Esztétikus CAD-CAM cirkonkorona árak

Esztétikus CAD-CAM cirkonkorona árak

Cirkon fémmentes porcelán korona - prémium lehetőség a fogak pótlására

A cirkon a legelegánsabb választás, ha foghiányunkat esztétikusan és tartósan szeretnénk pótoltatni. A CAD-CAM technika nagyszerű lehetőséget nyújt az ultraprecíz illeszkedéshez, a fémmentes cirkon pedig kiváló anyag az élethű fogpótlások elkészítéséhez. Válassza a legjobb minőséget és a tapasztalatot! Ismerje meg tapasztalt fogorvosainkat, kérjen állapotfelmérést most!

CAD-CAM
CIRKON
KORONA

74000Ft
  • prémium minőség
  • CAD-CAM technológia
  • fémmentes cirkon
  • tartós, erős struktúra

Nézze meg miért szeretik a Budapest Dental fogászat csapatát a Pácienseink!

Esetbemutatások előtte utána képekkel

Munkáink színvonalát, szakmai hozzáértésünket leghitelesebben az esetbemutatások adják vissza. Az alábbiakban számos előtte utána típusú fényképet mutatunk be. A képre kattintva elérheti az esetbemutatás leírását. A képek és fogászati esetleírások segítséget nyújthatnak abban, hogy Ön is megtalálja saját fogászati helyzetére a legjobb megoldást!

Még több esetbemutatás

Összes
|
CAD-CAM cirkon fogkorona
|
Direkt héj
|
IMAX porcelán korona
|
IMAX porcelán héj
BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_11
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_fogkorona_kezeles_utan_6-2
IMAX PORCELÁN KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_hej_kezeles_utan_1
IMAX PORCELÁN HÉJ

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Direkt_hej_kezeles_utan_1
Direkt héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_hej_kezeles_utan_3
IMAX PORCELÁN HÉJ

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_27
CAD CAM CIRKON KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_29
CAD CAM CIRKON KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_fogkorona_kezeles_utan_3
PORCELÁN KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_34
CAD CAM CIRKON KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

Hasznos információk a cirkon koronákkal kapcsolatban

  • fémmentes esztétikus korona
  • fémallergia esetén készíthető
  • erős, nagy teherbírású, több fog pótlására is alkalmas
  • erősen elszíneződött fogcsonkra is alkalmazható
  • magas esztétikai igényeket is kielégíti
  • vállas csonk előkészítési technika, ínyvédelem

A CAD-CAM technológia, extrém pontos, számítógép vezérelte technika. A fogpótlás adatait lézeres letapogatással viszi be a fogtechnikus a számítógépbe. A fogpótlás kialakítását, a frézelést szintén a számítógép végzi, így ultrapontos cirkon váz készül. A cirkon váz leplezése természethű porcelán rétegekkel történik, a tökéletesen esztétika érdekében. Tartós, erős, ultrapontos, így kiemelkedően biztonságos megoldás, mely a magas esztétikai igényeket is kielégíti.

A Prettau® cirkon fogpótlások teljes egészében cirkonból készülnek, nincs utólagos porcelánleplezés. Ez azáltal érhető el, hogy a Prettau® márkával fémjelzett cirkon transzlucenciája, azaz fényáteresztő képessége magasabb, mint a normál cirkon esetében.

Mivel a megfelelő esztétikai eredmény elérése érdekében leplező porcelán anyagra nincs szükség, így a csiszolás meglehetősen fogbarát módon végezhető el. Prettau® cirkon fogpótlások készítése esetén tehát kevesebb foganyag elcsiszolására van szükség.

Más esetben előfordulhat, hogy a rágó zónában olyan kevés hely áll rendelkezésre az alsó és felső fogsor között, hogy normál cirkon vagy fémkerámia technikával nem lehetne megfelelő méretű fogpótlást készíteni, azaz a fogpótlás „magas” lenne. Ilyen esetekben is kiváló megoldást jelentenek a Prettau® cirkon fogpótlások, hiszen ezek jóval vékonyabb anyagból készülhetnek, azaz sokkal kisebb helyigény esetén is alkalmazhatóak.

A cirkon koronák, hidak elkészülési ideje a lenyomatvételtől számítva 5-7 munkanap, a fogpótlás típusától, a bevont fogak számától függően. A kezelés oroszlánrészét azonban a legtöbb esetben nem a lenyomatvétel és a kész fogpótlás közt eltelt idő teszi ki, hanem az alapozás, előkészítés. Ennek ideje egyénenként igen különböző, a kiindulási fogászati státusz függvényében.

A cirkon porcelán egyáltalán nem tartalmaz fémet, így sokkal esztétikusabb megjelenésű, mint a fémkerámia fogpótlások, A CAD-CAM technológia segítségével ráadásul sokkal pontosabb fogpótlások is készíthetőek ezzel a módszerrel, így a tartósságuk is kedvezőbb értékeket mutat.

További cikkek az esztétikai fogászat világából, amelyek érdekesek lehetnek az Ön számára

KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS

A Kozmetikai fogfehérítés közkedvelt esztétikai fogászati beavatkozás, hiszen számos előnnyel rendelkezik: Kedvező áron érhető el, nem kell hozzá fogorvosi állapotfelmérés, 45 perc alatt elvégezhető, hatékony, fájdalommentes és biztonságos!

Tovább

KOZMETIKAI SZÁJHIGIÉNIAI CSOMAG

Kössük össze a kellemest a hasznossal. A kozmetikai fogfehérítés hatékonysága nagyban fokozható, ha a fogakat nem fedi lepedék, elszíneződés vagy fogkő. A kozmetikai szájhigiéniai csomagban kedvező áron kapjuk a fogkőleszedést és a fogfehérítést egyben!

Tovább

ELSZÜRKÜLT FOG KEZELÉS

A szürke fogak kifehérítésének számos módszere létezik. Az egyik, legkevésbé invazíb ám annál hatékonyabb kezelés típus a belső fogfehérítés, mely gyökérkezelt fogak esetén alkalmazható. A cikk előtte utána fotók segítségével mutatja be az eredményt

Tovább


CIRKON FOGKORONA

A gyökérkezelt fogak helyreállításának kiváló eszköze a CAD-CAM technológiával készített fémmentes cirkon porcelán borítókorona. Az alábbi cikk egy esetbemutatást tartalmaz, előtte utána fogászati fotókkal, esetleírással...

Tovább

HIÁNYZÓ FOGAK

A fogak eltávolításával a fogászati kezelés jó esetben nem ér véget, sőt itt kezdődik! A hiányzó fogat természetesen sajnáljuk, hiszen egy fogat sem jó dolog elveszteni, de többre megyünk, ha előre nézünk, és az fog pótlásának mikéntjéről gondolkodunk...

Tovább

FOGBEÜLTETÉS

A fogbeültetés a foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze. A fogbeültetés műtét előtt alapos tervezésre van szükség, a röntgen mellett 3 D CT felvételre, precíz mérésekre is szükség van. A műtét után pedig következik a helyreállítás, melynek számos módja van...

Tovább


Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés