Kedvezményes Délelőtti ajánlat

Budapest Dental Fogászat > Árak > Kedvezményes délelőtti ajánlatunk

Fehér és egészséges mosolyt szeretnél? Mi is! Gyere el, tegyünk érte együtt!

Az egészségbe fektetett idő és energia a lehető legjobb befektetés!

Talán Te is hallottál róla, hogy sajnos a magyar emberek 87 % -a érintett fogínnyel kapcsolatos betegségekben. Ide tartoznak az egyszerű fogínygyulladások, de a komolyabb, fogínysorvadással járó fogászati megbetegedések is. Pedig a fogínygyulladások nagy része igen könnyen megelőzhető!

Ismered a fogínygyulladás legegyszerűbb jeleit?

  • vérzés jelentkezik fogmosáskor
  • duzzadt lilás a fogíny a fogak közti papilla területén
  • kellemetlen a szájszag
  • fogkő (mely a páciensek számára nem mindig látható!)

Amennyiben a fogínygyulladást kezeletlenül hagyjuk, a gyulladás a mélyben tovább terjed a fogat tartó csont felé, és sajnos a csont kezd el idővel lebomlani. Ennek következménye már súlyos, előbb-utóbb a fog mozgathatóvá válik.

A fogágybetegségek kezelésének legjobb módja a megelőzés! És minél hamarabb kapunk észbe, annál kevesebb csont bontódik le a mélyben! Sajnos van egy rossz hírünk is – ezért érdemes időben és rendszeresen leszedetni a fogköveket – a lebomlott csont sajnos nem épül újra!

Sajnos, nekünk, fogorvosoknak az a tapasztalatunk, hogy sokan úgy élnek együtt a fogínygyulladással, hogy nem tudnak róla, vagy a tüneteit nem veszik elég komolyan. Érdemes tudni: Az egészséges fogíny nem vérzik!

A fogínygyulladás, fogkövesség kezelése igen egyszerű: Professzionális dentalhigiéniai kezelés, ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás. Ha lehet, évente kétszer! A kezelés csupán fél óra, a fogíny fellélegzik, a gyulladás gyógyul! Ha időben tudatosítjuk, hogy igenis szükségünk van rendszeresen dentalhigiéniai kezelésre, sok kellemetlenségtől, akár fogelvesztéstől is megóvhatjuk meg magunkat!

Most, a délelőtti kedvezményes ajánlatunkkal Te is többet tehetsz az egészségéért! Szánj egy fél órát a kezelésre, és előzd meg a fogágybetegségeket!

A kezeléseket Fekete Fanni és Balogh Szellő Szandra dentalhigiénikus kollégák végzik!

Délelőtt, 8.00 – 14.00 között,
az alábbi egészségmegőrző és mosolyszépítő szolgáltatásaink árából
15% kedvezményt nyújtunk.

Az ajánlatunk dentalhigénikus szakembernél érvényes!

Bejelentkezem délelőtti dentalhigiéniai kezelésre 15% kedvezménnyel!

Ultrahangos fogkőeltávolítás hagyományos polírozással

15.000 Ft helyett csak 12.750 Ft
Ajándék értéke 2.250 Ft

Kis mennyiségű fogkő, enyhe ínygyulladás és kevés fogfelszíni elszíneződés esetén javasolt professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás az alsó és felső fogívben, egy alkalommal. A fogkőleszedést hagyományos, kefés polírozás követi a simább fogfelszínekért. A kezelés időtartama kb. 20 perc, a kezelést klinikai szájhigiénikus végzi. Nagy mennyiségű fogkő esetén további alkalomra is szükség lehet, ajánlatunk, csak az első kezelés alkalmára szól! A fogak komolyabb elszíneződése esetén inkább az Air-Brush sópolírozással kiegészített ajánlatunkat javasoljuk!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással

19.500 Ft helyett csak 16.575 Ft
Ajándék értéke 2.925 Ft

Közepes mennyiségű fogkő és fogfelszíni elszíneződés esetén javasolt professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás az alsó és felső fogívben, egy alkalommal. A fogkőleszedést Air-Brush sópolírozás követi a simább fogfelszínekért és a fehérebb mosolyért. A sópolírozás a fogközökben megbújt elszíneződések eltávolítására is alkalmas. A kezelés időtartama kb. 30 perc, a kezelést klinikai szájhigiénikus végzi. Nagy mennyiségű fogkő esetén további alkalomra is szükség lehet, ajánlatunk, csak az első kezelés alkalmára szól! Az Air-Brush sópolírozás természetes fehérítő hatású, ám erősebb fehérítési igény esetén kozmetikai vagy orvosi fogfehérítő szolgáltatásunkat ajánljuk!

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy megszeresd, élvezd és egy életen át egészségben megőrizd a mosolyod!

Ha egy igazán barátságos és profi fogászatot keresel, akkor a válasz egyértelmű:
Budapest Dental Fogászat

Ez az a fogászat, ami nem csak arról szól, hogy kifúrjuk és betömjük a fogakat. Nekünk az a célunk, hogy aki minket megismer, az rátaláljon egy jó és biztos kapcsolatra önmaga és a saját fogai és mosolya között. Az a célunk, hogy ez a kapcsolat egy életen át megmaradjon, hogy az étel rágása így az élet élvezete örömtelibb legyen.

Boldog Új Évet kívánunk minden régi és leendő Páciensünknek is!
Budapest Dental Fogorvos Csapat

Hasznos cikkek Önnek és a mosolyának

Gyors segítség fogpanaszokra

Ha fáj, érzékeny, duzzadt vagy vérzik. Ha letört, kiesett vagy elveszett. Hasznos infok fogbajokra...

Tovább

Legyen büszke a mosolyára!

Az Ön fogai is igazi kincsek! Tegyen értük! Válassza a Budapest Dental Fogászat szolgáltatásait!

Tovább

Ha jó fogorvost keres

Tapasztalat, empátia, szakértelem. Válassza a Budapest Dental Fogászat fogorvosait!

Tovább

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés