Fogászati kezelési terv és árajánlat

A precíz, jól átgondolt fogászati kezelési terv a minőségi fogorvosi munka alapja, a gyógyító munkájáért felelősséget és garanciát vállalni tudó fogászat titka. A komplex fogászati szemlélet az egész fogazatot vizsgálja. Ez nem zárja ki, hogy csak egy aktuális panaszt vagy problémát kezeljünk, de mindezt jól átgondolva, az egész száj, az egész ember szemszögéből tesszük, így már ekkor megelőzhetünk később felmerülő problémákat.


Fogászati tervezés

Rendelőnkben a fogászati vizsgálatot követően az állapotfelmérést végző fogorvos a kapott információk, röntgenfelvételek, fotók, tanulmányi lenyomatok alapján a Budapest Dental szakmai felelős főorvosával átgondolja a lehetőségeket és elkészíti az optimálisnak tartott kezelési tervet. Az orvosi konzultáció rendkívül fontos, hiszen több szem többet lát, a tapasztalat, a tudás kicserélődik. Ez a rendszer biztosítja, hogy minden egyes Páciensünkről, minimum két fogorvos gondolkodik, így a kezelés biztos alapokon indulhat el.


Mennyi idő alatt készül el a kezelési terv?

A tervezés, gondolkodás, ellenőrzés, majd a terv megírása több időt igényel, sajnos nem megy azonnal. Az egyéni kezelési terv elkészítése jóval több időt vesz igénybe, mint egy sablonos árlista létrehozása. Éppen ezért az állapotfelmérés alkalmával még nem áll módunkban ezt átadni Önnek. Pácienseink szíves türelmét kérjük, a részletes fogászati kezelési tervet az állapotfelmérést követő egy héten belül juttatjuk el Önökhöz!


Ingyenes konzultációs lehetőség: a kezelési terv átbeszélése

A fogászati kezelési terv személyre szabottan készül, beleértve a fogorvos hozzáfűzéseit is. A tervbe kerülhetnek helyettesíthető kezelések, variációk. Arra kérjük Pácienseinket, hogy alaposan tanulmányozzák át a tervet, amennyiben kérdéseik merülnek fel, azt tegyék fel kezelőorvosuknak bátran! A kezelési tervről folytatott második, ingyenes konzultáción lehetőség nyílik a variációk, helyettesítések megvitatására, még konkrétabb kezelési terv kialakítására.

Szeretnénk, hogy mindenki megfelelő válaszokat kapjon arra, hogy miért javasoljuk azt, amit javasolunk, mivel kap többet, ha egy drágább megoldást választ, milyen előnyöket, vagy esetleg hátrányokat rejt egy-egy kezelés.


Tartalmaz-e árakat a kezelési terv

Természetesen a megadott kezelési javaslatok mellett minden esetben feltüntetjük annak árát, illetve a variációs lehetőségek árát is. A második ingyenes konzultáción végig lehet venni a kezelési terv összes elemét, kiválasztani a variációk közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő változatot (pl. fémkerámia korona helyett cirkon kerámia korona). FONTOS! A kezelési terv egy javaslat, illetve ajánlás. Ebből Ön választja ki, hogy mely kezeléseket szeretné, és melyek azok melyeket nem, vagy csak később valósíttatna meg.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés