A fogbeültetés Önre váró előnyei

Budapest Dental Fogászat > Fogbeültetés

A fogbeültetés fájdalommentes

Páciensek szinte egybehangzó véleménye alapján hitelesen állítják a Budapest Dental Fogászat szakemberei, hogy a helyi érzéstelenítés miatt a fogbeültetés ma már egyáltalán nem fájdalmas. Ha nagy eséllyel Önnek is fogbeültetésre lehet szüksége, vagy csak szeretné felmérni fogazata állapotát, kérjen időpontot mielőbb a Budapest Dental szakorvosaihoz

Fogbeültetés 5 év garanciával

Fogbeültetés 5 év garanciával

Fogbeültetés 5 év garanciával - a korábbival egyenértékű érzés, kiváló esztétikai érték

Sokan számolnak be arról, hogy fogbeültetés során a beültetett fogászati implantátum teljes becsontosodását követően a saját foghoz megtévesztésig hasonlító érzés alakul ki. Azaz fogbeültetéssel az elveszített fogait teljes értékűen pótolhatja. Valamivel tompább érzéssel, de korlátozások nélkül rághat majd, nem kell óvatosabbnak lennie vagy puhábbakat ennie.

Fogbeültetés után társaságban nem kell majd takargatnia száját beszéd vagy mosolygás közben. A mosolygáskor látható zónában ma már szinte mindenki a cirkon porcelán megoldást választja, amely tökéletesen képes helyettesíteni a természetes fog esztétikáját.

50 éve fejlődő technológia, minimális kilökődési esély

A fogbeültetés technikája több mint 50 éves, folyamatosan fejlesztették, így ma megfelelő tervezés, igényes kivitelezés, és a higiéniai szabályok betartása mellett a fogászati implantátumok kilökődésének esélye minimális. A Budapest Dental Fogászat 15 éves tapasztalata is garancia a sikerre.

A fogászat 13 gondosan kiválasztott fogorvosa a világ élvonalbeli technológiáinak segítségével az átlagnál jóval pontosabb diagnózisokat állít fel, amely eredményeképp a páciensek a lehető legbiztonságosabb szakmai megoldásokat élvezhetik.

Jelentkezzen be Ön is, most!

Bejelentkezés

A fogbeültetés utáni kilökődési esély minimális a világszínvonalú technológiának köszönhetően

A fogbeültetés utáni kilökődési esély minimális a világszínvonalú technológiának köszönhetően

A régen kihúzott fogak mentőöve a csontpótlás

A régen kihúzott fogak mentőöve a csontpótlás

Mentőöv a régen kihúzott fogak helyének: csontpótlás

Fogbeültetésre sok esetben akkor is lehetőség nyílik, ha a csontállomány nem megfelelő vastagságú vagy magasságú. Ekkor mesterséges csontpótló anyagok, saját csontátültetés, arcüreg-emelő műtét segítségével tehető alkalmassá az adott terület az implantációra.

A fogelvesztés után mielőbb ajánlott a fogászati implantátum

Ha fél-egy éven belül megtörténik a beültetés, azzal megelőzhető a csont leépülése a foghiány helyén. Az implantátumon keresztül a csontra ugyanis rágóterhelés jut, így annak megmarad a funkciója, s a csont a biológiai csontlebontódás természetes mértékével sorvad csak. Ha Önnek már kivehető fogsora van, az is stabilabbá tehető mini implantátumokkal.

Kedvező ár/érték arányú fogimplantációs rendszerek

A fogászati implantáció mára már megfizethetővé vált mindenki számára. Mind a legtöbbet alkalmazott Neo Biotech® 97%-os sikerarányt felmutató implantátum rendszere, mind a Nobel Biocare® prémium fogászati implantátum családja kiváló minőségű, utóbbi még gyorsabb és biztonságosabb csontosodást garantál.

A Budapest Dental Fogászat a főváros ismert és elismert fogorvosi rendelője. Alapítói kezdettől fogva a fogászatot kezdettől fogva a megkérdőjelezhetetlen minőség szimbólumává kívánták tenni. A fogászat 15 éve több mint 22.000 páciensnek nyújtotta már a fájdalommentes, biztonságos fogászat élményét. Kellemetlen meglepetések nélkül, garanciával. Itt a fogorvosok maguk is tulajdonosok, akiket az elégedett mosoly motivál és nem a marketing kampányok sikere.

A Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*.

*Az eredmény egy 2016. október 13. óta, anonim és önkéntes módon, a Budapest Dentalban elhelyezett -ajándék ösztönzők nélküli- nyomtatott kérdőíves kutatás segítségével készült, és folyamatosan frissül. Az utolsó kitöltés időpontja 2019. november 13. volt, jelen adat a fent jelzett idősáv eredményét tükrözi 163 kitöltés alapján.
Fogelvesztés után mihamarabbi implantátum beültetése szükséges

Fogelvesztés után mihamarabbi implantátum beültetése szükséges

Jelentkezzen be Ön is mielőbb!

Kérjen állapotfelmérést

Egyeztesse munkatársainkkal a fogazatával kapcsolatos elképzelését, akik orvoscsapatunk legmegfelelőbb tagját ajánlják majd az állapotfelmérés elvégzésére. Ez után az adott szakmai területen leginkább jártas fogorvosunk végzi el a kezelését. Jelentkezzen be, most!

Bejelentkezés

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés