Mit tanácsolnak a fogorvosok az otthoni fogfehérítéssel kapcsolatban?

A fogorvos tanácsai fogfehérítés során - Budapest Dental Fogászat

Az otthoni fogfehérítés csak abban az esetben biztonságos, amennyiben betartja a gyártó és a fogorvos tanácsait.


Terhesség vagy szoptatás

Állapotos vagy szoptató édesanyák részére az Opalescence otthoni fogfehérítő termék nem javasolt. Ez elsősorban a nagyobb fokú érzékenységi hajlam miatt fontos.


Étkezés, dohányzás

Nagyon fontos szabály, hogy a sín viselése közben sem inni, sem enni nem szabad. A sín vagy a gél lenyelése komoly szövődményeket okozhat. Viselése legmegfelelőbb alvás közben, vagy kényelmes, nem sok mozgással járó tevékenységek közben, például tanulás, olvasás, tévézés.


Fogfehérítő gél tárolása

Ne tegye ki az Opalescence® fecskendőt hőnek, napfénynek, illetve ne tárolja az anyagot mélyhűtőben. A hűtőszekrény normál hűtésű része a legmegfelelőbb a gél tárolására.


Gyermekek elől a gélt gondosan zárja el

Az izgalmas csomagolás, a vízszerű zselés állag, esetenként a gél ízesítése vonzó lehet a gyermekek számára. A gél maró hatású anyagot tartalmaz, így gyermekek elől elzárva kell tárolni, használni.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés