Milyen az alapos fogászati állapotfelmérés?

Milyen_az_alapos_fogaszati_allapotfelmeres

Elhanyagolás és szorongás helyett gondoskodó figyelem

Az általános fogászati állapotfelmérést minden önmagát szerető embernek ajánljuk. A szeretet ebben az értelemben azt jelenti, figyelek magamra, törődöm magammal. Adás az is, ha leküzdöm a saját szorongásaimat. Megelőzöm a bajt, ami a fejemre szállhat. Az állapotfelmérésen tudás birtokába juthatok önmagam testének egy fontos részletéről. A tudás pedig világosságot gyújt, meg tudom mit és hogyan kell tennem ahhoz, hogy egészséges legyek és maradjak.

Ön először nem egy fogászati kezelésre megy, hanem egy hasznos beszélgetésre! Használja ki, kérdezzen sokat!

Egy fogászati állapotfelmérés lényegében kellemes dolog. Ön beszélgethet és kapcsolatot teremthet egy orvossal; ártatlan nézelődést tapasztalhat meg a szájában; részt vehet egy fájdalommentes röntgenfelvételen, mely Önnek és fogorvosának is segít, hogy benézhessen az íny alá; tudást kaphat és válaszokat a kérdéseire, információt gyűjthet, lehetőségeket latolgathat. Ez nm fogászati kezelés, hanem egy következmények nélküli, hasznos beszélgetés. Hogy lesz e belőle fogászati kezelés ez csupán az ön döntésén múlik.

Miért választják egyre többen a Budapest Dental Fogászatot, ha fogászati állapotfelmérést szeretnének?

A Budapest Dental Fogászatot több mint 10.000 páciens választotta megalakulása (2005) óta. A siker pácienseink beszámolói szerint az alábbiakon múlik:

1. Nagyon sokan ajánlásra jönnek. Jó dolgokat halottak rólunk rokonoktól, barátoktól, pozitív megjegyzéseket, véleményeket olvastak rólunk fogászati fórumokon.

2. Már eleve rengeteg információval érkeznek hozzánk – olvassák a részletes fogászati leírásokat, hasznos információkat kapnak a telefonos munkatársaktól, ezért már mielőtt megérkeznek, kialakul rólunk egy kép, nem ismeretlenül érkeznek hozzánk – ez kifejezetten szorongáscsökkentő hatású

3. Nem fogászati beavatkozásra, hanem egy beszélgetésre jönnek be először! A hozzáállás nagyon fontos! Nem egy „kínzó fogászati kezelés” lebeg a szemük előtt, hanem egy hasznos beszélgetés képe! Érzi a különbséget?

4. Nem hirtelen, azonnali megoldást, hanem átgondolt, biztonságos és tartós gyógyítást várnak tőlünk pácienseink. Értékelik a rendszert, miszerint nálunk a kezelési terveket minden esetben több orvos is átnézi. Több szem többet lát, a tudás összeadódik, a hibázás lehetősége csökken

5. Többször megfogalmazódik az a vélemény, hogy az orvosaink nem csak ügyesek, de kifejezetten kedvesek és empatikusak. Ez a hozzáállás a szorongásmentes fogászati kezelés alappillére.

Hogyan történik a fogászati rákszűrés?

A fogászati rákszűrés az állapotfelmérés része. A rákszűrés lényegében egy alapos nyálkahártya és nyelv vizsgálat.

Hogyan történik a fogászati góckutatás?

A gócos betegségek gyanúja esetén a háziorvos vagy kezelőorvos első beutalója általában a fogorvoshoz vezet. Ennek oka, hogy a gyökérkezelt, elhalt fogak potenciálisan gócot jelentenek. A góckutatás alapos száj és nyálkahártya vizsgálatot és kis sugárdózisú digitális röntgenfelvételek elkészítését és azok kiértékelését jelenti.

Miért kell röntgenfelvételt készíteni a fogászati állapotfelméréshez, góckutatáshoz?

A góckutatás legfontosabb eleme a fogászati röntgen, első lépésben panoráma röntgen, majd szükség esetén intraorális röntgen. A röntgenfelvételek segítenek ellenőrizni a fogak gyökereit, és az azok mellett látható esetleges elváltozásokat. A gócos fogak sok esetben semmilyen panaszt nem okoznak a pácienseknek, így röntgenfelvétel nélkül nem derülhetne fény ezekre a gyulladásokra.

Hogyan tudok bejelentkezni első fogorvosi állapotfelmérésre?

Rendelőnk hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00 óra között nyújt fogászati szolgáltatást a fogászat teljes spektrumában (általános fogászat, esztétikai fogászat, fogbeültetés, szájsebészet, fogszabályozás, szájhigiénia).

Javasoljuk, hogy bejelentkezése előtt ismerkedjen meg fogorvosainkkal, és válassza ki az Önnek leginkább szimpatikus orvost. Amennyiben nem általános esztétikai fogászat érdekli elsősorban, hanem fogimplantáció, szájsebészet vagy fogszabályozás, olvasson specialistáinkról.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés