Hogyan kezdjünk bele, ha implantátumokkal rögzített fogsort szeretnénk?

Az első és legfontosabb a megfelelő információ összegyűjtése.


Mi történik az első konzultáción?

Igények felmérése és szájvizsgálat:
Az első konzultáció az információszerzésről és az Ön elképzéseinek megbeszélésről szól elsősorban. Ezek mellett természetesen sor kerül az általános-, és fogászati anamnézis felvételére (az Ön aktuális egészségügyi állapotának felmérése kérdések és válaszok segítségével).

Digitális Panoráma röntgen felvétel:
Ezt követi a fizikai vizsgálat, amelynek keretében megvizsgáljuk az állcsont anatómiai viszonyait. A csont pontosabb feltérképezéséhez panoráma röntgenfelvételeket készítünk, a panoráma röntgenfelvétel készítése rendelőnkben történik

3D cone beam CT felvétel:
A mini implantátumok behelyezése előtt precíz, 3 dimenziós mérésekre is szükség van. Ehhez 3D cone beam CT felvétel készítése szükséges.

Mindezen információk birtokában szakértő implantológusunk meghatározza a behelyezendő implantátum helyét, méretét és tengelyállását. A műtétről és az azt követő fogpótlásról komplett kezelési terv és árajánlat készül.


Hogyan kerül megtervezésre az implantátumok helye?

A kor modern technológiájának köszönhetően az implantátumok pontos beültetési helyének és méretének a megtervezése számítógépes program segítségével történik. (Ehhez CT felvétel szükséges) Így kapjuk az elérhető legnagyobb stabilitást és biztonságot nyújtó pozíciókat és méret adatokat. Személyre szabva, pontosan az Ön egyedi anatómia viszonyaihoz igazodva. Ez jelenti az Ön számára az igazi biztonságot.


Hogyan kell előkészíteni a műtétet?

Az implantátumok beültetésének vannak előfeltételei. Az első számú feltétel a kiváló szájhigiénia. Részleges fogsor esetében ennek keretében első lépésként minden fogról eltávolítjuk a lepedéket, fogkövet, és ellátjuk az esetleges szuvas fogakat és szájfertőtlenítő oldattal fertőtlenítjük a nyálkahártyát, hogy kellően steril körülményeket teremtsünk az műtéthez.

Teljes fogatlanság esetén is szükség van szájfertőtlenítő oldattal történő öblögetésre a műtét előtt.


Mi történik a műtét közben?

A mini implantátum behelyezése helyi érzéstelenítéssel kezdődik, hogy a beavatkozás teljes ideje alatt a műtét fájdalommentes legyen az Ön számára. Optimális esetben az ínyt nem kell felnyitnunk, hanem rövid előfúrás után azon keresztül helyezzük be a mini implantátum csavarokat.

Ezzel a műtét be is fejeződött, a nehezén már túl van.


Mit kell tennie, ha úgy dönt, hogy mini implantátumokkal rögzítetett fogsort szeretne?

Ennek az élet minőséget jelentősen javító, de felelősségteljes, döntésnek a meghozatalához rengeteg információra van szükségre, mégpedig egy hozzáértő szakértőtől.

Éppen ezért nem kell most eldönteni, hogy szeretne-e élni a mini implantátumok adata lehetőségekkel, csak annyit, hogy elindul az információszerzés útján és részt vesz egy konzultáción, ahol minden Ön számára fontos részletet megtudhat a mini implantátumokról és a műtéti beavatkozásról.

Bejelentkezés

Mennyibe kerül a műfogsor mini implantátumokkal? Tudjon meg többet!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés

Kedves Pácienseink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, mindannyiunk érdekében, szeretnénk támogatni azokat az erőfeszítéseket, amelyek a járvány megfékezésére irányulnak. Most mindennél fontosabb az Önök, valamint munkatársaink és családtagjaik teljes biztonsága.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatának megfelelően

rendelőnkben, fokozott biztonsági intézkedések mellett,
csak sürgősségi fogászati ellátást végzünk.

Ügyeleti nyitva tartás – csak előzetes bejelentkezés esetén:

Hétfő: 10.00 – 12.00
Csütörtök: 10.00 – 12.00

Telefonos ügyeletünk jelenleg nem folyamatos! 1 munkanapon belül minden hívást feldolgozunk és visszahívunk.

Bejelentkezés és további információk:

Tel: 06 70 314 44 44; E-mail: info@budapestdental.hu

Bízunk benne, hogy közös összefogással rövid időn belül visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. Amint lehetségessé válik, várjuk Önöket ismét a megszokott szakértelemmel, törődéssel és szeretettel!

Dr. Némethy Miklós
Vezető főorvos
Budapest Dental Fogászati Centrum

Bezár