Biokompatibilis és antiallergén fogászati implantátumok

“Biokompatibilitás és antiallergén tulajdonságok. Ezek a fogászati implantátum anyagának legjellemzőbb tulajdonságai. A fogászati implantátum, amely beültetésre kerül, szövetbarát titánból készült mesterséges foggyökér, mely kiváló tulajdonságokkal kell rendelkezzen ahhoz, hogy a szervezet kényes biológiai rendszere tökéletesen befogadja.”

B iokompatibilis titán fogászati implantátumok

Ez azt jelenti, hogy a fogimplantátum anyaga olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a csontsejtek hozzá nőjenek a speciálisan kialakított titán felszínhez. A titán biokompatibilis fém, a fogimplantátum csavart körbenövi a csont, így abban tökéletesen rögzülni képes. Ez stabil és biztonságos rágást tesz lehetővé.

Bár a páciensek 99%a a titán fogászati implantátum mellett dönt, a titán mellett létezik cirkónium anyagból készített fogászati implantátum is. A cirkónium szintén biokompatibilis anyag, azaz a szervezet tökéletesen elfogadja, anélkül, hogy allergiás reakció történne. A cirkónium fogászati implantátumok drágább árkategóriát képviselnek minden fogászati implantátum családon belül.

A ntiallergén tulajdonság – titán fogászati implantátumok

Egy ideig úgy vélték, a 100% tisztaságú titánra nincs allergia. Ez a teória megdőlt, létezik titán allergia, de olyan ritka, hogy az átlag fogászati rendelőkben ezzel soha nem találkozni. A lényeg a titán alapanyag tisztasága és a minősége. A Budapest Dental Fogászat rendelőjében beültetett minőségi titán fog implantátumok olyan anyagból készülnek, illetve olyan felületkezeléssel vannak ellátva, hogy azok nem okoznak allergiás reakciót azoknál a pácienseknél sem, akik egyéb típusú (pl. nikkel, kobalt) fémallergiában szenvednek.

Amennyiben olyan ritka esettel találkozunk, hogy titán allergia bizonyítottan kimutatható, a cirkónium fogászati implantátum csavar megoldást nyújthat ilyen esetben is.

R endelőnk által forgalmazott fogimplantátum márkák:

  • Nobel Biocare® - titán és cirkónium fogászati implantátumok
  • DenTi system® - titán és cirkónium fogászati implantátumok
  • 3M Espe® - titán fogászati implantátumok

Fogászatunk által forgalmazott fogimplantációs rendszerek

Élvezze Ön is a minőségi fogászati implantátumok legkiemelkedőbb előnyeit!

  • Tökéletesen átveszi az elvesztett fog funkcióját
  • A fogpótláshoz nem kell lecsiszolni az ép fogakat
  • Tartós, ha betartjuk a higiénés szabályokat, élethosszig szolgálhat
  • Esztétikus - nem látszik, hogy nem saját fog
  • A fogbeültetés műtét a legtöbb páciens tapasztalata szerint fájdalmatlan
  • Megfizethető, modern fogpótlástechnikai rendszer
  •  

Főoldal

Tovább

Fogorvos csapat

Tovább

Vélemények

Tovább

Referencia

Tovább

Esetbemutatások

Tovább

Kapcsolat

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés