Fogászati higiénia

Bár a XXI. században a fertőtlenítés alapelvárásnak számít, a higiénia szerepét a fogászatban nem lehet eléggé hangsúlyozni. Olyan védelem kialakítására van szükség, mely a pácienseket, orvosokat, a fogászati kezeléseken közreműködő személyzetet tökéletesen képes megvédeni a fertőző kórokozókkal szemben.


Legnagyobb gondosság

Fertőtlenítésre, sterilizálásra csak ISO szabvány szerint elfogadott, szigorú biztonsági adatlappal rendelkező, bizonyítottan és kiemelkedően hatékony kémiai desincifienseket, felület és eszköz fertőtlenítő rendszereket alkalmazunk. Az általunk használt oldatok 100%-ig elpusztítanak minden baktériumot, gombát, vírust és toxoplazmát.

Eszközeinket a fertőtlenítés előtt ultrahangos mosóberendezésben tisztítjuk, mellyel alaposabb tisztítást és fertőtlenítést érhetünk el, mint a hagyományosan megszokott eszközfertőtlenítés folyamán. Az ultrahangos tisztítás elsősorban a nagyobb klinikákra, egyetemi laborokra jellemző.


Autoklávok – legbiztosabb sterilizálási rendszerek

A fogorvosi kézi műszerek, sebészeti eszközök, fog implantációs műtét kellékeinek sterilizálása nagynyomáson, magas hőmérsékletű gőzzel működő autoklávban történik. Az autokláv a tisztiorvosi szolgálat ajánlása szerint a ma elérhető legbiztosabb sterilitást nyújtja.

A steril műszereket egyenként lefóliázva, steril csomagolásban tároljuk, elkerülve ezzel bármilyen későbbi szennyeződés veszélyét. A steril csomagolást a műtét során bontja fel az orvos, ezzel biztosítva a teljes védelmet.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés