Porcelán héj esetbemutatás 2.

Szabályos, szép fogak 1 hét alatt

Páciensünk felső első fogai töröttek és kicsit csámpásan állnak. A fogak helyzetét fogszabályozással lehetne tökéletesíteni, de a páciens hallani sem akar a fogszabályozó kezelésről. A “csámpás” fogállás, és az alsó frontfogak torlódásának hátterében ugyanis fogívszűkület áll, melynek oki kezelése a fogszabályozás. Ez viszont másfél évet és nagy anyagi terhet jelentene, melyet a páciens nem akar vállalni. Emellett a fogakban sok tömés, fognyaki kopás is van, így porcelán héjakkal való takarásuk indokolt. A kezelési terv tehát Imax porcelán héj készítés a frontfogakra. Az Imax porcelán héjak egy hét alatt elkészíthetőek, a kezelés ideje alatt a fogorvos ideiglenes foghéjakat készít.

IMAX porcelán technika az élethű mosolyért

A kezelés a fogak gyengéd előkészítésével kezdődik. Ez azt jelenti, hogy a fogak felszínéből kb. 0,5-0,7 mm vastagságot távolít el a fogorvos. Ez páciensünk esetében leginkább tömőanyag, minimális fogzománc. A preparálásnak a dentint nem is kell érintenie. A gyengéd preparálás lehetősége az IMAX technika alkalmazása miatt lehetséges. Az IMAX préskerámia rendszer erős líthium - diszilikátot alkalmaz, mely vékony kivitelben is tökéletesen erős, így nem szükséges túlzottan sok foganyagot eltávolítani, mint a régebbi technikáknál. A líthium-diszilikát a fényt éppúgy átengedi, mint a fogzománc, így a természeteshez megszólalásig hasonló lesz a végeredmény.

Mosolytervezés a kezelés előtt

Front fogak formájának átalakítása előtt nagy segítséget jelent a mosolytervezés. A mosolytervezés során első lépésben egy portré készül a páciensről. A képből a fogak szoftver segítségével kivághatóak és új formájú fogak illeszthetőek be. A mosolytervezés során az új formák kialakításánál a fogorvos figyelembe veszi az arc karakterét és a személyiséget is. Az újonnan kialakított fogak, fogív és mosoly az arc karakterével harmonizál, kiemeli az előnyös vonásokat. A tervezésbe a páciens is beleszólhat, megnézheti, hogy milyen lenne a mosolya hosszabb, rövidebb, szélesebb, stb.fogakkal. A terv elkészülése után a vágyott arcot a fogorvos elküldi a fogtechnikusnak, így már az ideiglenes koronák is az új kép alapján készülnek el. A páciens megtapasztalhatja már az ideiglenes beragasztás során, hogy megfelel e neki ez az új forma, hogyan beszél, rág, nevet, hogy tetszik a családjának, barátainak. Az ideiglenes kezelés lehetőséget ad a változtatásra, finomításra. A mosolytervezés alapján készülő mosoly esztétikai beavatkozások mindig garantáltan jó eredményt hoznak és a páciens teljes megelégedésével zárulnak.

Mennyibe került a képen látható kezelés?

Fogászati állapotfelmérés, panoráma röntgenfelvétel, fényképek Tovább az árakra
Kezelési terv megbeszélése és elfogadása Tovább az árakra
Mosolytervezés Tovább az árakra
Kozmetikai szájhigiéniai kezelés csomag Tovább az árakra
Ideiglenes héjak készítése Tovább az árakra
Imax porcelán héjak készítése Tovább az árakra

Még több fogászati információ ...

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-Éva-portre

Elégedettség mérő

Fogorvosi empátia 100%

Fájdalommentesség 80%

Elért esztétikai eredmény 100%

Elért rágófunkció 100%

PÁCIENS VIDEO

Elérhető

PÁCIENS VÉLEMÉNY

Elérhető

HASONLÓ ESETEK

ELÉRHETŐSÉGEINK

NYITVATARTÁSI IDŐ

  • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
  • Hétvége: ZÁRVA

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés