Fémkerámia korona esetbemutatás 4.

Minden fog más színű...

A képen látható fiatalember nem szívesen nevetett "teli szájjal". A csúnya elszíneződések, fogszuvasodások, az eltérő színű, túlzottan csempe színű korona nagyon zavarta. Rendelőnket azért kereste fel, mert egységes színű és formájú fogakat szeretne

Első lépés - fogkőlevétel, szájhigiéniai kezelések

Páciensünk a szájhigiéniát láthatóan elhanyagolta. Mielőtt új koronák készülnének, elsődlegesen a fogínyt kell rendbehozni. Gyulladt fogíny mellett nem lehetséges szép koronákat készíteni. Ennél a páciensnél az első hónap csak a szájhigiéniai kezelésekkel telt el.

Ideiglenes koronák

Mikor eljött a nagy nap, a fogak előkészítésének ideje, páciensünk aggódva gondolt arra, hoyg a fogorvosi székből majd lecsiszolt fogakkal kell kiszállnia, és így kell megvárnia a kezelés befejezését. “Szó sincs ilyesmiről” nyugtattuk meg! “Egy percet sem kell védtelenül, lecsiszolt fogakkal lennie! Még a mai napon elkészítjük a műanyag ideiglenes koronákat, melyekkel távozhat!”

Megújult mosoly fémkerámia koronákkal

Páciensünk az anyagi lehetőségei mérlegelése után a legbiztonságosabb, ám legolcsóbb esztétikai korona, a fémkerámia korona mellett döntött. A modern technológiának köszönhetően vállas csonk előkészítés mellett ma már a fémkerámiák is kielégítő esztétikai hatást nyújtanak.

Mennyibe került a képen látható kezelés?

Fogászati állapotfelmérés, panoráma röntgenfelvétel, fényképek Tovább az árakra
Kezelési terv megbeszélése és elfogadása Tovább az árakra
Szájhigiéniai kezelések Tovább az árakra
Ideiglenes koronák készítése Tovább az árakra
Fémkerámia koronák készítése Tovább az árakra

Még több fogászati információ ...

Elégedettség mérő

Fogorvosi empátia 100%

Fájdalommentesség 75%

Elért esztétikai eredmény 80%

Elért rágófunkció 100%

PÁCIENS VIDEO

Elérhető

PÁCIENS VÉLEMÉNY

Elérhető

HASONLÓ ESETEK

ELÉRHETŐSÉGEINK

NYITVATARTÁSI IDŐ

  • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
  • Hétvége: ZÁRVA

Blog címkék

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés