. A műtét után pedig következik a helyreállítás, melynek számos módja van...

Tovább


Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés

Kedves Pácienseink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, mindannyiunk érdekében, szeretnénk támogatni azokat az erőfeszítéseket, amelyek a járvány megfékezésére irányulnak. Most mindennél fontosabb az Önök, valamint munkatársaink és családtagjaik teljes biztonsága.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatának megfelelően

rendelőnkben, fokozott biztonsági intézkedések mellett,
csak sürgősségi fogászati ellátást végzünk.

Ügyeleti nyitva tartás – csak előzetes bejelentkezés esetén:

Hétfő: 10.00 – 12.00
Csütörtök: 10.00 – 12.00

Telefonos ügyeletünk jelenleg nem folyamatos! 1 munkanapon belül minden hívást feldolgozunk és visszahívunk.

Bejelentkezés és további információk:

Tel: 06 70 314 44 44; E-mail: info@budapestdental.hu

Bízunk benne, hogy közös összefogással rövid időn belül visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. Amint lehetségessé válik, várjuk Önöket ismét a megszokott szakértelemmel, törődéssel és szeretettel!

Dr. Némethy Miklós
Vezető főorvos
Budapest Dental Fogászati Centrum

Bezár