Kozmetikai fogfehérítés profikkal

A kozmetikai fogfehérítést a bevásárlóközpont helyett a fogorvosi rendelőben, szakembertől érdemes kérni.

A peroxidmentes fogfehérítési technológia biztonságos, kényelmes és hatékony, ám nem mindegy, hogy a fogak és a fogíny milyen állapotban vannak, mikor fogfehérítést végzünk rajtuk. Ha például a fogfehérítés előtt fogkőlevétel történik, az eredmény szebb és tartósabb. Az Ön fogai, az Ön egészsége, ne bízza a véletlenre, inkább a szakemberre!

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Érdekli, hogyan lehetne Önnek is szebb mosolya?

Kérjen kozmetikai fogfehérítést szájhigiéniai csomagban vagy önálló kezelésként! Tájékozódjon a kedvezményes árakról!


Akciós Fogkozmetikai Csomag árak Akciós Kozmetikai Fogfehérítés

Mi a kozmetikai fogfehérítés?

A kozmetikai fogfehérítés új fogalom. Ezt a fehérítési eljárást eddig elsősorban kozmetikákban, szépségszalonokban lehetett elérni, ahol fogászatban járatlan személyzet végzi el a fehérítést. A kozmetikai fehérítés lényegében olyan fogfehérítési eljárás, ahol a fogfehérítő anyagban nincs hidrogén peroxid, mely a hagyományos rendelői fogfehérítő anyagokban megtalálható. A kozmetikai fogfehérítés során a peroxidmentes fogfehérítő a fogak felszínére rakódott színezőanyagokat távolítja el, nem hatol be a fogzománcba. A hagyományos fogfehérítő eljárásokhoz képest hatását rövidebb ideig fejti ki, a fehérebb fogakat kb. 2-3 hónapig élvezhetjük. A rövidebb ideig tartó eredmény talán hátrány a hagyományos fogfehérítéssel szemben, ezt azonban ellensúlyozza, hogy a kozmetikai fogfehérítés 3 havonta megismételhető, a fogzománcot ugyanis egyáltalán nem terheli. További előnye, hogy a rendelői fehérítéshez képest jóval kedvezőbb áron elérhető fogászati szolgáltatás.

Új munkahely vagy párkapcsolat? Ön mit szeretne elérni a kozmetikai fogfehérítéssel?

Gondolkodjunk el azon, hogy miért is fizetünk be egy kozmetikai fogfehérítésre? Többnyire azért, mert egy közelgő eseményen – új munkahely, esküvő, randi, buli stb. – természetes, sugárzó, magabiztos mosollyal szeretnénk megjelenni. A fehér és természetes mosoly magabiztos megjelenést ad, ami egy társadalmi eseményen, új munkahelyen vagy párkapcsolatban igenis döntő jelentőségű lehet, érthető és kívánatos, hogy minden szempontból a lehető legjobban készítsük fel magunkat!

Egyre többen vannak olyanok is, akik rendszeresen kérik a fogfehérítést, mert az ápoltság, a ragyogó fehérség életük része lett, mint a fodrász, a kozmetikus vagy a manikűr. A kozmetikai fogfehérítés tökéletesen fájdalommentes és biztonságos. 3x15 perc kényelmes üldögélés, kellemes halk zene, félhomály… Pihenésre, kikapcsolódásra is kitűnő, közben a fogak jó néhány árnyalattal fehérebbek lesznek.

Válassza az Akciós Fogkozmetikai Csomagot!

Kozmetikai Fogfehérítés és Ultrahangos fogkőlevétel egyben, a kedvezményes Akciós fogkozmetikai csomagban. Járjon utána a kedvezményes áraknak!

Komplex csomag az egészségért és a szépségért

A csomag komplexen tartalmazza:

Kíméletes Ultrahangos fogkő eltávolítás &
AirBrush sópolírozó kezelés &
Kozmetikai fogfehérítés

Itt nem kell félni a fogorvostól!

Az akciós fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. Egy óra alatt kész!

Az akciós fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (max. 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, (kb. 30 perc)

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!

Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Kozmetikai Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Igazán hatékony!

A fogorvosi rendelőben, dentalhigiénikusnál végzett kozmetikai fogfehérítés hatékonysága azért kimagasló, mert a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat!

Az ultrahangos fogkőeltávolítás után Air-Brush® gyengéd sópolírozó kezeléssel polírozzuk tökéletesen tisztára a felszíneket, így már jöhet a fehérítés!

És ha vérzik a fogkőeltávolítás után?!

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni, ilyen esetben azonban (normál mennyiségű fogkő esetén) a csomag ár nem változik!

A kifizetés részleteiről…

Az Akciós Fogkozmetikai Csomag árának kifizetése egy összegben történik, abban az esetben is, amennyiben a fogkőleszedés és a fogfehérítés két külön fogászati ülésben, eltérő napokon és időpontban történik.