Legyen Ön is büszke a mosolyára! Cserélje le szürke koronáit cirkon fémmentes porcelán koronára!

Ön is megérdemli a szebb mosolyt! Váltson fémmentes koronára!

Hogyan mosolyognak ki az Ön fogai az ajkai mögül?

A fogaink életünk számos területén szolgálnak minket. Gondoljunk csal bele: Beszélgetés, randi, ünnepek, selfik - hogyan mosolyognak ki a fogaink az ajkaink mögül? Büszkék vagyunk rájuk? Szívesen mutogatjuk őket? Szeretettel ápoljuk, gondozzuk, tisztogatjuk őket?

Előfordulhat, hogy valamiért koronákkal szükséges borítani a felső front fogakat. Épp azokat, amelyek a mosolyért annyira felelősek. Lehet az ok fogszuvasodás, baleset, letört fog, vagy eredetileg csúnya szín vagy forma. Régebben a felső frontfogakra szinte mindenki fémkerámia koronákat kapott, ez annyit tesz, hogy egy vékony fém vázra került a fogszínű porcelán leplezés. Modern technika volt, szép volt, jó volt - de, régen volt...

Régi szürke fémkerámia koronák Új fémmentes cikon fogkoronák

Dr. Csáthy Csilla fogszakorvos esete

SÚLYOS TÉVHIT: “Ha egyszer megcsináltattam a koronáimat, nincs vele gondom ezer évig!”

Bizony a fogkoronákat ápolni kell, és időnként le is kell őket cserélni. Mint ahogy az autó sem megy olaj nélkül, és ahogy ott is kell időnként komolyabb alkatrészeket cserélni, így van ez a fog koronákkal is. A mai fogászati rendelőkben a fémkerámia vagy cirkon kerámia borítókoronákra általában 2-3 év garancia vontakozik. Ennél persze sokkal tartósabbak ezek a koronák, általában 7-12 évig bírják. Persze ez függ az eredeti fogászati szituációtól, a beépített anyag minőségétől, a fogorvos szaktudásától és az adott páciens higiéniai szokásaitól is. A fogkoronák nem fogak! A fogakat egyszerűen csak mosni kell. A fogkoronáknál már több odafigyelésre van szükség!

És ha maga a biológia és a szájban működő agresszív kémiai labor nem lenne elég - ott van a fogászati tudás, anyagtan és technológia rohamos fejlődése. Ugyanis, amit 5-10 éve még szinte kizárólag fémkerámiával oldottak meg, azt ma már fémmentes cirkon vagy tljes porcelán koronával oldjuk meg. Hogy miért?

  • mert szebb, szebb, és sokkal szebb!
  • mert nem szürkül el a széle
  • mert jobban hasonlít az eredeti fogzománchoz
  • mert nincs rá allergia

HASZNOS HA TUDJA:
A szép és természetes mosolyhoz oly fontos felső front fogakat a legszebben cirkon porcelán vagy teljes porcelán koronákkal lehet helyreállítani!

Ha tudatosul, ha nem, lényegében minden pillanatban döntéseket hozunk. Kisebbeket, nagyobbakat, de folyamatosan döntünk és a végtelen lehetőség közül egyet kiválasztunk és így haladunk az életben, így éljük napról napra a létezésünket. Az önmagunk szeretete, a magunk megbecsülése is egy döntés a sok közül.

Ha képesek vagyunk meghallani testünk, fogaink, mosolyunk kívánságát és fontosnak, kiemelten fontosnak tartjuk ezeket, akkor valóban magunk mellett döntünk. És ha képesek vagyunk szeretettel dönteni saját testünk sorsa felett, akkor egy nagy lépést tettünk saját magunk boldogsága felé.

Figyelje meg Ön is a mosolyát, fogai kívánságát! Mire van itt szükség? Ápolásra? Tisztításra? Körkörös masszírozásra a fogínynél? Vagy egy fogorvos szaktudására, bíztatására? Esetleg fogtömésekre, fájdalomcsillapításra? Új, szebb, természetesebb színű fogkoronákra?

Kívánjuk, hogy LEGYEN ÖN IS BÜSZKE A MOSOLYÁRA! A kezdő lépés az Öné, mi a BUDAPEST DENTAL fogorvosai, szaktudásunkat és az empátiánkat nyújtjuk Önnek! Amennyiben tanácsra, állapotfelmérésre van szüksége, keressen minket bátran, örömmel segítünk!

További hasznos cikkek a témában:

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Ősszel a fogszabályozási konzultáció ingyenes! Kattintson a részletekért!

Tovább

ESETBEMUTATÁ-
SOK

Megismerné, hogy milyen minőségben dolgoznak fogorvosaink? Kattintson az esetbemutatásokhoz!

Tovább

ESZTÉTIKUS FOGPÓTLÁSOK

Minden info egy helyen a legmodernebb esztétikus fogpótlásokról! Kattintson a részletekért!

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés