Porcelán héj – a sztármosoly titkai

A teljes porcelán héj elsőrendű választás a kisebb formai hibák, elszíneződések, esztétikai hibák elrejtésére. A porcelán héj az esztétikai fogászat legelegánsabb vívmánya. Gondos tervezést, extrém precíz fogelőkészítést kíván meg az orvostól és tökéletesen esztétikus munkát a fogtechnikustól. A beléfordított rengeteg munka és energia azonban megtérül – csodálatosan ragyogó, természetes hatású gyönyörű fogakat nyerünk. Természetesen nem elhanyagolható, hogy mindehhez nem kell az egész fogkoronát lecsiszolni, eltávolítva ezzel rengeteg értékes foganyagot, csupán a fog látható, elülső felszínének megmunkálására van szükség.

Az IMAX porcelán héj technológia mind esztétikai, mind fizikai paramétereiben kimagaslik a fogászatban ismert porcelán héj megoldások közül. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően extrém vékony méretben is készíthető, így formai átalakításra akár csiszolás nélküli változatban is megvalósítható!

Miért lehet a legjobb választás az Ön problémájára az IMAX porcelán héj?

Sem fogfehérítéssel, sem hagyományos technikákkal (direkt kompozit héj, hagyományos fémkerámia koronák) nem lehet elérni azt a fehérségű és szépségű tökéletes fogsor, mint amelyet a porcelán héjak felragasztásával elérhetünk. Ezért választják a közéleti személyiségek, sztárok is ezt a megoldást amennyiben valóban ragyogó fogsort szeretnének.

Porcelán héj készítés előtti állapot

Porcelán héj esetbemutatás 1.

Elszürkült, sokszor tömött fogak kezelésére kiváló megoldás lehet az IMAX porcelán héj technológia. Nézze meg milyen megoldás született!

Tudjon meg többet
Porcelán héj készítés előtti állapot

Porcelán héj esetbemutatás 2.

Szabályos szép fogakat egy hét alatt is elérhetünk fogszabályozás nélkül porcelán héjakkal. Nézze meg milyen megoldás született!

Tudjon meg többet
Porcelán héj készítés előtti állapot

Porcelán héj esetbemutatás 3.

A fogak torlódása esetén gyakori a fogszuvasodás. Ebben az esetben is segíthet a porcelán héj. Nézze meg milyen megoldás született!

Tudjon meg többet

SZABÁLYOS FOGAK FOGSZABÁLYOZÁS NÉLKÜL - IMAX PORCELÁN HÉJ
dr. Vajda Zsófia beszámolója a porcelán héj technikáról

“Nem mindannyian vagyunk elégedettek fogaink formájával és színével, természetes, hogy ezen változtatni szeretnénk, hiszen a szép mosoly a társadalmi érvényesülés alapeszköze. A formai, vagy színbeli eltérések, a sokat tömött fogak, a torlódott vagy réses fogazat sok pácienst hoznak el esztétikai fogászati kezelésre, ahol lehetőleg gyors, látványos és fogkímélő beavatkozást remélnek. Az IMAX porcelán héj technika segítségével megvalósítható, hogy a fogak formáját, színét átalakítsuk, az enyhébb torlódásokat vagy résességet megszüntessük és a kezelés végén egészséges, természetesen szép mosollyal távozhassunk!”

A porcelán héj elkészítésének lépései:

  • Amennyiben jóval fehérebb fogakat szeretnénk, a héjkészítés előtt szükséges valamelyik típusú fogfehérítést alkalmazni
  • A héjak helyének előkészítése érzéstelenítésben történik – ugyan az előkészítés az érzékeny dentin felszínt lényegében nem érinti, a fogra érkező hideg levegő-víz keverék pár perc után érzékennyé tenné a fogat
  • Az orvos előkészíti a héj helyét – kb. 0,6 – 1 mm felszíni zománc speciális formájú eltávolításával
  • Még ugyanabban az ülésben megtörténik a lenyomatvétel is
  • Az előkészített fogakra ideiglenes héjak kerülnek – ezekre azonban a végleges héjak elkészültéig érdemes jobban odafigyelni, hiszen csak ideiglenes ragasztással rögzülhetnek, könnyen leválhatnak.
  • A páciens az orvossal, vagy speciális esetben közvetlenül a fogtechnikussal kiválasztja a leendő fogszínt, meghatározva a speciális festéseket, az átlátszó zománcél formáját, vastagságát, a kívánt formát
  • Kb. egy héttel később elkészül a porcelán héj, melyet beragasztás előtt a páciens is ellenőriz
  • A ragasztás talán a leghosszadalmasabb és legnehezebb művelete a héjak elkészítésének, nagy odafigyelést, gondos előkészítést igényel. A ragasztás kémiailag odaköti a porcelán héj belső felszínét a foghoz, hogy a leválás esélye minimális legyen.
  • A végső polírozás után a páciens már csillogó gyönyörű fogaival mosolyoghat

Ők az IMAX porcelán technológiát választották!

Csaba Budapest Dental páciens

"Minden alkalommal nagyon jó érzéssel lépek a Budapest Dental rendelőjébe, hiszen már a recepciós hölgyektől megkapom az első mosolyt. Csilla doktornő nagyon kedves, gondoskodó volt, nem aggódtam egyetlen kezelése előtt sem, mert mindig tudtam, hogy mi fog történni, mindent türelmesen elmagyarázott. A legjobban az tetszik, hogy szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik fogamra került korona, a végeredmény elképesztően szép és természetes lett!"

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest Dental Fogászat Páciense - Csaba-portré_400x600

Éva Budapest Dental páciens

„Eleinte tartottam a kezeléstől, a férjem is féltett, de miután konzultáltam Guti Marianna doktornővel, eldöntöttem, hogy belevágok. Fantasztikus volt, ahogyan a doktornő megtervezte a kezelést, s miután elvégezte a beavatkozásokat, arra is megtanított, hogy hogyan őrizzem meg fogaim épségét – szépségét. Azóta nem csak én járok hozzá szívesen, hanem családomnak és ismerőseimnek is a Budapest Dental rendelőt ajánlom.”

Budapest_DentalFogaszat_Paciense_Eva-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Eva-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Eva-portre

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés