Egészséges fogíny és szép fehér fogak - Air-Brush® sópolírozással

A fogak és a fogíny teljes körű védelme - Budapest Dental Fogászat

A só polírozás segítségével az elszíneződött fogak kémiai behatás nélkül nyerhetik vissza fehérségüket. Itt nincs szó kényszerített fehérítésről, egyszerűen a elrakódott színanyag gyengéd eltávolítása a lényeg. Javasolható önálló kezelésként, vagy kémiai fogfehérítés előtt is, a fehérítés eredményeinek javítása érdekében.


Hogyan működik az Air-Brush technika?

A só polírozó nagy nyomású víz és extra finom szemcséjű só keverékével tisztít. Ugyanúgy képzelhetjük el, mint a házak, hidak, vagy autók megtisztítására szolgáló nagy nyomású berendezéseket, csak épp kicsiben. Az eljárás hatékonysága mellett igen kellemes fogászati beavatkozásnak számít.

Bővebben az Air-Brush sópolírozásról.


Mikor javasolt a só polírozás?

Szinte minden esetben javasoljuk ultrahangos fogkő eltávolítás után. A fogkövek eltávolítása a nagy darabokat természetesen eltünteti, a finom, sima felszín azonban igazán só polírozással érhető el.

Akik sokat teáznak vagy kávéznak, fogkövek felrakódása nélkül is könnyen szembetalálkoznak az elszíneződött fogfelszín problémájával. Hiába a fogkefe, a súrolás és a fogfehérítéssel reklámozott fogkrémek, az elszíneződés nem fog lejönni. Ilyen esetben a só polírozás gyengéden, könnyen és kellemesen segít ezen a problémán.


Mit várhatok a só polírozástól?

A kezelés egyrészt önmagában kellemes. A citromos ízű só üde, friss érzést biztosít. A fogközökből eltávolított lepedék és színanyag pedig egyszerre jelent kedvező esztétikai élményt a szemnek és páratlan jó kalandozást a nyelvnek – a fogfelszínek simák és tiszták. Az élmény olyan a szájnak, mint a bőrnek lenne egy frissítő reggeli zuhany után.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés