Cirkon korona esetbemutatás 11.

Miért jelent maximális precizitást a CAD-CAM technológia

A CAD-CAM technológia szint teljes egészében számítógépes tervezést és kivitelezést jelent, így az emeberi hibázási lehetőség jelentősen csökken. A CAD-CAM módszerrel megtervezett és kifaragott cirkon fogpótlások így nanométer pontossággal passzolnak a lecsiszolt fogcsonkra. Hogy miért olyan fontos ez? Azért, mert ha nem így lenne, akkor a cirkon borítókorona és a lecsiszolt fog között rés lehetne, így ezen a területen úgynevezett másodlagos fogszuvasodás alakulhatna ki. A CAD-CAM módszer segítségével készített fogpótlások esetén tehát a másodlagos szuvasodás jóval kisebb, mint a hagyományos, öntéses módszerrel készült borítókoronák esetén. A drágább technika tehát hosszú távon jóval kifizetődőbb!

Miért érdemes vállasan csiszolni a fogcsonkot, CAD-CAM módszer esetén?

A vállas csiszolás jóval pontosabb technikát jelent a hagyományos technikával szemben. Az ilyen fogcsiszolás esetén a készülő borítókorona határai pontosan meghatározhatók, így a CAD-CAM technika során a scennelésnél ezek az adatok pontosan bevihetőek a számítógépbe. A CAD-CAM technika ugyanis valóban ultrapontos, azonban ha ezt nem előzi meg a precíz és pontos fogorvosi munka, melynek egyik része a csiszolás, másik fontos része a precíz lenyomat, akkor bizony a CAD-CAM technika nem tud annyit kihozni az esetből, így a végeredmény közel sem lesz olyan jó, mint amint azt elvárhatnánk! A modern technikák tehát csak profi és precíz szakember kezében jelentenek igazi segítséget!

Mennyibe került a képen látható kezelés?

Fogászati állapotfelmérés, panoráma röntgenfelvétel, fényképek Tovább az árakra
Kezelési terv megbeszélése, elfogadása Tovább az árakra
Antimikrobiális fotodinamikus terápia Tovább az árakra
Fogbeültetés Tovább az árakra
Ideiglenes koronák készítése Tovább az árakra
CAD CAM cirkon koronák Tovább az árakra

Még több fogászati információ ...

Elégedettség mérő

Fogorvosi empátia 85%

Fájdalommentesség 70%

Elért esztétikai eredmény 90%

Elért rágófunkció 95%

PÁCIENS VIDEO

Elérhető

PÁCIENS VÉLEMÉNY

Elérhető

FOGORVOS BEMUTATKOZÁS

Elérhető

HASONLÓ ESETEK

ELÉRHETŐSÉGEINK

NYITVATARTÁSI IDŐ

  • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
  • Hétvége: ZÁRVA

Blog címkék

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés