Fogápolási tanácsadás a fogorvosi rendelőben

A Budapest Dental fogorvosai, száj higiénikus munkatársa, elkötelezett hívei a fogászati betegségek megelőzésének. A megelőzés nem csak ép fogak esetén értendő. Egy új fogpótlás átadásakor is megelőző tanácsadásra van szükség, megelőzni az újabb betegség kialakulását, megtanítani, hogy a fogpótlás tisztításához speciális eszközökre is szükség lehet.


Speciális szájhigiéniai termékek használatának bemutatása

A Budapest Dental fogászat, a svájci Curaprox® szájápolási és szájhigiéniai termékeit ajánlja pácienseinek. Az alapos fogmosás mellett, rendszerint egyéb kiegészítő termékek használatára is szükség van a hatékony szájápoláshoz. Amennyiben mindig egészséges fogakat és fogínyt szeretnénk érdemes a fogkefe mellett egyéb fogköz tisztító eszközöket is igénybe venni. Abban az esetben, ha már fogpótlásunk, implantátumunk, koronánk van, még alaposabb tisztításra van szükség, hogy a rejtett területeket folyamatos gyulladásmentesen tarthassuk. A fogászati kezelés során, a fogorvos, vagy száj higiénikus részletesen bemutatja a szükséges ápolási eszközöket és azok használatát.

Mindennapi fogápolás - Fogkefe és fogkrém


Interdentalis fogkefe

  • miniatürizált kefécske, mellyel könnyedén bejuthatunk a fogközökbe, eltávolítva onnan minden megbúvó lepedéket.
  • Többféle méretben kapható a zárt fogsor ápolására ugyanúgy, mint tágabb fogközök, hidak tisztítására.
  • Interdentalis fogkefe, speciálisan implantátumok tisztítására – az előbbihez hasonló, csak nagyobb méretű kefécske. Az implantátumok körüli terület alapos tisztításra lett kifejlesztve

Speciális fogápolási eszközök


Superfloss

  • hidak, fogpótlások alatti területek tisztítására kifejlesztett speciális fogselyem
  • csiszolás nélküli fogpótlások tisztítására is kiváló

Mindennapi fogápolás - Fogszuvasodás megelőzése


Fertőtlenítő szájöblögető oldatok többféle koncentrációban

Egyes gyulladásos kórképek esetén, implantációs műtétek után szükség lehet a száj védelmi rendszerének támogatására. Az általunk ajánlott öblögetők nem színezik el a fogakat, mint a hagyományos oldatok, megfelelő segítséget nyújtanak a baktériumok ellen.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés