Fogfehérítés otthon?

Fogfehérítés Otthon? Igen!!! Az otthoni fogfehérítés hatékony megoldás! Keresse a Budapest Dental Fogászaton!

Mindenki, aki egy kicsit ad magára, foglalkozik a témával: fogfehérítés otthon a szebb mosolyért. Otthoni jellege ellenére azonban ez a módszer nem azt jelenti, hogy „csináld magad” alapon ki-ki a maga saját fogásza lehet.

Ne kísérletezzen egyedül fogfehérítéssel, mert lehetséges, hogy azt fogsora egészsége megsínyli! Ha az otthoni fogfehérítés kevés az Ön számára, vagy biztosra akar menni, itt bizalommal fordulhat hozzánk az egészséges és fehér mosolyért!

Fogfehérítés otthon – a szakértőnél kezdődik

A ragyogóan fehér fogsor alapvető higiéniai és esztétikai igény. Mert ma már nem csak azon múlik a kellemes megjelenés, hogy valaki milyen ruhát ölt. Előtérbe került a test ápolása minden részletében. És van-e szembetűnőbb része testünknek, mint az arc? Sőt, az arcunkon a tekintet mellett a száj az, ami a világnak a legtöbbet üzeni rólunk.

A fogfehérítés otthon akkor igazán hatékony, ha előbb szakértőhöz fordul egy olyan komplex szájápolási csomagért, aminek része a fogorvosi fogfehérítés is, és ennek hatékonyságát tovább növeli az otthoni fehérítő szettel, melynek használatára az orvos tanítja meg.

Mi a különbség a fogorvos által adott fogfehérítő szett és az interneten vásárolható között?

Hát az, hogy a fogorvos először is megvizsgálja, hogy ez Önnek hatékony lesz-e vagy sem, majd kiküszöböli az ártó tényezőket (pl. lyukas fogra, fogköves fogakra ártalmas lehet a fogfehérítés), és olyan fogsínt készíttet hozzá a technikussal, aminek a használatával nem lesz baja az ínynek sem. Ön tehát akkor jár a legjobban, ha az otthoni fogfehérítés koordinálását is a fogorvosra bízza.

Hogyan kezdjen hozzá?

Mi nem csupán szebbé, hanem egészségesebbé is tudjuk tenni mosolyát. Otthoni fogfehérítésre vonatkozó szakértői tanácsokkal látjuk el, de emellett olyan fehér fogsorral küldjük haza, amit bárki megirigyelhet.

Bár még épp csak elkezdődött a 2016-os év, mi megújítottuk weboldalunkat, bevezettünk egy új 3D CT technológiát, új lendülettel és célokkal dolgozunk a Budapest Dental Csapattal azért, hogy az Ön egészségét a lehető legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki. Úgy gondoltuk, érdemes ezt a frissességélményt úgy megosztanunk, hogy ajándékot adunk Önnek:

Frissüljön fel Akciós Fogkozmetikai csomaggal! Jöjjön el, és próbálja ki a hatékony és egészséges fogfehérítő kezelést önmagában, vagy az otthoni fogfehérítő kezelés előtt!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés