Dentalhigiénia a fogszabályozás során

A fix fogszabályozó kezelés során a fogak és az íny tisztítása nehezített, ezért több odafigyelésre van szükség a fogak és az íny egészégének megőrzése érdekében. Rendelőnkben a fogszabályozó készüléket viselők részére a dental higiéniai tisztítás kedvezményes áron vehető igénybe.


Mennyibe kerül a dental higiéniai kezelés fix fogszabályozó viselése mellett?

A Budapest Dental fogászat a megelőzés híve. Mivel a kellemetlen következmények elkerülése érdekében többszöri dental higiéniai kezelés javasolt a fogszabályozási kezelés során, ezért rendelőnkben ez a kezelés kedvezményes áron vehető igénybe.

Bejelentkezem dental higiéniai kezelésre, fix fogszabályozó viselése során

FOGSZABÁLYOZÁS ÁRAK - Dental higiénia a fogszabályozás során
Fix fogszabályozó készülék mellett, rendszeres dentalhigiéniai kezelés, kedvezménnyel Fogkőeltávolítás, Air-Brush sópolírozás, ínykezelés alkalom

Mit tartalmaz a dental higiéniai kezelés fix fogszabályozó viselése mellett?

A fix fogszabályozó melletti dental higiéniai kezelés ugyanazokat az elemeket tartalmazza, mint a normál dental higiéniai kezelés, csak kedvezményes áron érhető el. Ultrahangos fogkő eltávolítás, Air-brush sópolírozás, fogmosási tanácsadás.


Miért szükséges az alaposabb szájápolás és a rendszeres szájhigiéniai kezelés a fix fogszabályozó kezelés folyamán?

A fix fogszabályozó viselése megnehezíti a szájápolást, ezért könnyebben alakul ki ínygyulladás, fogszuvasodás, kellemetlen szájszag. A fogszabályozó készülék nagyon nehézzé teszi a fogközök tisztítását, emellett a fognyaki területen könnyebben rakódik fel a lepedék. Sajnos elhanyagolt esetben a fogszabályozó készülék levétele után láthatóvá válik a fognyakak elszíneződése, esetleg szuvasodása, melyek rendszeres szájápolással elkerülhetőek lettek volna.

A még alaposabb otthoni szájápolás, és a speciális fogtisztító kefécskék alkalmazása mellett a szájhigiéniai kezelés negyed évenként ajánlott fix fogszabályozó kezelés során.