CAD-CAM technológia - hajszálpontos esztétikus cirkon porcelán korona

A cirkon porcelán fogpótlások a mai esztétikai fogászat egyik csúcstermékét jelentik. Az esztétikai szempontból is kiváló fogászati korona másik nagy előnye, hogy amennyiben CAD-CAM technológiával készül, úgy verhetetlenné válik pontosságban is.

Milyen fogpótlások készülhetnek CAD-CAM technikával?

Bár a CAD-CAM technológia elsősorban a cirkonnal összefüggésben ismert, mára lényegében az összes típusú fogpótlás váz kifaragható ezzel a technikával, sőt, teljes fogpótlások is készíthetőek. A Budapest Dental fogászatán készülő fogpótlások nagy része CAD-CAM technológiával készül, a cirkon fogpótlások mellett a fémkerámia fogpótlások, illetve a legújabb Prettau cirkon munkák is.

CAD-CAM technológia a fogászatban

Mi a legnagyobb különbség a hagyományos, öntvény technológia és a CAD-CAM technológia között?

Alényegi különbség az emberi szem és kéz pontatlanságának kiküszöbölése. Az emberi szemet a lézeres letapogatás váltja fel, melynek eredményeként a letapogatott minta hajszálpontos képe jelenik meg a képernyőn. Az emberi kezet pedig egy számítógép vezérelte frézgép váltja ki, mely nanométeres hűséggel faragja ki a belé programozott digitális kép mását.

Melyiket válasszam – cirkon korona vagy sima porcelán korona Melyiket válasszam – cirkon korona vagy fémkerámia korona

Melyik típusú cirkon koronák készülnek CAD-CAM technológiával a Budapest Dental fogászatán?

Rendelőnkben kétféle cirkon fogpótlás márka közül választhatnak pácienseink:

  • Zirkonzahn® cirkon porcelán koronák és fogpótlások, ahol a cirkon vázra leplező porcelán kerül, így adva meg azt az esztétikus, természethű megjelenést, mely a front zónában elvárható tökéletes esztétikai igényeknek megfelel.
  • Zirkonzahn Prettau® teljes cirkon fogpótlások, leplező porcelán nélkül. A magas transzlucenciájú cirkon a rágózónába ajánlott, ahol kevés hely mellett is igényes, esztétikus fogpótlás készíthető. A Prettau® cirkon fogpótlásoknál nem kell számítani a porcelán lepattanás veszélyére. Mivel a fogorvosnak elegendő a fogból kevesebbet csiszolnia, ezért fogbarát megoldásnak számít.

Esztétikus koronák összehasonlítása

Páciensek véleménye fogászati munkáinkról

Cirkon porcelán korona esetbemutatások

Esztétikus cirkonium korona árak

Szilárd Budapest Dental páciens

„Bár nagy munka volt és hosszú ideig tartott, mégis meglepően könnyedén és gördülékenyen ment minden. Számítottam rá, persze, hogy adódhatnak nehézségek, de semmilyen fennakadás vagy probléma nem akasztotta meg a kezelési folyamatot. Boldogan térek vissza azóta is a kontrollvizsgálatokra, mert látszik, hogy a Budapest Dentalnál mindenki szívvel lélekkel végzi a munkáját, nem csupán Guti doktornő, de a rendelő csapatának minden tagja. S végül ez a hangulat segített meghozni azt a döntést, hogy neki és a Budapest Dental Esztétikai Fogászatnak szavaztam bizalmat, nem az ár vagy a rendelő felszereltsége, hanem pozitív kisugárzása és barátságos, megnyugtató légköre miatt.”

Előtte

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-Szilard-portre

Mária Budapest Dental páciens

"Köszönöm a doktornő munkáját, aki megmutatta nekem, hogy fiatal orvos is lehet megbízható, jó szakember, aki a nehézségek ellenére is kitart elképzelései és ígérete mellett! Remek munkát végzett!"

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-portre

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés