Budapest Dental Garanciális Feltételek és jótállási idők

A megnyugtató és biztonságot nyújtó garancia a Budapest Dental Fogászati rendelőben

Budapest Dental garancia – védelem Önnek és fogainak

 • 2003-óta több mint 21.000 páciens sikeres kezelését végeztük el
 • Fogorvosi tulajdonban és vezetés alatt álló fogászati klinika vagyunk
 • Csapatban gondolkodunk és dolgozunk. A tudásunk összeadódik
 • Felmerülő probléma vagy hiba esetén minden esetben a partnerei vagyunk a megoldásban.
 • A kontrollok időpontjáról értesítést küldünk Önnek. Ha rendszeresen eljön ellenőrzésre, együtt megelőzhetjük a fogászati megbetegedések

A Budapest Dental Esztétikai Fogászati Rendelő 2003 óta több mint 15.000 elégedett Páciens kezelését végezte el. Rendelőnkben magasan képzett fogorvosok, fogszakorvosok, szájsebészek és implantológusok dolgoznak, akik tevékenységüket kiemelt felelősséggel végzik. Éppen ezért az általunk elkészített fogorvosi munkákra illetve az általunk beépített fogászati és fogtechnikai anyagokra biztonságot nyújtó garanciát vállalunk, melynek részleteit a lenti táblázatban találja.

Megbízható fogorvos szakmai vezetői háttér: felelősség és biztonság

Egy fogorvosi rendelő megbízhatósága, értékrendje - mint minden más cég vagy klinika esetében a vezető kilétén és hozzáállásán múlik. Ő határozza meg a szakmai protokollokat, ő választja ki az orvosokat és munkatársakat, ő teremti meg a környezetet és a technikai hátteret, mely a rendelő biztonságos működését szolgálja.

A Budapest Dental Esztétikai Fogászatot 2003-ban dr. Némethy Miklós és dr. Pattogató Rita fogszakorvosok alapították, építették, fejlesztették és vezetik a mai napig. Ez a megbízható orvosi háttér biztos alapot, kiemelt felelősséget és biztonsági garanciát jelent a pácienseink számára.

Tudás hátterű fogászati tervezési rendszer a Budapest Dental Fogászaton

“Mesterelme” akkor jön létre, ha több tudás, több tapasztalat, azaz több koponya együtt gondolkodik egy megvalósítandó célon. Egy fogászati kezelési terv elkészítése biztos diagnózist és nagy tapasztalatot igényel. Rendelőnkben a tudás összeadódik. Minden egyes páciensünk esetében a kezelési tervet a kezelőorvos és a szakmai vezetés együtt állítja össze.


Az Ön elégedettsége rendelőnk jó hírnevének záloga – tudásunkat naprakészen tartjuk

A valódi biztonságot egy naprakészen felkészült, hozzáértő fogorvos nyújtja: rendelőnk fogorvos munkatársai felkészült és gyakorlott szakemberek, akik tudásukat folyamatosan fejlesztik, hogy munkájuk szakmailag kifogástalan és kíméletes legyen

Átláthatóság, tervezhetőség, anyagi biztonság

 

Az Ön anyagi biztonságát rendelőnkben az átláthatóság garantálja. Írásos árajánlataink pontosan és közérthetően tartalmazzák azt, hogy az Ön által választott beavatkozás mennyibe fog kerülni, így az ajánlat elfogadást követően már nem érhetik meglepetések.

A kérdéses pontok megbeszélése végett orvosaink minden páciensünk részére egy második, ingyenes konzultációval állnak rendelkezésre.

Első állapotfelmérés

A sütemény is akkor lesz igazán jó, ha az alapanyagokból nem spórolunk ki semmit

 

Nincs ez másképp a fogászatban sem. Kiváló minőségű fogorvosi munkát csak nagy gondossággal kiválasztott alapanyagokból lehet megvalósítani: a hozzáértés Önmagában még nem elég a szép és tartós fogászati munkához, ehhez minőségi alapanyagokra is szükség van. Rendelőnkben éppen ezért fektetünk komoly hangsúlyt arra, hogy az általunk alkalmazott fogászati anyagok kizárólag minősített forrásokból származzanak, akárcsak Európa bármely neves rendelőjében

Fogászati rendelő

Újdonságok és első osztályú fogászati technológia a fogorvosok kezében

 

A fogászati háttér technológia minősége is fontos: a kimagasló szakértelem és kiváló minőségű fogászati anyagok a fogászati csúcstechnológiával ötvözve precíz, tartós és esztétikus fogászati beavatkozásokat tesznek lehetővé

 • Lézeres fogínykezelés és fertőtlenítés a gyökérkezelésben
 • Digitális mérési lehetőség a precíz és biztos gyökértömésért
 • Egyedi harapásregisztráció az állkapocsízület védelmében
 • Digitális panoráma röntgen a biztos diagnózisért
 • Digitális színtérkép elemzés a színhű fogpótlásokért
 • CAD-CAM technológia a fogtechnikai háttér laboratóriumban
 • Antimikrobiális terápia a rezisztens kórokozók ellen
 • Vektor-terápia a fogínysorvadás kezelésében csak a Budapest Dental Fogászaton

Fogászati technológia

Professzionális fogtechnikai laboratórium

 

Fogtechnikai partnereinket úgy választottuk ki, hogy munkájuk precíz és pontos legyen, valamint képviselje a ma elérhető legmagasabb technológiai színvonalat, így például a lézeres scennelért vagy a CAD-CAM technolgiát. A minőségi fogtechnikai alapanyagok alkalmazása szintén együttműködési feltételünk volt.

A Budapest Dental fogászaton elvégzett beavatkozások garanciális periódusai:

A mindenkor érvényes Garanciális feltételek a Rendelő recepcióján nyomtatott formában tekinthetőek meg.

Kifejezetten felhívjuk pácienseink figyelmét arra, hogy az alábbi kezelések esetén a magas kockázati tényezők, illetve az anatómiai variabilitás miatti különbségek miatt nincs garancia:

 • Csontpótlás (sikerarány 76-92%)
 • Fogfehérítés (sikerarány 90%)

Gyökérkezelés esetén, speciális, fél éves garanciát adunk, mely az általunk készített gyökértömés egyszeri cseréjére vonatkozik, a következményes egyéb kezelési költségek nélkül.

 • Gyökérkezelés (sikerarány 62-92%, speciális garancia fél évig)

Minden páciensünk, a Beleegyező nyilatkozat aláírásakor elektronikus formában is kézhezkapja a hatályos garanciális feltételeket és jótállási időtartamokat, illetve a speciális garanciális feltételekkel kapcsolatos információkat tartalmazó dokumentumot.

Az alábbi táblázat csupán tájékoztató jellegű, a változtatás lehetőségét fenntartjuk!

FOGPÓTLÁSOK, KEZELÉSEK

GARANCIA

Fémkerámia, aranykerámia, cirkon kerámia koronák, hidak 3 év
Teljes kerámia, préskerámia porcelán héj, porcelán korona, porcelán inlay, onlay 2 év
BelleGlass®, Gradia® poliglass (módosított kerámia) fogpótlások: betétek (inlay, onlay) csiszolás nélküli híd, korona 2 év
Fényre kötő esztétikus fogtömések 2év
Implantátumok: Dentisytem® magyar implantátumok, Nobel Replace® svéd implantátumok, Neobiotech implantátumok 5 év
Kivehető fogsorok: Teljes műanyag fogsor, részleges műanyag fogsor, fémlemezes fogsor kapocs elhorgonyzással, fémlemezes fogsor rejtett elhorgonyzással, mini implantátumokhoz készülő kivehető fogsor, egyéb, nem ideiglenes céllal készített kivehető fogsorok 2 év
Fogékszer 1/2 év

A tartós siker mindkettőnkön múlik

Egy fogászati beavatkozás befejeztét követően annak tartóssága nem csak az elkészülés minőségén múlik, hanem az utógondozás milyenségén is. Éppen ezért az általunk vállat garancia érvényesítésének feltételei vannak, ahogyan az élet minden más területén.

A Budapest Dental Fogászat által vállalt garancia tehát akkor érvényesíthető, ha Ön kellő gondossággal ápolja fogait és kezelőorvosa utasításainak betartása mellett tisztítja azokat, valamint éves rendszerességgel részt vesz az ellenőrző szűrővizsgálatokon, hogy fogorvosa nyomon követhesse fogai állapotának változását.

Segítünk észben tartani a kontrollvizsgálatok idejét

Fogászati rendelőnkben páciens visszahívó rendszer működik. A kezelések lezárásával az Ön fogászati problémájának megfelelően fogorvosa beállítja a rendszerben, hogy mikor lenne érdemes a fogpótlások, restaurációk felülvizsgálata. Így értesíteni tudjuk Önt, a szükséges kontroll idejéről, Önnek nem kell a naptárt figyelnie!

Kellő gondossággal és odafigyeléssel a fogászati betegségek megelőzhetőek. Mi partnerei vagyunk ebben, a döntés az Öné!

A garancia érvényesítése

A garanciát kizárólag a Budapest Dental Fogászat rendelőjében és orvosai által elvégzett fogászati kezelésekre és az általuk átadott fogművekre és fogpótlásokra vállaljuk.

A garancia kizárólag az átadott fogpótlás, fogászati munka kijavítására, esetleg újbóli elkészítésére szól. A garancia nem vonatkozik az utazásra, szállásra, tartózkodásra illetve az egyéb módon felmerülő (pl. munkából való kiesés) költségeire.

A garanciális beavatkozás kizárólag a Budapest Dental Fogászat rendelőjében történik (bizalomvesztés esetén Ön természetesen választhat másik kezelőorvost a rendelőn belül a garanciális beavatkozás elvégzésére)

A Budapest Dental Fogászat nem téríti meg egy másik rendelőben elvégzett garanciális beavatkozás ellenértékét.

A garanciális igény bejelentésére a következő lehetőségek állnak a rendelkezésére:

 • Személyesen a 1137 Budapest, Szent István krt. 10. 3. em. 8 címen
 • Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül a +36 1 315 45 45 telefonszámon
 • Elektronikus levél formájában az info@budapestdental.hu e-mail címen

Még a mi garanciánk sem terjed ki minden esetre:

Természetesen vannak olyan külső, általunk nem befolyásolható tényezők, amelyek kizárják a garancia érvényesíthetőségét, ezek azonban kellő gondossággal elkerülhetőek. Garanciánk tehát nem terjed ki:

 • a fogbél, fogágy, íny gyulladásos betegségeire és a gyökérkezeléssel kapcsolatos gyulladásos betegségekre
 • a nem rendeltetésszerű használatából származó károkra, mint például a csontra, magra vagy kemény tárgyra történő harapás, vagy tépő mozdulattal járó héjak és koronák megfeszítése, megrepesztése
 • a fogmű leejtéséből, beütéséből vagy más fizikai sérüléséből származó károkra
 • a kezelőorvos által javasolt éjszakai szorítást könnyítő sínt el nem készíttetéséből, illetve nem hordásából származó károkra, melyek a fog szorító mozgásából adódóan a porcelánleplezés lepattanásához és a porcelán héj megrepedéséhez vezetetnek
 • fogászati kezeléstől független betegségekből adódó károkra
 • más fogorvos által részben vagy egészben végzett beavatkozásra
 • szándékos károkozásra
 • balesetből származó sérülésre.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés